Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Van, hogy az is elég, ha meghallgatják az embert - nem feltétlenül tanácsért fordul másokhoz az, aki megosztja a gondolatait másokkal

#16328 MOD: a világ sokszínű - mintahogyan az emberek is azok
Vannak, akik fekete-fehérben látják csak a világot ( én is ilyen vagyok - bár dolgozom a problémán, mert nem jó, ha nem veszi észre az ember azt, hogy nincsnek egyértelmű válaszok minden esetben ) és vannak olyanok, akik képesek árnyaltan elfogadni a dolgokat
Nem vagyunk egyformák - nem húzható rá mindenkire ugyanaz a séma, mert nem létezik az a sablon, ami a segítségünkre lehetne a dologban...Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy mások másként gondolkodhatnak a dolgokról - ezért is vetődhetett fel a titokszoba gondolata még úgy is, hogy nem tudta volna kommentálni a szerző a válaszokat

Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amatőr csillagászat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- További aktív témák...
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
izé egyébként a memókkal kapcsolatban még majd felhívlak ma ha nem gond, mer izé, mindegy majd elmondom 

Vannak, akik fekete-fehérben látják csak a világot ( én is ilyen vagyok - bár dolgozom a problémán, mert nem jó, ha nem veszi észre az ember azt, hogy nincsnek egyértelmű válaszok minden esetben ) és vannak olyanok, akik képesek árnyaltan elfogadni a dolgokat