- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
vóte valami?

találtam ilyeneket: [link] meg [link] és aztán teljesen elkalandoztam [link] olyannyira, hogy már megint nem fogok tudni hason aludni [link]
Izé, tizenhatos karika kéne, de aztatot nem találom.Végre autóztam ma megint úgy 3 hét után. Végre sütött ma a nap, bár csak lemente előtt egy órával volt felhőtlen. Senki nem keresett ma. Megvolt a mai napom rövid összefoglalója.
Ja, péntek este haverokkal már megint jól besöröztünk, egy szokásos újév prognosztizáló beszélgetés keretében. Aztán mire odaértünk hajnalban a szórakoztatóipari egységbe, már lecsengett a buli, vagy egyszerűen nem voltak ott akik miatt nagyon maradnunk kellett volna. Hazafelé jövet beugrottam kedvenc hambisomba, de éppen az éccakai élet és a tulaj VIP vendégei foglalták a helyet, ezért 20 perc ki nem szolgálás, és sültételszag beszívás után kurvaéhesen megköszöntem hogy állhattam és várhattam, és hazakocogtam. aztán 5 óra alvás után elmentem vizsgázni. Beültem a padba a többiekkel, és nem tudtam beszélni, annyira bennem volt a hajnalban leöntött uccsó ser. Azé' írtam vagy 3 apróbetűs oldalt.
Na, ennyi röviden. Ja, és két nap alatt senki nem keresett, nem hívott, nem mondta el rólam a véleményét, sem az érzelmeit velem kapcsolatban. Kis Csernobil fíling, de evvan. Ja, és ezt már mondtam feljebb, de sebaj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)