- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Most láttam, hogy pont fordítva van a monitoroknál a dolog, mint ahogyan én gondoltam.

azaz alaphelyzetben úgy állnaka kristályok, hogy átjön rajta a fény. -
Racecam
nagyúr
De, nagy hülyeség.
Dehogynem fogyaszt, a hidegkatód fénycső folyamatosan világít és fogyaszt, függetlenül attól, hogy mit jelenítesz meg. A pixelek vezérléséhez szükséges energia elhanyagolható, ráadásul a sokkal elterjedtebb TN+Film paneles monitorokon a folyadékkristály pont a feszültség hatására rendeződik úgy, hogy fekete a kép. Így mondhatnánk, hogy a "fekete gugli" többet is "fogyaszt".

u.i. #6961: Igen, bizonyos, de messze a legelterjedtebb típusnál. (TN+Film)
u.i. 2: De ha az aláírásomben levő www.tftpanel.hu oldalt megnézed, onnan is egyértelműen kiderül. A PCWorld.hu cikke, khm..., mint általában, itt sem elég szakmai.
Aktív témák
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 HYBRID
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest