- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
RRrrrrrrrrrrrremek... anyámat megkértem, ugyammá, pár centit vágjon le a hajamból, ha van ideje, ilyen és ilyen hosszú legyen. Mondta, hogy nem gond. Feleakkora lett, mint kértem, mindezt úgy, hogy kétszer megkérdeztem, figyel-e a hosszra

@Screammm: Idézek valamit valakitől, kíváncsi vagyok, rájössz-e, honnan van
"mindezt úgy, hogy kétszer megkérdeztem, figyel-e a hosszra
"túl gyorsan olvastam
. saját szemmel kell ellenőrizni az a lényeg, JÓVAN? 
-
norbiphu
őstag
RRrrrrrrrrrrrremek... anyámat megkértem, ugyammá, pár centit vágjon le a hajamból, ha van ideje, ilyen és ilyen hosszú legyen. Mondta, hogy nem gond. Feleakkora lett, mint kértem, mindezt úgy, hogy kétszer megkérdeztem, figyel-e a hosszra

@Screammm: Idézek valamit valakitől, kíváncsi vagyok, rájössz-e, honnan van
"mindezt úgy, hogy kétszer megkérdeztem, figyel-e a hosszra
"mértnemszóltálneki közben, hogy hééé? vagy alvás közben vágta a hajad?

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
Az jó, én meg most mászkáltam végig a Mester utcán egy szál ingben. Mindenki máson nagykabát. Eléggé megnéztek, de nem fázok.
Jáááj, én tegnap reggel láttam egy srácot kabát nélkül, nem betűrt pólóval miközben volt kb 0 fok és majd megfagytam
Miből készültél, hogy nem fázol? 
tbs: hát ja, aktív mozgásnál kevesebb ruha is elég, de én csak szimplán sétáltam

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
hóvihar támadt.
idén ilyet még nem is láttam... -
norbiphu
őstag
"..mostanában a gép állandóan csippent egyet, amikor már megy a windows, nem csinál semmi különöset, csak használom simán a programjaimat, semmi jelét nem adja annak, hogy fáj neki valami, de kiszámíthatalanul és minden látható ok nélkül csak csippent egyet, aztán kussol."
[...]
"Most meg csipogás mellet már olyat is csinált tegnap, hogy egyszerre csak kiírta, hogy felkészülés a készenléti üzemmódra és szépen el is ment a készenlétbe, ez csak azért baj, mert a készenléti üzemmód nincs is bekapcsolva az energiaellátási beállításoknál, sőt mi több én azt letiltottam, tehát nem mehetne készenlétbe!"Ilyen tünetekkel mi lehet a diagnózis?
Giga P35 deszka, E6750, Ati 3850, Chieftec 450W táp, kb ami a gépben van..sima csippantásra esetleg olyan tippem lenne, hogy biosban bekapcsoltad a fan off warningot, és ha éppen leáll vmelyik fan, mert nincs meleg akkor sípoool. (egyszer eljátszottam ezt egy intel lappal, meg is ijedtem, hogy mi az anyjáért sípol)
mondjuk az folyamatosan sípolna, úgyhogy lehet nem ez az ok, csak tipp volt

-
norbiphu
őstag
egyszer már helyrehoztuk jó is volt minden mostanáig. soha nem mondta még, hogy már nem úgy érez, ahogy régen. azt hiszem nem lehet helyrehozni de majd még úgyis beszélek vele...
-
norbiphu
őstag
hátő 3 év+, első komoly kapcsolat. de most, hogy jobban belegondolok észrevehettem volna, hogy már nem úgy szeret ahogy eddig. amúgy igen, szeretem. de most már nem tudom mit érzek.
-
norbiphu
őstag
óje a bnőm már nem szerelmes belém (csak 'szeret', saját bevallása szerint) na mindegy

-
norbiphu
őstag
szerintem az offolók miatt haldoklik a ph!

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
én bejövök az irodába, és itt vár a terülj-terülj asztalkám.

minden, mi szem-szájnak ingere, sonka-kolbász-sajt, uborka-paradicsom-paprika, zsemle-kifli-magoskenyér, margarin-vaj-sajtkrém, lekvár-nutella, alma-körte-narancs-kivi-citrom, tej, műzli, kávé, tea.
mod: az 5-6 féle péksüteményt ki is hagytam

nézni is tereh...
akkor te nem is dolgozol, csak eszel egész nap

-
norbiphu
őstag
Reggelt? Vazze... 7:30kor jött az a rohadt kajafutár ( eskü 1x nővéremre ráborítom az egészet) Megint nem hagytak 8 órát aludni... Holnap vizsgázom, megint rohanás, pénteken nem alhatok, mert szombaton nyelvvizsga, és most már meg kéne csinálni... szombat este meg szerintem úgy be fogok rúgni, hogy anyámék egy hétig keresnek... Ideje már régen voltam normális buliban....

szerencsére múlt héten meglett a valszámom, úgyhogy nincs dolgom febr. 11-ig.miből vizsgázol holnap?

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
Kezdődött ott, hogy a teszkóban 15 percig kellett várni valakire hogy visszavegyék az üvegeket. Állítólag csak egy ember van rá...aki negyedóráig nem képes kidugni a pofáját az ablakon ha csöngetnek. Akkor mi a picsa lenne a dolga?? Cserébe jól lebasztam az ügyfélszolgálatosokat, mire jöttek hogy ez nekik kínosabb. Mondom lehet, de én is dolgoztam teszkóban Pesten, és nem kellett perceket sem várni hogy bevegyék a nyamvadt üvegeket, szóval valami nagyon büdös, szart kéne takarítani.
Aztán milyen elborult elmebeteg f.szkalap reakció az, hogy ha látok rendőrt az út szélén, akkor 90-es megengedett helyett 60-al szüttyögök. De majdnem mindenki. Előzni nem lehet, mert szemből is mindenki 60-al jön, de gyorsabban meg nem mennek azúristennek se.
Aztán a kereszteződésben kikanyarodás után a tanulónak előttem csak és kizárólag akkor jut eszébe sávot váltani elém, mikor már a lökhárítójával egy vonalban haladok. Előtte nem akart átjönni, csak mikor már necces volt.Ennyire meg vannak bolondulva az emberek? Mindenhol?
jelentem, hogy most voltunk pécsett és ott is megvesztek a tanulóvezetők.

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
jóreggelt. korán van

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
nagyot tévedsz ifjú padawanom!
Ha elolvastad volna az alapszabályokat, tudnád, h itt TILOS csetelni, tehát amit te itt annak hiszel, az max fáradt elméd játéka szemeddel...

miről beszélsz?

elég régen regeltem már ahhoz, hogy ismerjem az alapszabályokat

Thrawn: te se tudsz. megint kihagytad a kettőspontot

-
norbiphu
őstag
ez a sor törlődött.

az a ph!-s irc channel ami volt régen az még működik boldogan?
yetike: értem.
felléptem. 
-
norbiphu
őstag
nem tudom, a látottak után már nem érdekel. és akkor mi történhet a motorokban valójában, főleg ahol sok henger van...

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
nem, kérlek, a régiben volt kint EGY darab, mindig kint lévő toolbar, és annak default beállításaként volt egy gomb, ami ezt megcsinálta.
nem kellett menübe lépni, meg ilyenek;
és az egész látható toolbar-omat személyre szabhattam.
most van kint kábé háromszor annyi ikon, meg nyolcszor annyi menü, és nekem kell tabok között váltogatnom, attól függően, hogy mit szeretnék.
a custom csak egy kis sor ott legfölülmiután használtad pár órát, rájössz, hogy sokkal gyorsabban lehet dolgozni vele, mint az előzővel
először nekem se tetszett, mert semmit sem találtam és ez csomó időt elvett, de utána jóó
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
Hát én minden vagyok de vékony nem
Képet meg nem láttunk rólad, így eldönteni sem lehet ki a helyesebb
Bár ez amúgy sem léyneg, mert a szépség szubjektív.
Most olvastam vissza miről ment a duma:
futás, és egyéb ugribugri sportok valóban kizárva, teljesen.
AMit én csinálok, és nem vészes:
- súlyzós edzések
- szobabicikli és ellipticalEngem viszont rettenetesen zavar a mérete, fele ennyivel megbékélnék. Igaz nekem inkább 80E-85D.
Kedves Scream: ígérem, ha végre utolérem önmagam, megcsinálom.
Oké?rendben kedves tildy, legyen így

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
Hát ha megengeded, hogy kirakjam publikba, akkor magad is rájössz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként tőled
Ladybug : én is voltam ma suliba, kivételesen jól is éreztem magam. Épületautomatizálás
Doga nem volt, de 6 programot meg kellett csinálni: villanykapcsolás, mozgásérzékelő, timer,ablaknyitásérzékelő satöbbi. Tetszett.a ph! galériáról ami nálad működött? tényleg, mikor fog újraindulni?

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
lassan lehetne mar SZEX TOPIC 1, nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
végeztem a vizsgaidőszakkal

-
norbiphu
őstag
Na ez Vakegérke írásához illene, úgyhogy finnyások ne olvassák.

Fiatalok megcsinálták brahiból, hogy papírzsebkendőbe tett banánt szétnyomkodtak, majd a zsúfolt buszra felszállva, úgy tettek, mintha az orrukat fújták volna a zsebkendőbe. Azután a zsebkendő tartalmát megették. Meg akarták verni őket, alig tudtak kimagyarázkodni.....

hát én is néznék, ha valaki elkezdené enni a zsebkendő tartalmát buszon/villamoson stb

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag

mondjuk a vérszemű yetinek

-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
6283,2m
mod: ez mégse jó ha jól gondolom. 6,2832m a jó megoldás?
-
norbiphu
őstag
-
norbiphu
őstag
de, sajnos szeretem. De már többször megkaptam a fejemre, hogy "..de túl öreg vagy hozzám.." hát mondom baszki az mért baj? nem hiszem hogy kevesebbet tudok mint a saját korodbeliek. sőt. És mondom ha mondjuk 5 évvel fiatalabb lennék? "..háát, akkor lehet.."
Most azon a terven dolgozom, hogy ezeket a "lehet"-eket hogy lehetne mégis befűzni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
írd át a profilodban a születési dátumod

Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Lenovo ThinkPad 14"/i5-1135G7/32GB/240GB/magyar bill.
- Lenovo ThinkPad 14"/Ultra5-125U/16GB/480GB/magyar bill.
- ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI DDR5 Alaplap
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- OnePlus Nord 4 512GB 16GB RAM Mercurial Silver 100% Akkumulátor 6 hónap garanciával
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. saját szemmel kell ellenőrizni az a lényeg, JÓVAN? 
idén ilyet még nem is láttam...
Miből készültél, hogy nem fázol?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)