- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Mocskos rohadt szemétláda ringyó indexfórum
Nem volt hajlandó elfogadni a belépésemet. A 100%-ig tutibiztos felhasználónevemet és a jelszómat. 10-edszerre sem. Pedig alig 8 éve használom ugyanazt. A jelszóváltoztatás meg ugye nem emlékeztetős, és még a régi címemre ment ki, úgyhogy öngyilkos lett a nickem. Amocskoséletbe. Regisztráltam egy új szart, mert mostmá fórumnicket nem lehet csak ezt a rohadt inda-pöcsöt, ami meg nem fórumjog, csak indapöcs-jog, és ezzel meg nem tudok mégcsak fórumokat nézni sem. Aszondja nincs jogosultságom. De nem belépve meg van jogosultságom megnézni egy-egy témát. Hogyapicsábavanezkéremszépen? akkor mosmá a büdösletbe nem tudok indekszfórumzani?
index
mostmegaszondja karbantartás miatt zárva....bazzeee, akkor tuti emiatt nem engedett be, és én meg elb..ztam miatta a jó kis regemet.
Fúúú, ilyen szmájli nincs is, amit most idetennék
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem volt hajlandó elfogadni a belépésemet. A 100%-ig tutibiztos felhasználónevemet és a jelszómat. 10-edszerre sem. Pedig alig 8 éve használom ugyanazt. A jelszóváltoztatás meg ugye nem emlékeztetős, és még a régi címemre ment ki, úgyhogy öngyilkos lett a nickem. Amocskoséletbe. Regisztráltam egy új szart, mert mostmá fórumnicket nem lehet csak ezt a rohadt inda-pöcsöt, ami meg nem fórumjog, csak indapöcs-jog, és ezzel meg nem tudok mégcsak fórumokat nézni sem. Aszondja nincs jogosultságom. De nem belépve meg van jogosultságom megnézni egy-egy témát. Hogyapicsábavanezkéremszépen? akkor mosmá a büdösletbe nem tudok indekszfórumzani?
Fúúú, ilyen szmájli nincs is, amit most idetennék