- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
-
6800 - 6701
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
PazsitZ
addikt
Nekem is! Nekem is!

Csak msot látom már Redant keresője sem mükszik

-
Winner_hun
félisten
-
PazsitZ
addikt
ÉN is ezt próbáltam keresni egyszer talán olyan 300napos koromban, de nem találtam

még RedAnt hsz keresőjével sem.
-
bandus
veterán
höhö, új fícsör
bár még alig vagyok két éves, egy kedves modi belinkelné az én első hsz-m?
már nem is emlékszem miért regisztráltam a fórumra, dehát ittragadtam 
-
Makaveli
senior tag
Ez tetszik. Mondjuk már a felvételnél se látszik a kamera a "tükörbe"... Szóval lehetett sejteni, hogy valami csíny lesz belőle!
-
Whaskes
senior tag
apa! én zsidó vagyok?
nem fiam, te nem vagy az. ha az lennél, már rég leadtalak volna.
-
FehérHolló
veterán
Mar reg nem kerdeznel ilyet ha zsido lennel, szvsz... Apad gondoskodott volna rola, miutan jol megismer.
Igazad van, anyám vegyész, és apa tette el láb alól. Csak ezért bátorkodtam megkérdezni.
-
venember83
nagyúr
apa! én zsidó vagyok?
Mar reg nem kerdeznel ilyet ha zsido lennel, szvsz... Apad gondoskodott volna rola, miutan jol megismer.
-
FehérHolló
veterán
-
Janoska26
addikt
Kezd idegesito lenni, ez ellen tud valaki tenni valamit? Moderatorok, Panther, barki?
Whaskes: sajnos penztarcamon is latszik, h nem vagyok zsido, pedig apam taxis... Elgondolkodtato...
ezt mondom Én is, miarossebb ez???
hogy tőccsek így fel jányos csöcsömacás képeket a felebarátaimnak?

-
venember83
nagyúr
Kezd idegesito lenni, ez ellen tud valaki tenni valamit? Moderatorok, Panther, barki?
Whaskes: sajnos penztarcamon is latszik, h nem vagyok zsido, pedig apam taxis... Elgondolkodtato...
-
Whaskes
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
-
Whaskes
senior tag
-
Janoska26
addikt
-
Whaskes
senior tag
az összes taxis zsidó....
-
Janoska26
addikt
-
Janoska26
addikt
most a kepfeltolto.hu behülyült, állandóan azt retek jelszót meg felhasználónevet kér hiába bele vagyok jelentkezve

-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
Valaki tud olyan oldalt, ahol rex asztalokat találhatok? Google nem nagyon segített. Sok-sok kép kéne..
-
Thrawn
félisten
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
Nem lehet sikeres, akinek topiknyitassal fejezodott be a PH!-s elete!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én elpusztíthatatlan vagyok, csakis önszántamból távoznék.
-
venember83
nagyúr
-
csapos2
addikt
Nem lehet sikeres, aki nem topic nyitással kezdte a PH!-s életét.
-
Lord Zero
addikt
enyimet is, enyimet is, enyimet is!
privbe is gyühetszerk.
arról polemizálni, h ihaj, mennyire mások voltunk x évvel ezelőtt, kb annyi, mint aszondani, h ha nem halt volna meg az aranyhörcsögöm, akkor ma is élne -
neduddki
nagyúr
p.s.-es reszt atfogalmaznad legy szives? Foleg a "aebretl" nem vilagos, tobbit sikeresen dekodoltam

re#6766: ezt is ertettem, de a aebretl valahogy kifog rajtam...
HI!
: - ) ebredtel
mar oleg reg ota nioncs csentek: - (udv
neduddki
-
tildy
nagyúr
De én a 7NJL4-ről beszéltem
Azon passzív hűtés volt az északi hídon - igaz méretes darab - és került a déli hídra is egy borda, ami nem volt kifejezetten megszokott az nForce2 chipsetnél
A gubanc ezzel csak annyi volt, hogy a gép eredeti összeszerelője nem gondolt arra, hogy a táp ventije nem igazán tud átszellőztetni egy olyan házat, amiben passzív a lap hűtése is, és a videokártyáé is.
A gép szépen megfőzte magát, kifeküdtek kb 1,5 év után a kondik a lapon ( kis segítséggel, ugyanis a User beépítette a gépet egy íróasztalba, jó szorosan )... Szóval ahogy kell, összejött minden, ami használ egy masinának
Ekkora OFF-ot az OFF-ban

7njl4 nem volt oylan minőségi mint a 7njl1 és a 7njs zenith.
Ez utóbbiak 30-50 ezer forintba kerültek eleinte.Annyira mélyen érint a dolog, hogy teljesen magam alatt vagyok
Komolyan, ennyire még sosem buktam ki.Hát hol lesz itt márkahűség? Miért van az, hogy ami jó az volt és nincs többé? Kész , elmúlt.
-
venember83
nagyúr
HI!
7njl1-bol eladtam egy rakarta valot maig kivalon muxenek sak a venti kellet nemejjiken cserelni, en kedveltem ezt a darbokat:- ) en az abit asus hujjesegek hejejt csaptam le ezekre
udv
neduddki
p.s. tildy: hat oleg regta nem latok az expertnel csenteket kisse minht asok aebretlv olna:- )
p.s.-es reszt atfogalmaznad legy szives? Foleg a "aebretl" nem vilagos, tobbit sikeresen dekodoltam

re#6766: ezt is ertettem, de a aebretl valahogy kifog rajtam...
-
neduddki
nagyúr
Azon passzív hűtés volt az északi hídon - igaz méretes darab - és került a déli hídra is egy borda, ami nem volt kifejezetten megszokott az nForce2 chipsetnél
A gubanc ezzel csak annyi volt, hogy a gép eredeti összeszerelője nem gondolt arra, hogy a táp ventije nem igazán tud átszellőztetni egy olyan házat, amiben passzív a lap hűtése is, és a videokártyáé is.
A gép szépen megfőzte magát, kifeküdtek kb 1,5 év után a kondik a lapon ( kis segítséggel, ugyanis a User beépítette a gépet egy íróasztalba, jó szorosan )... Szóval ahogy kell, összejött minden, ami használ egy masinának
Ekkora OFF-ot az OFF-ban

HI!
En meg kompletten a csentekrol amit sajnalok /van meg egy raks mas is, e abbol csak darabok/, abbol a vilagbol tan csak GB-k vannak meg ojajn allapotban, az agyondicsert abit asus ok mar pihenoban:- (
udv
neduddki
-
Bubu79
addikt
HI!
7njl1-bol eladtam egy rakarta valot maig kivalon muxenek sak a venti kellet nemejjiken cserelni, en kedveltem ezt a darbokat:- ) en az abit asus hujjesegek hejejt csaptam le ezekre
udv
neduddki
p.s. tildy: hat oleg regta nem latok az expertnel csenteket kisse minht asok aebretlv olna:- )
Ekkora OFF-ot az OFF-ban

-
neduddki
nagyúr
"Teljesen magam alatt vagyok, nincsenek többé chaintech alaplapok."
Marad még elég gyártó a piacon - hasonló árkategóriában is
Volt pár érdekes szériájuk, ha a 7NJL4-re gondolok még ma is futkároz a hideg a hátamon, bár az adott példány, amivel szívtam, javítás után ( átkondizás és a hűtés javítása ) teljesen jól viselkedik hardveresen - legutóbb is a User hibájából került vissza hozzám ( kifektette a Wint rajta ).
Az említett szériával sokan szívtak, de ezt azt hiszem a kapcsolódó topikban meg is vitattuk anno
.Meg is van, bár ez a 7NJL6 topikja

HI!
udv
neduddki
-
lorcsi
veterán
-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
gyerekek, ne tudjátok meg, milyen büdös van errefele... valahol a félig romlott savanyú krumplileves és a csirke kopasztóvize között fél úton... de iszonyú töménységben. fééélelmetes emberek vannak, akik ezt össze bírják hozni.
-
Bubu79
addikt
Teljesen magam alatt vagyok, nincsenek többé chaintech alaplapok.

tbs: nem nem, csak nézegettem , milyen topikokba írogattam anno.
Gondoltam megnézem, milyen új alaplapjaik vannak, lassan ideje lenne egy konfigcserének, januárban lesz 5 éves a gépem (legalábbis a chaintech 7njl1 apogee lapomat akkor vettem, majd rá két évre cseréltem egy szintén akkoriban vásárolt zenithre ). Mindkettő pöpec és tökéletesen működőképes, imádom őket, nagyon jó kis lapok. ÉS még nem is érzem kevésnek őket.. Hm, lehet hogy gépcsere elhalasztva , kb. 2009ig
"Teljesen magam alatt vagyok, nincsenek többé chaintech alaplapok."
Marad még elég gyártó a piacon - hasonló árkategóriában is
Volt pár érdekes szériájuk, ha a 7NJL4-re gondolok még ma is futkároz a hideg a hátamon, bár az adott példány, amivel szívtam, javítás után ( átkondizás és a hűtés javítása ) teljesen jól viselkedik hardveresen - legutóbb is a User hibájából került vissza hozzám ( kifektette a Wint rajta ).
Az említett szériával sokan szívtak, de ezt azt hiszem a kapcsolódó topikban meg is vitattuk anno
.Meg is van, bár ez a 7NJL6 topikja

-
lorcsi
veterán
-
tbs
addikt

Gondoltam megnézem, milyen új alaplapjaik vannak, lassan ideje lenne egy konfigcserének, januárban lesz 5 éves a gépem (legalábbis a chaintech 7njl1 apogee lapomat akkor vettem, majd rá két évre cseréltem egy szintén akkoriban vásárolt zenithre ). Mindkettő pöpec és tökéletesen működőképes, imádom őket, nagyon jó kis lapok. ÉS még nem is érzem kevésnek őket.. Hm, lehet hogy gépcsere elhalasztva , kb. 2009ig
Nomivan..? Megérintett az elmúlás szele..?

-
tildy
nagyúr

-
tildy
nagyúr
én kb úgy vagyok a pálinkával, mint a nők a pécével: nem tudjuk hogyan és miből áll össze, de használjuk rendületlen
Khm, ph-s csajok kivételek
-
tildy
nagyúr
Hmm....megjelent egy uj R5 ficsor a moderatoroknak, miszerint mar nem csak az ucso 100, hanem az osszes, de osszes elkovetett hsz-t letudjuk kerni a kivant juzertol.
Ennek dacara neki is zuhantam, furcsa mennyire masak voltak az emberek 3-4-5-6 evvel ezelott, Telapo, Mikrobi, Bash, en /
/, tiv61, meg meg sokan masok 
A regi szep idok

ps: Fura olvasni, ahogy arrol beszelgetett meg apam meg Katica jo nehany offal odebb, hogy hogy rugdos a kicsi, most meg mar ahogy nezem a kepeket a blogban, mennyire megnott, kesz no

No, de nemsoka baseball!
Emlékeim szerint vladi keresőjében is volt valami hasonló fícsör.Bár az lehet a nyitott topikokra keresett rá. Jaja.
-
venember83
nagyúr
Szepjonapot!
-
parandroid
félisten
Hmm....megjelent egy uj R5 ficsor a moderatoroknak, miszerint mar nem csak az ucso 100, hanem az osszes, de osszes elkovetett hsz-t letudjuk kerni a kivant juzertol.
Ennek dacara neki is zuhantam, furcsa mennyire masak voltak az emberek 3-4-5-6 evvel ezelott, Telapo, Mikrobi, Bash, en /
A regi szep idok

ps: Fura olvasni, ahogy arrol beszelgetett meg apam meg Katica jo nehany offal odebb, hogy hogy rugdos a kicsi, most meg mar ahogy nezem a kepeket a blogban, mennyire megnott, kesz no

No, de nemsoka baseball!
Öregszel, bohócom?
Egyébként én is visszaolvastam, szerintem nem változtam semmit.

p
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
EQMontoya
veterán
látom, nagy múltidézgetés folyik

-
tiv83us
veterán
-
DigitXT
félisten
A regi szep idok

No, de nemsoka baseball!
Ezt ki lehetne terjeszteni az ember saját HSZ-eire is (nem csak modiknak).

(Anno asszem RedAntnak volt egy ilyesmi cucca: meglepő volt visszanézni.
) -
fokukac
nagyúr
A regi szep idok

No, de nemsoka baseball!
nekünk miért nincs ilyen fícsőr?

