Hirdetés
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mocskos rohadt szemétláda ringyó indexfórum
Nem volt hajlandó elfogadni a belépésemet. A 100%-ig tutibiztos felhasználónevemet és a jelszómat. 10-edszerre sem. Pedig alig 8 éve használom ugyanazt. A jelszóváltoztatás meg ugye nem emlékeztetős, és még a régi címemre ment ki, úgyhogy öngyilkos lett a nickem. Amocskoséletbe. Regisztráltam egy új szart, mert mostmá fórumnicket nem lehet csak ezt a rohadt inda-pöcsöt, ami meg nem fórumjog, csak indapöcs-jog, és ezzel meg nem tudok mégcsak fórumokat nézni sem. Aszondja nincs jogosultságom. De nem belépve meg van jogosultságom megnézni egy-egy témát. Hogyapicsábavanezkéremszépen? akkor mosmá a büdösletbe nem tudok indekszfórumzani?
index
mostmegaszondja karbantartás miatt zárva....bazzeee, akkor tuti emiatt nem engedett be, és én meg elb..ztam miatta a jó kis regemet.
Fúúú, ilyen szmájli nincs is, amit most idetennék
Aktív témák
- Asus Zenfone 10 16/512 garanciával - mint az új
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem volt hajlandó elfogadni a belépésemet. A 100%-ig tutibiztos felhasználónevemet és a jelszómat. 10-edszerre sem. Pedig alig 8 éve használom ugyanazt. A jelszóváltoztatás meg ugye nem emlékeztetős, és még a régi címemre ment ki, úgyhogy öngyilkos lett a nickem. Amocskoséletbe. Regisztráltam egy új szart, mert mostmá fórumnicket nem lehet csak ezt a rohadt inda-pöcsöt, ami meg nem fórumjog, csak indapöcs-jog, és ezzel meg nem tudok mégcsak fórumokat nézni sem. Aszondja nincs jogosultságom. De nem belépve meg van jogosultságom megnézni egy-egy témát. Hogyapicsábavanezkéremszépen? akkor mosmá a büdösletbe nem tudok indekszfórumzani?
Fúúú, ilyen szmájli nincs is, amit most idetennék