Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Próbál, de ismeretség nélkül munkát találni...
Nyilván kellene neki kicsi több önbizalom is, de a végzettsége/ismeretei/tapasztalatai se olyanok, hogy bárhova tudjon menni.UI: Pedig a legélhetőbb város voltunk.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ismerek Köztisztviselőt, aki nettó 140 körül keres, és idén szóltak neki, felejtsék el a fizetés emelést, plusz a Cafeteriáról ne is álmodjanak.
Szóval konkrétan csökkent a fizetése, de senkit sem hagyunk az út szélén, meg jobban teljesítünk... -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Aki szabin van hogy akarják?
2 héttel előtte kell szólni ilyen esetben... -
válasz
Vérboci
üzenetére
Ha jól értem, 600 körüli a nettód. Azért az qva jó szerintem. És mégis azt mondod hogy nem fussa.
Nekem kicsit több mint Black-inek, van Cafeteria, éves plusz pénz. Jó, a saját lakás nekem is álom, itt legalábbis megyeszékhelyen 15 millió egy 2 szobás lakás alhangon ami normális, hitellel talán, de gáz hogy csak így menne.
Egy jó nettó 50-60.000-el több jó lenne, beérném itt ennyivel. -
Mit akartok, tűrhető az idő, süt a nap, lassan lesz vagy 20°.
Mondjuk az elmúlt napok után ez már Kánaán... -
Faca, úgy néz ki belefutottam az első csalómba a Hardveraprós vásárlásaim során...
Állítólag feladták tegnap a csomagot, de arról meg akkor jönnie kellene email-nek, amit azóta se kaptam.
Még jó hogy nem nagy összeg, de akkor is...
Talán, ha jóhiszemű vagyok, lehet elírták az email címemet, ez megeshet, de egyelőre csak annyit tudok, hogy a párja adta fel a csomagot, küld mindjárt képet róla az azonosítóról... -
válasz
concret_hp
üzenetére
Nyilván, 1-2 darab az nem számottevő minta.
-
válasz
fokukac
üzenetére
Volt a családban 2 Indesit.
Az 1. 1999-ben lett véve, az bírta 10 évig, a 2. utána lett véve, na az 3 év után kuka lett, soha többé Indesit-et.
Volt utána Fagor (az saját hibából ment tönkre, de iszonyat rozsdásodott, felültöltős persze, betegségük), most meg Beko van a családnál (EV 5800+Y). Nálam is ugyanazon Beko van, a legolcsóbb modell volt, talán 50.000 Ft. Működik már 5-6 éve ez is, a másik meg 7. Szóval egyelőre én Beko párti vagyok, ha a legolcsóbb készülék is így bírja... -
Ne is próbáld megérteni, mert össze vissza hazudoznak.
Először azt hangoztatták, nem kell maszk, most meg igen, nyilván azért is mondták, mert tudták, hogy nem lehet kapni, nehogy az emberek bepánikoljanak, illetve hogy kiderüljön, rohadtul nincsenek felkészülve...
Arról nem beszélve, hogy minek ürítik ki a kórházakat, ha nézzük a számokat, alig van 2-3.000 fertőzött... Ezek közül is kevesebb aki ellátásra szoruló. Akkor meg minek? Talán hazugság az egész számhalmaz?
Nagyon sokaknak nincs még most sem maszk a fején, arca előtt, és ilyen számok vannak. Valami akkor nem kerek...Remélem hogy tényleg mi ilyen immunis faj vagyunk, és nem lesz olyan mint ahol tényleg sok a halott. De az hogy pl. akiknek megszűnik a munkahelye, majd mehet közmunkásnak, vagy katonának... Vicc, szánalom kategória...
Milliárdokat kaptunk az egészre az EU-tól, erre támogatunk olyat országokat, cégeket, projekteket, egyéb marhaságokat, amit qvára nem kéne.
Látszik mi a fontosabb ott fent. Nem az emberi élet, hanem a pénz!UI: elnézést kérek mindenkitől, de kijött belőlem.
