- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple Watch
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Szerencsés Vagy ilyen szempontból - ha jól tudom Felétek bűnteik a nyilvános alkoholfogyasztást és rendesen be is tartatják a megfelelő rendeleteket. Valamint ha boltban kiszolgálnak kiskorút, akkor Nálatok nem csak ejnye-bejnye a vége a dolgnak, hanem rendesen megcibálják az adott üzlet tulaját...
Itt ez sem így működik - szabályok vannak, de nincs aki betartassa... A rendőr röhögve kikerüli a kúszó-mászó kiskorúakat, hétvégén nem sokat kell mászkálnod hogy összefuss egy-egy már említett társasággal és szó nélkül kiszolgálnak bárkit a szórakozóhelyeken - a kutyát nem érdekli mennyi idős...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Értem én, állítsuk a falhoz az agysejteket, de miért kell már eleve kevesebb eséllyel nekiindulni az életnek, csak mert fiatal korunkban kicsit bulizgattunk és néhány milliárd neuron idő előtt sortűz áldozata lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen házat vegyek?
- Gumi és felni topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest