Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
Thrawn
üzenetére
Kalandor ha lehet még jobban rávilágított. Olyan általános a kérdésed, hogy nem lehet rá számokban válaszolni, nagymértékben függ a tevékenységi körtől is, hogy mit lehet, hogyan leírni, de kb. többezer tényezője van a dolognak, ha nem muszáj nem mennék bele, és egyébként sem vagyok CPA.
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
Bash
őstag
Na le lehet szállni Verusomról, mert hipp-hopp rendet teszek itt!

-
Bash
őstag
"We build and remodel McDonald’s restaurants with energy efficiency in mind. A new U.S. prototype restaurant is designed to reduce air conditioning needs, with awnings over dining room windows and additional landscaping to help shield the direct sun."
Ennek pl. élő tanúja is voltam: #212, #216
Szóval ha legközelebb le akarsz szólni valamit nem árt tájékozódni egy kicsit előtte.
-
Bash
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Environmental Responsibility, csak hogy a tényekkel is tisztában légy.

-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Tudod én csak azt nem értem (már sokadjára), hogy miért panaszkodsz állandóan. Nagyon sokan összetennék a két kezüket, ha lenne saját lakásuk jó panorámával, jó állásuk szép mid-6-figure fizetéssel... te meg ilyen apróságokon vagy kiakadva hónapokig (sok más dolog mellett), mint a fűtésszámla. Ez is az élet szükségszerű velejárója, vagy kifizeted, vagy behajtják rajtad. Ha esetleg elköltözöl biztos vagyok benne, hogy ott is találsz valamit, amiért elégedetlenkedhetsz majd.
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed az én életem tökéletes, mégsem hallasz panaszkodni. Megtanultam együtt élni ezekkel, és nem is idegeskedem miattuk. -
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Most erre mit mondjak? Tavaly ugyanezekben a hónapokban egy kisebb helyen fizettem $87.38-t, illetve $86.85-t, hová jutunk ha így haladunk? Hírlevelet sem kapok, sőt számlát is csak e-mail-ben, mert paperless billing-en vagyok, hogy védjem a fákat. És az összes e-mail-es számlán is az áll félkövér kapitális betűkkel, hogy DO NOT PAY.

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Hát még ha játék lenne...

-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Most a kedvedért utánanéztem, és megállapítottam, hogy utoljára március 14-én mentem el dolgozni 2 óra hosszára.

-
Bash
őstag
Mi van itt, hogy mindenki az én magánéletemmel foglalkozik? Történt valami, amiről én nem tudok, vagy mi folyik itt?
Egyébként leírtam már, hogy nincs semmi bajom a fokukac-cal. Sőt szeretem, mert nem sértődik meg, ha kicsit tovább húzom, mint az átlag fórumozó tűrőképessége. Ettől függetlenül szobalánynak nem venném fel, bármennyire pedálozik is. Látogatóba jöhet, a standard hőmérséklet nálam is 26°C, légkondi stabilan tartja. Szépen megágyaznék neki ide az ablak alá az éppen költő anyakacsa mellé, még egy pokrócot is kapna.
-
Bash
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Csapjál fel taxisnak!

-
Bash
őstag
Ennyi rossz hír után most már jöhetne valami bíztató is mára.
-
-
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Jó neked, ha te egy ilyen semmit sem jelentő képtől boldogan ugrándozol, én nem vagyok ilyen.

Bubu79!
Rend van, arra várok, hogy valaki jöjjön és gyökeresen felforgasson mindent. -
Bash
őstag
válasz
venember83
üzenetére
I don't give a s**t to be honest. És akinek ennyitől szép napja lesz, az hülye.

Mit ér egy kép, amin azt sem tudja az ember, hogy ki van, nem köti hozzá semmiféle érzelem, és kb. soha nem is fog vele találkozni. Ennél már az is több, ha látsz egy gyönyörű nőt az utcán, megnézed, aztán két perc múlva már nem is emlékszel rá. -
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Szebbet! Ma már harmadjára nézek be az off topic-ba, és még senki nem mondott semmi olyat, amitől szép lehetne a napom.
-
Bash
őstag
válasz
Bubu79
üzenetére
Amikor venember83 válaszolt kb. azt gondoltam magamban, hogy Shut up! I'm trying to make him talk.

Asszem párszor leírtam már mennyire gyűlölöm a hideget, és örök nyárra vágyom, ezzel most új értelmet nyert.Kispiros!
A régi szép időkből: #497, #1143, #1900, #1902.
Csak jelzem, hogy ti még akkor sehol nem voltatok.
-
-
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Na látod, erre mondtam, hogy ebben az egy dologban okosabb voltál nálam. Én 4 éve várom, hogy valaki mentsen meg. Utóbbi időben egy-egy gyenge pillanatomban már el is szóltam magam: első segélykiáltás, második segélykiáltás.
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, abból van.
1. Cat Stevens az eredeti előadó, de nekem csak a Mr. Big verzió van meg.
2. Én sem vagyok biztos benne, ezért mielőtt beidéztem elővettem a CD-nek a papírját, és megnéztem, hogy van-e vessző vagy sem, de sajnos a dalszöveg nincs rajta. Értem mire gondolsz, én egyébként a másodikra tippelnék, ahogy írtam. Lyrics oldalakra pedig hiába is hivatkoznék, pontatlanok és megbízhatatlanok a legtöbb esetben. -
Bash
őstag
Nem először mondtam én már ezt.
-
Bash
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Ilyen reggeli órában maximum kacsákkal vagy darvakkal vagy kígyónyakú madárral találkoznék, esetleg összefuthatok a vidrával is, de ő ritka vendég a parton.
Kalandor!
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy romantikus szavakat duruzsolnál a füleimbe, másra vágyom. I need to be rescued! -
Bash
őstag
"Napi horoszkóp IV. 4.
A mai napot betölti a romantika, és ez ellen nem tud mit tenni. Találkozik valakivel, aki teljesen lenyűgözi és boldog bódulattal társalog vele. Romantikus élményeket gyűjthet."Hol az én megmentőm?
-
Bash
őstag

-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem akartam túlbonyolítani, csak gyorsan kiléptem az ajtó elé fényképezőgéppel, elnéztem jobbra meg balra és vissza, pár perc alatt feltöltöttem.
tildy!
Ki mondta, hogy nem szeretek itthon lenni? -
-
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
A sötét lelkedről és a diszorientáltságodról csak te tehetsz!

csapos2!
Gondolom nem lep meg, ha azt mondom, hogy ez súlyosan kizáró tényező. Nem diszkrimináció, csak személyes preferencia.
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ezt már sokszor megbeszéltük. A reggel 4-től 8-ig tart földrésztől, évszaktól, személyes preferenciától, mindentől függetlenül... ez pont ugyanolyan alapvető tény, minthogy 12-kor van dél.
Verus!
Florida neked való, itt a helyed!
-
Bash
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Már itt sincs reggel, ahogy mondtam, délelőtt 8:21.

Szia kéjsas!
-
Bash
őstag
Az aukciót visszavonom, Verus azt mondta lefejez, ha publikálom a képeket. Cserébe nézzétek meg hogy néz ki egy 145 kg-s hölgy.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért én is megtenném.