- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Egy korty 5csillagos metaxa így éjfélfelé közeledve..mennyei mézes manna.. és még szomjas is vagyok..
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
Kérezkedj be az orvosira, és mondd hogy világéletedben nőgyógyász szerettél volna lenni, és engedjenek be tanulmányozni kicsit, mert felelni fogsz, és ezen múlik sokmindened. Aztán viseld hősiesen ha egy 40 éve preparált 50 éves nőt hoznak ki neked spirituszban.

felelésnél meg mondd, hogy te ugyan mindent tudsz, de csak élőben, valakin tudod elmutogatni mi hol, miért

-
BlacKSouL
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
nabaszki, a biosz legjobban megtanulható, és főleg legérdekesebb témaköre az anatómia. Sokkal jobb, mint a többi, mert még leginkább ezt tudja az átlagember hasznosítani. Én mindig 4-es voltam bioszból, vagy néha becsúszott a 3-as, de az anatómiából mindig 5-öst kaptam, mert az számomra érdekes volt. Hogy ost ilyen növény, olyan állat...persze, alapvető tudás kell, de az ember mégis az emberről jó ha tud a legtöbbet.
Egy sztori: jó fej biosztanárunk volt, és épp akkortájt csökkent az osztálylétszám úgy 23-ra, és emiatt érdekesen álltak hozzánk a tanárok, de mit tehttünk arról hogy azok átmentek máshova. Na szóval bioszóra, emberi csontváz, múlt órai anyag átismételgetése, tanár kivesz egy medencecsontot, mutatja, körbe, jól látható, majd megkérdezi az egyik csajt: - Na, Andikám, milyen csont ez itt a kezemben? - Hát, öö, koponya.. - Jah, tipikus seggfej..

-
BlacKSouL
addikt
A p..a jó, a p..a finom, a p..a különleges...
P..a! Kóstold meg te is! -
BlacKSouL
addikt
na volt valami?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
és most őt szivatják, mert a fogyatékossága miatt előnybe került.
nah, jóccakát, alunni kell, mert ma(tegnap) reggel korán keltem nyolckor, mert jöttek leolvasni. És már megint egyre álmosabb vagyok. Jujjuj, az esti pizza fele itt van az ágyon mögöttem...sebaj, tuti lesz reggelim

tiv: ez a faramuci, hogy emiatt nem indulhat, mert előnyt élvez, helyette abban a közegben kell indulnia, ahol a többiek biztos sokkal hátrányosabbak mint az egészségesek.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
De az vicces, hogy az ép egészséges emberek rosszabbul teljesítenek. Akkor kell egy paralimpia, ahol a sérültek garantáltan rosszabb eredményűek mint az épek, meg kell egy szuperlimpia, ahol a sérültek a segédeszközeikkel jobb képességekkel rendelkeznek mint az épek. Vicces lenne.

-
BlacKSouL
addikt
Basszus, ez milyen már, hogy a sérültnek van előnye
[link] -
BlacKSouL
addikt
Gyerekkoromban még nem nagyon voltam oda a világslágerekért, meg úgy egyáltalán, de azt tudom hogy volt egy zene, ami már úgy 6 évesen megfogott, és mindig szerettem hallgatni, majdnem úgy hallgattam mint egy himnuszt bármikor játszották, és azóta is kb ugyanazon a helyen áll bennem. [link]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
különös orrom van hozzá.

tildy: én szilveszterkor pont ilyet kortyolgattam piroeffektes fogyasztási móddal. asszem 4 ~feles, meg 3 sör, és a 32-es buszon állva aludtam végállomástól végállomásig.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
hol? ki?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
szép, tetszett..

-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
..az nem is igazi művészet, aminek érted a mondanivalóját..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
És ezek az én barátaim..
[link] -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
megyek is enni
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
beléptem, bár bűnöztem, még tegnap, meg ma is, a két nap alatt született soxor száz oldal közül majdnem teljesen elolvastam legalább egyet. Oszt elég is volt.
Magvas dolgoknak úgyis megmarad a zacca későbbre is. -
BlacKSouL
addikt
mi volt ez a pörgés egész este? és ha akkor mindeninek be nem állt a szája, akkor most mi ez a pár perces csend? ez megengedhetetlen..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Hát hallod, két napom eltelt úgy, hogy annyira semmi érdekes nem történt, hogy a vizsgáról hazajövetelem óta a mai autózásig bezárólag, de még az után is mostanáig egy értelmes dolgot nem tudnék mondani ami történt, de nem is emlékszem. Néha azt se tudom hanyadika és milyen nap van.
Jaaa, megvan, elromlott kenyérpirítót javítottunk apámmal tegnap délután.(Rejtve)
mod: nna, mindig mikor az élvezetek kerülnek szóba, egy nő elmegy... ööö, izé, lelép.

-
BlacKSouL
addikt
vóte valami?

találtam ilyeneket: [link] meg [link] és aztán teljesen elkalandoztam [link] olyannyira, hogy már megint nem fogok tudni hason aludni [link]
Izé, tizenhatos karika kéne, de aztatot nem találom.Végre autóztam ma megint úgy 3 hét után. Végre sütött ma a nap, bár csak lemente előtt egy órával volt felhőtlen. Senki nem keresett ma. Megvolt a mai napom rövid összefoglalója.
Ja, péntek este haverokkal már megint jól besöröztünk, egy szokásos újév prognosztizáló beszélgetés keretében. Aztán mire odaértünk hajnalban a szórakoztatóipari egységbe, már lecsengett a buli, vagy egyszerűen nem voltak ott akik miatt nagyon maradnunk kellett volna. Hazafelé jövet beugrottam kedvenc hambisomba, de éppen az éccakai élet és a tulaj VIP vendégei foglalták a helyet, ezért 20 perc ki nem szolgálás, és sültételszag beszívás után kurvaéhesen megköszöntem hogy állhattam és várhattam, és hazakocogtam. aztán 5 óra alvás után elmentem vizsgázni. Beültem a padba a többiekkel, és nem tudtam beszélni, annyira bennem volt a hajnalban leöntött uccsó ser. Azé' írtam vagy 3 apróbetűs oldalt.
Na, ennyi röviden. Ja, és két nap alatt senki nem keresett, nem hívott, nem mondta el rólam a véleményét, sem az érzelmeit velem kapcsolatban. Kis Csernobil fíling, de evvan. Ja, és ezt már mondtam feljebb, de sebaj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
a picsbe, má megin befosatósat nézek..eddig jó, csak kár hogy álmos vagyok, és korán kelek.
-
BlacKSouL
addikt
[link] Most vagy egy tizede sem igaz, vagy ezt a csajt valaki valamikor nagyon megátkozta. Esetleg beleharapott régen valakinek a f..ába, és az most Haitin nyaralgat?
-
BlacKSouL
addikt
Mé' szeretik az amerikaiak ezeket a civilizációpusztító katasztrófafilmeket? És főleg mé' csinálnak belőlük ennyit? Nincsenek színészeik akik igazi szinészi játékkal is el tudnak szórakoztatni másokat?
-
BlacKSouL
addikt
értem, szóval ti is átsiklottatok fölötte.. segítek, de ez már csak egy három hete felbontott és melegen tartott dobozos sörért cserébe: a képletek közt kell keresgélni
-
BlacKSouL
addikt
Melyik balfasz írta el ilyen faszán?? [link]
pótkérdés: egyáltalán ki veszi észre mi a hiba..
Én pont belefutottam, kisebb vita kerekedett belőle, én meg szentségeltem magamban. de így jár aki wikit ellenőrizetlenül használ. Át tudom én ezt írni?...Ja, megvan, át.. na majd átírom még mielőtt valami eminens innen gyártja a puskáját.
de még megvárom ki mit talál.. -
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
most meg hallgatom a Go Tan Project - Santa Maria -t, és van benne egy harmonika akkord, amiről beugrott ez a zene
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Fast and Furious, mikor a SWAT lerohanja Johnny Tran-ék házát
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
errűl jut eszembe, milyen rég meg akartam keresni egy zenét, most végre eszembejutott [link] nem áll közel a szívemhez a stílus, sem az előadásmód, de a bizonyos filmjelenethez nagyon illett, és ezért ezt a számot nagyon bírom.
még jó hogy nem hallott szöveg alapján kerestem rá, mert meglehetősen keveset értettem ki belőle
a lyrics-e alapján -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
és a cukrosbácsikat?

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
csak arra volt kíváncsi hány óra? : - .. máris mondom.. öö.. azt írja az órám: kérjük adja meg a hölgy nevét és telefonszámát a pontos időhöz..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
megismerek egy lányt, mondjuk valahogy társaságban úgy alakul. jól néz ki, az első benyomások jók, talán még beszélgetünk is, és egész értelmesnek tűnik. mármár kezdek jobban odafigyelni rá, amikor benyúl a táskájába, előveszi a bagósdobozt, rágyújt, és átszellemült arccal fújja a füstöt. miért érzem ezt olyankor az emberiség elleni bűntettnek? lehet a világ legjobb nője, nekem mégis megkeseredik a szám, és elmegy a kedvem az egésztől. és ez olyan mértékű, hogy még piásan is így érzek, pedig olyankor más az ember szemlélete a világ iránt.
és a legnagyobb bajom, hogy utcán, bárhol, 10 nőből 7-et bagózni látok..ja, én sem vagyok szent, míg Pesten laktam a suli miatt, el-elszívtam néha az erkélyen, vagy buliban, de főleg az albi erkélyén 1-1 szál cigit, de nem meggyőződésből, pusztán az íze miatt, de csak mint különlegesség. 7 év alatt tippre kb összesen 50 szálat. (emlékszem szobatársam BAT-nál dolgozott, olyanokat hozott haza, mint Bastos, mentolos Dunhill, Davidoff, meg hasonló nem hétköznapi cuccok) ahogy szivart is elfüstöltem akkoriban összesen vagy 20 szálat ha volt rá alkalom, de minden esetben utáltam magam utána, hogy órákig büdös volt a pofám akár mit csináltam. de egy biztos, senki mást nem zavartam vele.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
na igen.. az a probléma, hogy ide minden barátom haza jön, ami azt jelenti hogy a szüleihez, tehát bárkihez mennénk, a szülők ott lennének a szomszédban, és nem ugyanúgy engedi el magát az ember egy család otthonában, mint egy közösségi helyen. bár lassan tényleg ezt kell csinálni ,mondjuk úgy az esély is kisebb, hogy rég látott, kedvelt, de nem direkt meghívott ismerősökkel összefussunk, ami meg amúgy gyakori
hát itt tényleg csak a mozi, meg az éttermek vannak, de étterembe nem nagyon megy az ember csak iszogatni, mert az éttermi piaár még a kocsmainál is sokkal több.
-
BlacKSouL
addikt
rájöttem hogy én alkoholt csak itthon fogyaszthatok. ugyanis nincs a városban olyan hely, amit ne füstölnének tele egyesek, amit én utálok, mert a hajam, a ruhám, a kezem, a bőröm, mindenem teleivódik a keserű bagószaggal/kocsmaszaggal. nemdohányzó rész nincs sehol, mert az nem gazdaságos. meg az a felfogás, hogy ha nem birom a füstöt, nem kell odamennem, mehetek máshova. hát nem mehetek, mert kivétel nélkül minden helyen vastag füst van. max a könyvtár füstmentes, de az nincs este nyitva, és nem árulnak alkoholt, de üdítőt sem. az utcán tudnék inni negyedáron üvegből szinte bármit amit megveszek, dehát ugye azt meg a törvény tícccssa. vagyis nem marad más, mint itthon iszogatni egyedül, mert hálistennek itthon nem ivódik bele előre egy hónapra a bagószag semmimbe miközben elkortyolok 1-2 üveg sört. de ha mégis rászánom magam hogy haverokkal beülünk valahova, akkor olyan ruhát kell felvennem, amit másnap már moshatok is ki, mert ha nem teszem, akkor a lakás is átveszi a keserű immár hányásszagra emlékeztető bagószagot.
biztos benem van a hiba, mia francért nem vagyok láncdohányos, akkor szépen be tudnék illeszkedni, így meg csak egy megtűrt kisebbség vagyok.
múltkor délelőtt 11-kor benéztünk egy kocsmába, nem volt ott senki csak mi meg a pultoslány. hálistennek így füst sem. gyorsan be is ültünk egy gyógysörre. mire a végére értünk, már 12 ember volt ott rajtunk kívül, és KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI BAGÓZOTT. még az is aki gyrost vagy hamburgert evett. 10 perc alatt olyan füst lett, hogy a szemem, a torkom csípte. itthon meg nem tudták elképzelni hol lehettem hogy ilyen bűzt árasztok.
hova menjek csendesen iszogatni a nemdohányzó haverokkal, ha nem akarok hányni a füsttől? -
BlacKSouL
addikt
Ekkora egy fosszar zenét mint a Pestiest reklámja alatt megy
de legalább a csajok kinéznek benne úgyahogy -
BlacKSouL
addikt
egyszer nyomom meg az f5-öt 10 percenként, mert 10 perc alatt tölt be az oldal.
Amúgy meg mc
-
BlacKSouL
addikt
Akkor mégse a netemmel van gond..
-
BlacKSouL
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Egyébként csak kitöltésnek eszem, amikor már ennék, mert régebben olyankor már ettem, de most picit visszábbfogom magam, - na akkor a régi tepertő, szalámi, sajt, meg csoki, szaloncukor, de gyakorlatilag bármi - helyett most úgy döntöttem káposztát tolok. Az talán nem hizlal még negyed-fél kilókat bezabálva is, és a következő esedékes rendes kajálásig kitölti a gyomromat. És narancs-mandarin adagokkal felváltva, azok meg egésssségesek.hmm, haza kéne már hozni egy menyecskét, ha nem is 10 órája denszelőt, mert már nem is emlékszem az ízvilágra

-
BlacKSouL
addikt
savanyúkáposztát zabálok..vajon hogyan befolyásolja az emésztésemet, valamint az anyagcserémet, különös tekintettel a fölösleges párnától való megszabadulásra?
hasmenéses poént kihagyni, nem, nem kapok tőle.
azt tudom hogy cévitamin -
BlacKSouL
addikt
Elkezdtem itt egy hsz-t, de ez lett belőle..
Jóéjt.. -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
nem a bigét, hanem a House-t. Vagymivan?
Vagy akkor vegyem én? De én vagy 2way deinterlaced mpg-ben, vagy ha áthúzom akkor wmv-ben tudom odaadni neki. Az első nagyon nagy, a második meg zsenge minőségű. aviban mostanában nem szoktam, már assetom mivel tudom átgyúrni, mert felvenni biztos csak mpg-ben. -
BlacKSouL
addikt
House-t veszi valaki tildynek?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
..jelen, hol tartunk?

mod: yaya, 1 n33d
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
-
BlacKSouL
addikt
..szerintem nem..
-
BlacKSouL
addikt
felszórom homokkal, és akkor homokos ónosesős, jeges, havas szart kell felcsákányoznom másnap, mert attól nem olvad fel, viszont szépen belefagy. Aztán ugyanúgy ha ráesik az új, nem olvad el, de a sok mászkáló meg elesik, és beperel minket, hogy nem takarítjuk el a havat meg a jeget. Sajnos most nem tudok környezetvédősködni, mert a járdának márpedig tisztának kell lennie. Hogy hogy érem el, az mellékes, jelenleg csak a cél számít. Sajnos.
Karthágót szántották fel és vetették be sóval egyébiránt a rómaiak a 3. pun háború végén

vénember: igen, ezzel jó esetben a járdán parkoló autóktól is sikerülne megtisztítani a járdát, és úgy 4-5 nap után szerintem tiszta is maradna, sokak, és az én nagy megelégedésére egyébként
t|-|om: nem krátert kell a járdába gyártani, hanem lepucolni a jégtől-hótól

-
BlacKSouL
addikt
egyébiránt nem bírtam felkelni, és a nagyja havat letolták a többiek, én már "csak" a lefagyott, lejegesedett vackot kapirgáltam egy órán át lapáttal a járdáról, de nem jött fel rendesen...úgyhogy végigszántottam, és bevetettem sóval
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez. 
-
BlacKSouL
addikt
hát ez kurvajól jött ki egymás után
: [link] Az első mondatokat tekintve -
BlacKSouL
addikt
Ezt a zenét vajon hogy tudnám megszerezni normális minőségben.. na mindegy, ezt majd csak holnap fogom bogozgatni.
behal, szunya, jóccak
bolondember: lehet hogy a tildybe tevőjére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
na akkor azt mondd meg dárga nyelvtantanár barátom, hogy a csuklik igét hogy hozod felszólító módba
nekem nem sikerült értelmesenRace: jajj, most nyálcsordulást idéztél elő, már este 6 óta nem ettem, de nem is szabad, mert ...áh, kínzom magam, pedig most lesz egészséges a táplálkozásom, ha csak annyit eszek, amennyit elhasználok. De hogy a hűtőben a tepertőtől a szalonnán át a kolbász és szalámi hegyek mögött mi van..képzelni sem merem. Pedig egy kis nokedlit pörkölttel, savanyú uborkával hogy be tudnék lapátolni.
meg a háromnegyed szakácskönyvet 
egészségről jut eszembe: már rég aludnom kéne, megfogadtam hogy áttérek a bagolyról a későnfekvő módba, hátha a napirend változása is segít a változásban. de megint nem sikerült 1 előtt lefeküdni
na de most;
jóéjtetet a baglyoknak!
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

valahogy értelemszerűen rövidítsd le 3 sorra