Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
venember83
üzenetére
Épp azt reggelizem :-D
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Latitude E74XX, nem kell tovább nézelődni. Kijelző miatt nem kell parázni, ebay-ről lett az egyik gépembe is HD+-os display (E6440), az SSD, Ram, Cpu és társai mind-mind fejleszthetőek.
#56668 bobsys: Nekem soha nincs benne az akksi. Talán pár havonta lemerítem-feltöltöm, és örök élet. UI.: T460 már nem a TP gép, a régiekhez képet olcsó gagyi, egy normális EliteBook/Latitude elpicsázza.
-
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ennek akkora kamuszaga van hogy minősíti is az Index.hu nevű oldalt. Azt aláírom hogy felsőbb oktatásban olyan kevés gyakorlat van, és olyan sok felesleges elméleti anyag, hogy a gyakorlat munka során ragad a dolgozóra. Felesleges az UK és HU e.ü.-t összehasonlítani, majd ha egy adott osztály gyógyszerkerete annyi lesz mint ami kint meg van szabva, nem a kövi. havi keretből veszik a gyógyszereket, ezzel folyamatosan adósságba verve magukat, vagy adott dolgozó fizetése legalább egy e.u. min. szinthez lesz hozva, de ez csak nyáladzás, mert eddig hírverés volt, változás nem!
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ezen a téren volt már pár gép a kezem alatt, ProBook/EliteBook vonalról jöttem át az E6520->E6430->E6440 szériába. Persze a 30-as sorozat után a 40-es nem volt olyan robosztus, de megszoktam hogy jóval könyebb, és még mindig a régi iskolát követi. Nekem mindkettő i5-ös/8Gb ram/256Gb SSD/1Tb HDD/HD 4600 IGP/HD+. Egyik dokkolón pihen, 32"-es fHD Smart TV rádugva, és asztali gépként használom, másik dokkoló nélkül szintén asztaliként, de azt heti szinten viszem valamerre. Barátnőmnek E6420-asa van, ő még 6910p-vel kezdte, utána E6400->E6320 gépecskéi voltak, nem hiszem hogy egyhamar lecseréli a mostanit.
-
-
-
-
-
Beck Zoli féle kultúrész. Egyszerűen megfogható, korrekt, bírom a munkásságát.
-
-
Dehogyis, hasonlóképp éreztem arra a dolgokat. Persze saláták és mindenféle húsok zavarában elégedett voltam az étkezésemmel.
Azzal nem lenne baj hogy "nem tudja", inkább azzal hogy nem is akarják. Volt egy csapattársam, nem volt ügyes srác, és érzéke sem volt hozzá, de olyan lelkes volt hogy emiatt vitte valamire.
#56233 K1nG HuNp: Persze, Munkaügyi Központ szokta rendszeresen beiskolázni az érett férfiakat, mivel olyan szinten hiány van. Alkalmassági vizsgálat persze van, de nem ritka a létfenntartás miatti munkavállalás sem.
#56234 Crytec210: "Az ilyen bolti eladó nem tesz semmit azért ,hogy jobb legyen a munkájában vagy bármerre elmozduljon, csak panaszkodik, morcos, mogorva" Ez a viselkedés, országon belül jellemző, szinte mindenhol. Azt csak remegő kézzel írom le hogy természetesen lehet 2-3 droid munkáját végzi, és a főnöke nem engédelyezi a továbbképzést.
"Mentoapolokat sose fogom megerteni, hiszen szep dolog a hivatastudat, de ha egyszer nem elnek meg annyi penzbol, akkor dolgozzanak mast." Már azt teszik a legtöbben. Mást dolgoznak.
"Mondom ezt ugy, hogy ha valaki esetleg lenne olyan kedves, hogy bedobja a "majd ha hozzad megy a mento", ja, jojjon, hat igy jartam, ha nincs kedve annyiert engem ujraeleszteni." Végül is, másnak sincs kedve senki sz@ros élete miatt 2+ évet büntetés-végrehajtási intézetben letölteni. Amúgy nem "megy", hívják, azért az nem mindegy.
#56238 emvy: Ugyan az a rendszer fog elterjedni, ami egy részből érthető, mert nagyrészben (!) pofátlan, mások munkáját a semmibe néző "én a TB-t fizetem" jellegű emberik veszi igénybe, teljesen feleslegesen a kórházi ellátást. Tudnék itt mesélni arról hogy éjszakás műszak folyamán több felvétel van, otthonában kezdőd Rhinitis acuta, majd spontán megszünése után osztályos felvételt kérő (és meg is kapó) betegről, mint akinek tényleg kellene az ellátás. Kishazánkban az egész rendszer a parasolvenciától, a humán és eszközhiányon át halálra van ítélve. Így, egy részben meg is értem, miért fejletteb pölö az UK e.ü.
-
Ebben nagyon együttérzek, a német gasztronómia számomra is fenomenális. A péktermékekért, húsárukért oda-vissza voltam.
#56228 Crytec210: "A bolti eladó helyében annyi pénzért téged se érdekelne semmilyen akció, csak teljen le a 4-8-12... óra és mehess haza." - Ez a hozzáállás úgy fel tud idegesíteni. Mondjuk, adott egy mentőápoló, (pölö: 90k) hasonló fizetéssel. Ha őt se érdekelné, csak teljen le a 12 óra, akkor esetleges reanimálás során lehet sz@rna az egészre, és őt sem érdekelné semmi. Kissé nyers, de valahogy így van.
-
-
-
-
Tegnap este beültünk csapatosan egy kis beszélgetésre. Ami egy részben arról szólt hogy milyen hideg van, és milyen jegesek az utak. Elég nagy poén, de sokaknak tényleg csak most esik le hogy január, az egyenlő a téllel.
-
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha jól tudom, az etiópoknál Szeptember 11.
-
Boldog új évet kívánok minden topiklakónak.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nesze neked szilveszteri program.

#56003 Winner_hun: Így már érthető. Nekem még végigolvasni is fájt.
-
-
válasz
fokukac
üzenetére
Hümm, mi általában egy régi moziba járunk, ahol elég kommunista hangulat van, de az ülések, mit is mondok, fotelek, kényelmesek, a filmek frissek, és a jegyár általában 900Ft/750Ft (2D felnőtt/diák). Ehhez veszünk valami 1,5l-es teát, és esetleg nasit (burgonyaszirom, kekszek), de utóbbit én nem igénylem.
A ritkán járok moziba verzió nekem ott lép érvénybe hogy elmegy vele pár órám, a másik hogy zavar a tömeg, továbbá sokszor akkorát csalódok egy filmben hogy megfogadom, többé nem megyek moziba. Irritál a szörcsögő, zacskót zörgető, susmosoló népség, sajnos egyre többen vannak.
-
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Képminőséget tesztelni az is megteszi, bár családi mozizás gyanánt, nem biztos hogy osztatlan sikert aratsz.

-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tedd vissza a Win7-et, az már egy örök darab.

-
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
A forgalomban is úgy tűnt hogy többen nyári gumit használhatnak. De ugye az értelmes, vész esetén teljesen beletapos a fékbe, semmi kikerülés, inkább egy kormányrántással korrigálna. Pedig a szituáció csak annyi volt hogy megkülönböztető jelzést használó OMSZ esetkocsit kellett volna elengedni egy kettő sávos úton.
#55827 bobsys: Korrekt kis monitor az, bár én ősszel mikor bontatom az asztali gépem, eladtam a 22"-esemet, azóta a 32"-es Led TV már szinte megváltás. Bár ezt az USB 2.0 és 3.0 mizériát nem értem. Mennyit is fogod használni? USB hubbal mindent meg lehet oldani.
#55837 fokukac: Nem zárnám ki, hogy hasonló bekövetkezik erre is.
-
Ma a keleti régióban leesett az első hó, máris káosz alakult ki a közlekedésben.

-
Akad-e errefelé segítőkész, Szlovákiaban élő elftárs? Egy notebook garanciális szolgáltatásában (NBD garancia) kellene nekem segíteni, természetesen honorálnám a cselekedetet. Várom a jelentkezést.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon nem mindegy melyik típus, hogy 3 vagy 2 utas-e, és hogy hogy volt bejáratva, vagy épp mivel és hogy van gépre kötve. Ezek mind olyan apró tényezők amik nagyban befolyásolják a minőségi hangképet, de ezt sokkal hozzáértőbbek majd kifejtik. Számomra nagyon bejött, bár vigyázok is rá, nagyon.
-
-
-
válasz
bobsys
üzenetére
"Vettem egy bicajt. Olcso, kinai" - Itt már éreztem hogy nem fog l végződni a történet. De ha nem tudod belőni, vidd egy szervizbe, lehet elnyaltál néhány csavarmenetet is, ott tudják pótolni, és aprópénzért összerakják. Viszont az vedd figyelembe hogy ha aránylag olcsón akarod megúszni, akkor használtat (acél váz-singlespeed vagy agyváltó, esetedben) nézz máskor, normális márka/minőség/setup kombó alatt. Mivel külhonban is cca. egy havi fizetés egy canga, és ez itthon is így van, hiába árulnak két banán áráért kerékpárokat.
-
Persze, a sebek idővel begyógyulnak, talán a férfiak kissé nehezebben teszik túl magukat rajta, még ha nem is lászik rajtuk. Kissé személyes kérdés, de mindenképp akartok még egy második gyerkőcöt? Sajna Bp. Endokrin részen nem vagyok jártas, de biztos very professional szekemberek dolgoznak ott is. A check-et otthon is lesheted, naplózod a mért Diab értékeket, és az alapján csekkoltatod le a dokiddal.
#55607 Winner_hun: Szép kis Honda Civic volt, ilyenkor olyan rosszul érzi magát az ember mikor ragaszkodik valamihez, annyira, hogy konzerválná az utókornak, és tönkreb@sszák.
-
-
-
-
Most nekem is ez a terv. Jelenleg csak egy SSD van a laptopomban, de Optibay/Caddy beszerzése után bekerül a WD Black HDD is.
#55214 peterkeT: Ezaz, mi is 2010 után, inkább 12-14 közötti autót nézünk, gyakran rövid távokra, évi kétszer hosszabb utazásokra. "Sajnos" a legtöbb 1.2T, 1.4T vagy épp 1.6D. Már az 1.6 szívó benzin is kuriózum, vagy épp aranyáron mérik, úgy hogy egy 1,3-1,5t-ás kasztnit kell rángatnia. Végül is nem gond, mert már mindenhol trafiznak, de akkor is, egyszerűen nincs optimális, és kis szervizigényű motor.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kicsit emiatt parázok én is az SSD-től, mivel elvileg örök élet, de aszért egy HDD nem hal meg egyik napról a másikra.
-
Lenne olyan segítőkész fórumtárs aki Németországban lakik, és hozzá érkező csomagot tovább postázna számomra? Sajnos az eladó nem akar közvetlenül Magyarországra postázni.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Számomra Bődöcs nagyon nem adja, unalmas, és egyáltalán,lán nem poénos, csak simán adja tájszólással a parasztot.
Ui.: Az nem tudom mennyire természetes dolog, hogy meghirdettem HA-n egy 2Tb-os HDD-t, erre írt egy jelentkező hogy vinné, így le is beszéltünk egy időpontot, úgy igazítottam a napomat, és azóta nem lehet elérni. Természetesen a találkozó sem jött létre, PH-ra se lépett fel, egyszerűen "eltűnt".
-
válasz
gaborbol
üzenetére
Pont jó lenne, csak nem hibás USB porttal. Bár a Lenovo Think... gépeivel az utóbbi pár évben nincs túl jó tapasztalatom, így menthetetlenül Dell-es vagyok, több Latitude után, ismert NBD-s ügyfélként elégedett vagyok az üzleti felhasználásra szánt termékeikkel.
#54847 fokukac: Meghajlana az az Ultrabook.
-
Raspberry Pi-n én is filóztam sokáig, Amlogic-ot nem ismerem, de ha olcsóért a lent felsorolt dolgokat végrehajtom vele, akkor tökéletes lenne:
- Régebbi játékok, kontrollerrel.
- Filmek, esetleg HD-ban.
- YT videók HD/fHD-ban.
- Office.
- Kis fogyasztás, külső tápegység.
- Több weblap párhuzamos futtatása.
- Passzív, vagy ultra halk hűtés (moddolhatóság).Végül is mindent összevetve, talán egy ilyen kis USSF gép lenne számomra ideális, egyedül a passzív hűtést kell megoldanom, és már frankó kis ketyere lesz.
-
A cég beszerzett jó pár darab USSF Dell Optiplex 3020-as gépet, amik annyira bejöttek hogy egy Micro beszerzésén én is filózom. Nagyon okos kis kütyük, TV alá, konzol helyett, filmezni, netezni mást el sem tudok képzelni.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Ne az alapján ítélj, D630 nekem sohasem volt kedvencem, T440 pedig már nem igazi TP, tehát ezek semmitmondó érvek. Viszont a Latitude E6X40-es szériáig rendben van, most is párom E6420-asát nyúzom, egyszerűen nagyon rendben van, és ő is valami 65k-ért vette használtan, karcmentesen (i5, 6Gb, 500Gb, Backlight Hun).
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Persze hogy lehet, fentebb írtam is. Ha új consumerért adsz 150-200k-t, akkor ne sajnáld egy sokkal faszább üzletitől a cash-t.
#54790 EQMontoya: NVS 5200M miatt nem ajánlott, IGP-set érdemes venni. Hamarosan eladó lesz az E6430-asom (i7, 8Gb, 750Gb, 900p, Backlight Hun), ami teljesen új állapotú, vagy somasz-t kell megkeresni ez ügyben.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Az hogy a helyedben egy Dell Latitude E63XX/E64XX, esetleg E7440-es sorozatból néznék egyet, és azt venném meg, használtan, ennyiért, NBD garival. Az hogy i3 vagy i5, szvsz mindegy, TDP-ben (majdnem) ugyanaz, fűteni nem fűt egyik sem, ez inkább gép hűtésétől függ, nekem az i7 sem melegszik számottevően. Ez biztosan kibírna 4-5 évet, strapás használattal is. Amúgy én i5-el venném, 256G-os SSD, nagy HDD, és 8Gb ram-al, és így is kereten belül maradnál.
-
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ez a szerződésben is úgy van, első 3 hónap alatt bármikor felmondhatok. Mivel a munkakörömön túlmenően is végeztem tevékenységeket, és a túlóra fizetésére sem mutatnak hajlandóságot, ezért konkurenciához pártolok át. Bár ez próbaidő után már kissé necces lenne (munkavállaló nem csábítható át...).
#54763 concret_hp: Ennél azért kicsit bővebbet szeretnék, de kiindulásnak nem rossz.
-
Jártas valaki felmondó nyilatkozat készítésében? A neten találtam mindenfélét. Igazából próbaidő alatt akarok felmondani, és egy másik céghez beilleszkedni.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, valahogy úgy megy ez.
#54659 EQMontoya: Nem arról van szó hogy 3l/100km legyen a fogyasztás, de ha 10l körül/alatt van, az már korrekt.
-
válasz
Pttypang
üzenetére
Volt róla szó, de annyira nem használnánk ki. Hogy eljárok vele néha versenyre (kerékpár), illetve nyaralások esetén az ország keleti csücskéből egész máshová, legideálisabb egy kombi lenne, és utazások esetén az a legkényelmesebb. Benzines még olyan ok miatt, mert 10 év alatt menne bele 100k km.
-
-
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
2.0 petrol? Jelenleg 57db 2009 utáni van, ebből 21db benzines, ebből 16db 2100ccm alatt van, nah azok közül ez a példány látszólag megfelelne, de sajnos a keretből csak ilyen jönne ki.
-
Számomra a munkakör tudásomhoz képest visszalépés lesz, de nem kell többet 12 óráznom, hanem reggel 8-tól 5-ig ott leszek, és a fizetés is jóval több, viszont többet kell menni, és a sulit nem tudom hogy zsúfolom mellé, meg persze kissé félek tőle. Szóval sok előnye lesz, de a kollektíva dönti el hogy igazából tetszeni fog, vagy sem.
#54640 Viszlát: Jelenleg hasonló kört futunk, faternak keresünk kombit, lehetőleg 09 utánit, benzinest, tempomattal, digit klímával. Focus MKII/III, Octavia MKII, Passat B6 van képben.
-
-
-
válasz
concret_hp
üzenetére
...Gyakorlatilag a gumi tapadása a szűk keresztmetszet, és egy 23-as, 25-ös guminál már rendesen radíroz egy középkat. hidrós szett. Bovdenest BB7 vagy TRP alatt csak dísznek használnak, tényleg! Annyit viszont tegyünk hozzá hogy az UCI betiltotta, de több a pletyka mint a hihető valós adat, mert volt akinek a tányér vagy sor reszelt a musculus tibialis anteriorába, de a tárcsafékekre fogták (gondolom tranzakciós okokra vezethető vissza). Azóta már úgy néz ki, kisebb módosításokkal, de később megint lesz hidr. disc fék az UCI road bike részlegén...
-
-
Erről közel sincs szó. Viszont:
1. - Ha állítja hogy hiba és sérülésmentes/volt akkor kissé öngól ha kiderül, mégsem. Szavahihetőség pedig bukta.
2. - Faternak keresünk a 2003-as autó helyére újabbat, ő 100-130e km alattit, hibamenteset néz, amit még min. 15 évig használna, komolyabb anyagi ráfordítás nélkül.
3. - Nem engedett a kitett a kiírt 2m-es árból. -
Napi fail: Kereskedővel mérek végig egy autót, 66-68 mikron között haladunk. Egy fél órája állítja hogy sérülésmentes, hibátlan, szűzlányok olajozták, mivel pont ilyet keresnék, átfényezett, javított nem kell. Erre elérünk a jobb hátsó ajtóhoz. Emberünk lesápad. 200 mikron. Elköszöntem.
-
-
-
válasz
Viszlát
üzenetére
Szlovákia, Németo., Ausztria, Románia (és Erdély) számomra bőven jobb ennél, olyan szerpentinekre tudnak tükörsima aszfaltot csinálni hogy elképesztő, és olyan elhagyatott utaknál amit itthon bekötő, vagy mezőgazdasági útnak becéznek. Persze útépítés közben még rendesen ki sincs táblázva, a másik hogy a felmart, és a még aktuális út között jó 10cm meredek kaptató van (jelenleg Debrecenben is), ahol ha nem lassítasz le 20km/h-ra, szétveri a futóművet. A másik a morál, hogy folyamatosan előznek, még ha 30perccel később is 2-3 kocsival jár előttem, akkor is 90km/h-s korlátozásnál muszáj 110+km/h-val előzni, mert mindenki siet, pedig én is +10%-al szoktam haladni, ahol lehet. A 4-es hálózattal nincs bajom, most Fényeslitkénél van egy körforgalom kialakítás, ezen kívül rendben is lenne.
-
Nosza 4 óra vezetés, Békés, Hajdú, Szabolcs megye érintésével kis nyaralásunkból hazaértem, és azt vettem észre hogy sajnos a jelenlegi úthálózat siralmasan borzalmas. Bizonyos részeknél, ahol 90km/h a megengedett, leginkább 30km/h-val lehetett haladni, ami még mindig pár száz éves lemaradásban van az Unió átlagához képest.
-
-
-
-
válasz
bitpork
üzenetére
Sajnos az SBO-os helyzetet átlátom, nem mint munkavállaló, de gyakorlatot töltöttem ott eleget. Manapság annyit változott hogy több protokoll, Triage miatt gyorsabb felvétel, még több Display work, nincs trécselés, mert dolgozó sincs, sőt beteghordó se, aki elhelyezné a pacenst. Ápolók nagy része is arra az osztályra van átirányítva a hónap felében, ahol vészesen kevés a dolgozó, és túlóráznak. A fizetés mint egy boti eladóé, (de pl.: egy takarító 50-60K-t keres napi 6 órában), eszközök/tárgyi feltételek még ugyan úgy nincsenek. De ami változott 20 év óta hogy azóta az e.ü. dolgozó is sz@rba van nézve, minden szempontból, ez számomra a legelkeserítőbb.
#54156 bandus: Hát még egy patent geometriával rendelkező Carbon váz, stucni, kormány, nyeregcső kombináció. Bár most erősen low pressure-val tolom, tehát 6-7bar közötti értékkel, mivel 25-ös gumiba kényelmes, nem ráz, felütni soha nem fogja, és a lustaság miatt úgy sem nézném olyan gyakran hogy tartsa a beállított nyomást. Versenyre, vagy kátyús szakaszra 7bar-ra tolom, de míg 23-ast használtam, én is beletoltam 7,5-8bar-ba is, de átlag user számára, hogy tök felesleges.
Érdekes okfejtések így a gap-juction és zonula-occuludens áttanulmányozása közben. De még vár rám pár oldal mielőtt nyugovóra térhetek. Kell nekem mindent az utolsó pillanatra hagynom.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pedig ez gyakori, függetlenül a szolgáltatótól, gyakran dobják szomszédnak, rokonnak, és ők ezt helyesnek vélik.
-
-
Azt a Telekomnál komolyan gondolják hogy digitális telefonra történő átállásnál egyszerűen kiküldik az eszközt anyáméknak futárral, majd lekapcsolják az analóg telefont. A többit gondolom megoldhatják otthon, vagy hívhatnak szerelőt. Frankó hozzáállás.
-
Már egy fél napja bújom a netet, de nem találok Wireless-N Mini Router-ről (például) szétszedős videót.
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ezt nehezen értem, mivel logikusan ott előrébb járnak a prevencióban. Bár lehet csak ott inkább megtehetik, itthon meg az anyagiak miatt is leteszik sokan (vagy rosszul gondolom). Persze stílusos, és menő dolog (volt), nekem valahogy összetartozik a 60-70-80-as évek filmjeivel, de nem tudnám magam rávenni hogy dohányozzak, és arra költsek a töménytelen mennyiségű összeget. [link]
-
Hihetetlen mint nem képes letolni a Telekom egy átlag user 50-es éveikben járó házaspár torkán. Nem csak hogy kihagyják a routert, de még az általam kábelezett szobából s kiszedték az UTP-t, és helyére dugták a Smart TV-t. Végül is csak egy napom ment rá a telefonálgatásra, és így sem tudják mi a bibi, ráadásul lakáson belül nincs ilyesmire garancia, pedig saját zsebből nem akarom az általuk összetákolt rendszer foltozni, amit pár éve rendesen bekábeleztünk.
-

-
válasz
Pttypang
üzenetére
Szóval önéletrajz beadva, kislány rögtön hív, jövő hétre meg is tárgyaltunk egy meetinget. Nagyon bízom benne hogy meg tudjuk oldani, mert ők akarnak egy 30 fős csapatot (plazmaferezis központ), számomra érdekes lehet a terület, főleg ha dinamikus a csapat, és még a minimális fizetéstől is többet adnak, akkor bizony perspektívát látok benne.
#53492 Crytec210: Még én is SIM-en tárolom a névjegyeket, nekem így egyszerű, és amit nem használok törlöm. Bár a telefonok egyre növekvő mérete már zavar.
-
-
Ezen feküdtem: (sajna nem tudom linkesíteni) https://youtu.be/c8GLSkbAboA
-
-
Aki nekem megprobalja veadni hogy a defender egy kenyelmes luxus suv amivel lehet villogni (esetleg pl tevet nezni benne, gyorsan menni, kanyarokat vadaszni, stb) azt szimplan lehulyezem - Mint ha én írtam volna. A Defender minden, csak nem kényelmes, és nem vagánykodós autó. Viszont rohadt jó vele menni, TEREPEN, egyszerűen élvezetes, de hétköznapi embernek egy fakír kellék lehet. Magamnak simán vennék, utolsó évjáratokból (az értéke is csak növekszik), használtan, de földúton, terepen is mennék vele, tehát agglomerációt is megjárnám.
-
Ismerősömtől elloptak egy Dell Latitude laptopot. Milyen teendőket (rendőrségi feljelentésen kívül) végezhetek hogy esetleg viszont lássa?
-
válasz
parandroid
üzenetére
Persze a sajátom majdnem szándékos törés áldozata lett, mindennek oka hogy a céges sim csak simán eldobálja a hálózatot, esetleg a 3G-t, vagy csak nem akarja felismerni a telefon a sim-et. Viszont ha resetelem, vagy kiszedem, és újra beteszem a két sim-et, akkor rendben van a dolog. Mindez egyre aggasztóbb, mióta dual sim-es lettem. Bár értéke nem nagy a készüléknek, úgy 2 éve rendeltem, 60k körül fájt matt fóliával és tokkal védem (sérülésmentes), de ennél többet telefonért nem szeretnék kiadni, mert feleslegesnek érzem.
-
-
-
-
-
-

Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...kettő is van.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)