-
Ha nem tartanak legalább jó pár méter távolságot egymástól, akkor jó nagy barmok, és egyik se érdemel egészségügyi ellátást.
Rohadtul nem mennék olyan helyre most, ahol többen vannak. -
Maszkot úgy általánosságban hol lehet kapni, ha már ennyire jól el vagyunk látva, mint írják, hogy X millió darab áll rendelkezésre?
-
Benzin meg a héten -30 Ft lesz
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Porszívó ha kis helyen fújja ki a levegőt, akkor oda a csövet.
Levegő spray.
Erősebb pumpa.
Legvégső esetben használd a szád, de az elég genyó a visszacsapo trutyi miatt... -
-
válasz
fokukac
üzenetére
Ez 1 jó kérdés, bár valószínűsítem azért, hogy ha véletlenül idővel meg más lenne a tulaj, őt nem illeti meg ez az összeg, és ez az oka.
Az összegből ítélve jó pár m3, jó pár hónapi fogyasztás lenne ez...
Mondjuk nem tudom náluk hogy működik (én 1 másik állami vízmű
és nem foglalkozom ilyen dolgokkal, csak adatszolgáltatásokkal meg egyéb), de ilyesmit tudok elképzelni. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hülye példa, de a kifli ára pl. a Lidlben, jó 1 éve 16 Ft volt, aztán felemelték 19-re, majd most egy ideje 22 Ft.
Látni azt is amit Te mondasz, illetve hogy fél éve akciósan volt valami 199, most legjobb esetben is 209-re akciózzák le, pedig az alap ára kb. ugyanannyi...
A legszebb a mostani húzásuk, hogy vegyél 2-t, a második terméket csalogató kedvező áron veheted meg, de tényleg, csak ha nézi az ember hogy az első terméket meg sosem látott magas áron veszed, és átlagolsz, akkor rájöhetsz, hogy qvára átbasztak a palánkon, mert előtte 1-2 hónapja, ugyanezen termék darab ára jóval jobb volt akcióban. -
válasz
bitpork
üzenetére
Értem mit akarsz mondani, hogy reálértéken, mert forintban nem lehet nézni (minden külföldről jön, azt meg €-ban, vagy $-ban kell nézni), maradt annyi a bére mint eddig.
Mondjuk az inflációt nem tudom hogyan számítják, mert nem csak az itthon termelt dolgokat kell nézni az egyértelmű, hanem minden olyan dolgot, ami az alapvető élethez kell, az meg bizony €/$ árfolyamos... -
válasz
bitpork
üzenetére
De igaz nem, hiszen a dolgozó többet kapott, az hogy ez a munkáltatónak más valutában ugyanannyit jelentett mint eddig, az a munkavállalónak mindegy ebben az esetben, ha csak azt nézzük, hogy emelkedett a bére.
Az mondjuk tény, hogy ha romlik a forint, akkor minden külföldről behozott termék árán megfog látszódni előbb-utóbb. -
Boldog Új évet mindegykinek!
UI: szegény kutyák
-
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Volkswagen-t mint márkát már nem annyira dicsérik, mint 5-10 éve, legalábbis a helyi autószerelővel beszéltem, és elmondta hogy ezek az újabb szériák már nem olyanok mint a régebbiek...
Mondjuk engem jelenleg nem veszélyeztet új, vagy újabb autó vásárlása, de itt van 2 kollégám is, egyik egy 13 éves Polo-t cserélt le mert kicsi lett, lett belőle egy 10-11 éves Seat Altea, a másik egy Focus kombit cserélt le egy Kia C'eed-re ha jól tudom. Ami még ebben az ár/korban (10 év körüli/ 2 milla alatt) ajánlott lenne az a Hyundai I30. -
Elég OFF, de végülis a totyik címe is az
Honnan tudnék potom (max 1.000 Ft használtan) pénzért Displayport-HDMI átalakítót venni? -
Pontra mentem rá, mert csak úgy engedi, és úgy látom
-
válasz
parandroid
üzenetére
Magyarország jobban teljesít, emiatt az évekkel ezelőtti állapot van, nem úgy mint a hanyatló nyugaton...
-
válasz
parandroid
üzenetére
-
A Soroksári IKEA-nál tudok parkolni utánfutóval? Úgy értem, hogy van esetleg annak külön parkoló hely? Nyilván a sima gépkocsi parkoló helyen nem férek el vele, hogy van-e nagyobb hely, ahol elférek vele?
-
A locsolós spriccelő edénybe fel lityi víz, 1 kávéskanál szódabikarbóna, fél kávéskanál ecet, felrázva elvileg jó a poloska ellen. 1 próbát megér...
-
OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy 20°, a te hangod hűvösebb.
-
Reggel 7 körül a 27° azért elég meredek volt, hogy hűl le úgy 1 lakás, ház...?
Mondjuk ez a 11-12° meg kevés már reggelre, úgy legyen 15°, azzal kiegyezem, így is a biciklire kellett felvennem 1 farmer dzsekit, úgy a pólóra pont kényelmes volt.
MOD: 20° alatt rövidujjú azért elég necces, hiszen az ideális hőfok úgy 22-24°körül van (lakás, házban)
-
Itt most 20°, de a tegnapi 33-34° után durva azért.
-
Hát csak jobb lenne az autópálya, mert odafelé még ok, hogy Dunaföldvár, de visszafelé meg Heves felé kell mennem, arrafele Pesten kéne átevickélnem a 31-es főútra.
Időben 3 óra 16 perc oda autópályán, vagy 4 óra 36 perc Dunaföldvár felé (80 perc) 303 vs 298 km
vissza 3 óra 12 perc autópályán vagy 4 óra 49 perc főúton Pesten át (97 perc) 324 vs 306 kmJó, nyilván a dugókat nem számoltam bele...
-
válasz
bitpork
üzenetére
Itt is elvileg ingyenes a vétel, nincs + pénz
#67545 NoLF: Na jó, de most keveredjek át a 4-esen Pestig, meg Pesten át, aztán 7-es út (esetleg 8-asra át majd), elég gáz ha az jobb mint az autópálya. (Visszafelé meg a 31-es főút)
Pesten hol érdemes átmenni, ha már ne autópálya? -
-
M0-ás déli része Csütörtök dél környéke (max 1-2 óra körül délután) milyen lehet? (visszafele meg Hétfő délután 1-3 felé)
Szolnokról akarok a Balaton felé menni, és azért csak jobb lenne ha autópályán mennék, és nem Dunaföldvár felé, vagy egyéb úton módon... (időben 1,5 óra körül a különbség) -
Kaptunk többen is új gépeket, de mi a f@szom kerül ebbe 200.000-be?...
-
Autóba Ti milyen illatosítót vesztek, használtok?
A lényeg a tartosság, illetve ár-érték arány -
Figyelni kell, és nem ott hagyni a gyerköcöt, hogy azt csináljon amit akar a dühöngőben.
Nem veszélyesebb mint a biciklizés, szerintem. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hiába no, fázik szegényke, nem akarom hogy tüdögyuszit kapjon...

-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Néha az én felső szomszédom is mintha magassarkúban, vagy klumpában mászkálna a lakásban, mert olyan a hangja ahogy megy fel és alá...
Egyszer volt hogy hallhatóan ment a zene a fenti szomszédban úgy hajnali 1 felé. Felmentem csengetek, semmi, majd újra, semmi, hosszan csengetek akkor is semmi. Fogtam azt lebasztam neki a kinti főórát, azt vissza (zene az abbamaradt), utána újra csengettem, akkor már kijött, mondom neki kicsit hangos a zene, ő meg: jaj bocsi, bocsi, de látszott rajta hogy be volt kicsit baszva. Szerencsére azóta nyugi van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OpenMediaVault
- Anime filmek és sorozatok
- Jogász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Céges autó, ja és új is...