- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Új Xiaomi Mijia etető érkezik 5 MP-es kamerával és éjjellátással
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Tothgera30
üzenetére
De vannak rovid vga-k. Amugy nekem van egy kis itx hazam, amibe kb. 4 cm magas venti fer, most valami haswell celeron van benne, de nem volt eleg a grafika, ezert akartam upgradelni, raktam bele kaverit, de azt akkora helyen nem lehet lehuteni. Van egy CM Elite 110-em, az ugye meg mindig nem tul nagy, de nyilvan nem egy nagy desktop haz, abba 7 cm magas huto fer, es ugye folotte van a tap, ami ha alulrol szivja a levegot akkor pont a hutoventi ellen dolgozik, vagy ugye lehet azt valasztani, hogy az alaplapi egyeb alkatreszeket nem hutod. Ez meg kisebb, mint az Elite 110, viszont 16 cm magas hutoventi fer bele, es meg a levego aramlasi iranyanak sincs problemaja, szoval nekem abszolut nyertes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest