- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- iPhone topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Van, hogy az is elég, ha meghallgatják az embert - nem feltétlenül tanácsért fordul másokhoz az, aki megosztja a gondolatait másokkal

#16328 MOD: a világ sokszínű - mintahogyan az emberek is azok
Vannak, akik fekete-fehérben látják csak a világot ( én is ilyen vagyok - bár dolgozom a problémán, mert nem jó, ha nem veszi észre az ember azt, hogy nincsnek egyértelmű válaszok minden esetben ) és vannak olyanok, akik képesek árnyaltan elfogadni a dolgokat
Nem vagyunk egyformák - nem húzható rá mindenkire ugyanaz a séma, mert nem létezik az a sablon, ami a segítségünkre lehetne a dologban...Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy mások másként gondolkodhatnak a dolgokról - ezért is vetődhetett fel a titokszoba gondolata még úgy is, hogy nem tudta volna kommentálni a szerző a válaszokat

Aktív témák
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vannak, akik fekete-fehérben látják csak a világot ( én is ilyen vagyok - bár dolgozom a problémán, mert nem jó, ha nem veszi észre az ember azt, hogy nincsnek egyértelmű válaszok minden esetben ) és vannak olyanok, akik képesek árnyaltan elfogadni a dolgokat