-
tiv83us
veterán
A regi szep idok

No, de nemsoka baseball!
-
poffsoft
veterán
Ni! NI-NI!
Matroschka filter??? ménem ezzel kezdted??? fuck it off!
ccakát, mék.
-
Lord Zero
addikt
hát, dobigál az (volt, amit ki is próbáltam, de értetlenül állt legott)
mindegy, elfáradtam, bizsereg a del gomb.. matroska, matroska, you've fucked it upmegyek, kivágok inkább egy rekettyést... ezzel a heringgel : ))))))))
szerk.
tudom, tudom, tudom, h nem rekettyést, de most igen -
BlacKSouL
addikt
Liszt - Les Preludes (Finale-Allegro marziale animato)
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
-
poffsoft
veterán
köszönöm! ki is próbáltam ahelyt
ilyenek vannak: error1, ebből sokszáz, majd a lista végén ez error2
a hangot viszont kimentettem : )), az oké volt, de videot istennek nem nyitja meg, függetlenül a célformátumtól (szerk. persze direct streammel csináltam, mással nem is lehetett volna)szerk.
akkor mégiscsak a .mkv file a gebaszos? (most már szeretném, ha igen
)h264todvd- re nem dob a gugli???
-
Lord Zero
addikt
Na az egyetlen codec amivel még nekem sem sikerült megbírkóznom. Történetesen a H.264.
ÚÚÚÚtálom.
Sorry akkor, nekem (ettől a codec-től eltekintve) minden mkv-t sikerült szétszednem.
hmm.. : ((
akkor marad a pálinka
-
burgatshow
veterán
a hangot viszont kimentettem : )), az oké volt, de videot istennek nem nyitja meg, függetlenül a célformátumtól (szerk. persze direct streammel csináltam, mással nem is lehetett volna)szerk.
)Na az egyetlen codec amivel még nekem sem sikerült megbírkóznom. Történetesen a H.264.
ÚÚÚÚtálom.
Sorry akkor, nekem (ettől a codec-től eltekintve) minden mkv-t sikerült szétszednem.
-
Lord Zero
addikt
virtualdubmoddal kiszeded a videó és az audió file-t az mkv-ből (mert hogy egy konténer file) majd utána nandubbal összemuxolod a két file-t és utána már azt csinálsz vele amit akarsz.
Tapasztalt anime fanok már rutinból tudják!

Mod: pálinkából csak és kizárólag Rézangyal mézes-barackosat!
Hozok is egy pohárral. 
) -
poffsoft
veterán
virtualdubmoddal kiszeded a videó és az audió file-t az mkv-ből (mert hogy egy konténer file) majd utána nandubbal összemuxolod a két file-t és utána már azt csinálsz vele amit akarsz.

Hozok is egy pohárral. 
ideis, ha kérhetem!
de nekem szilvaágyas is jó lesz!

-
burgatshow
veterán

Hozok is egy pohárral. 
-
poffsoft
veterán
disznótoros másnap, sülthagymás bánat:

mondjuk nekem magas igényeim vannak, szerintem.
HP csak (jegesre) hűtve, Whiskey csak jéggel, szeretem a körömlakkot, de legnagyobb öröm elsőnek a söröm, már persze ha a fehérbor elfogyott. Viszont borból csakis a minőségi (kocsisirma, koronazárral
)csapos2: pedig a természetes állítólag jobban odab@sz... jointtal elég hamar leromlik az ember, bár pörög, az tény

-
csapos2
addikt
Látom, ami tompít, az csak jó lehet. ;))))
poffsoft: Pedig nem iszom. Így is tekerek ezerrel.
-
Lord Zero
addikt
én kb úgy vagyok a pálinkával, mint a nők a pécével: nem tudjuk hogyan és miből áll össze, de használjuk rendületlen

(szilva az jó. meg a barack is kicsit. a körte se nem rossz nagyon. szőlőmentén seprő seper s törköly pörköl, ajdejóaz)
szerk.
mér, mi az itlap? : ))) -
poffsoft
veterán
őőő, öhm, khmmm....
szóval PARCI KIQrt velem ......
Bev onta krisztát, aztán lettem default (0-s csákó), majd néhányan szóvátették milyen igényes az új arcom, és ezért választottam llamast asszem tiv ajánlotta még ittt, ot43-ban, mint kevéssé népszerű arc.Mondjuk ez nem zárja ki, hogy sokat ittál (mer fő az egészség, meg a pacalos sódar ódalassal, mer ara csúszik a bor, ami savat csinál, uh. széjjel kell csapatni HP-vel)

csapos2: kávé, kissé németesen......
nem mondod, hogy nem iszod?
-
csapos2
addikt
-
poffsoft
veterán
-
csapos2
addikt
Az elejébe tesznek, miért nem volt jó? ;)))))))))))
Csak van valami, ami kedvesebb a kicsi szívednek, mint a többi párlat.
Melyik az?
Áruld el. -
Lord Zero
addikt
-
csapos2
addikt
Milyen pájinkát iszik a kőbalta?
poffsoft: A Mikulás csak beteázott, aztán félrebeszélt, de én tudom.
-
poffsoft
veterán
-
Lord Zero
addikt
ez az mkv egy vasszűz, echte iron maiden, ez már biztos
na, én nem fogom deflorálni, basszamegps.
jaja, aki nagy mozit akar folyton, az gyanús..
: ))))
de én bírom
egyszer majd meg is nézem
sörpájinka, miegymás.. -
csapos2
addikt
Angyalkák, márpedig vannak.
-
tiv83us
veterán
-
neduddki
nagyúr
jah, a guglizásig eljutottam, a vsoConvertXtoDVD nagy favorit, meg még mellette 2-3, de az a kurva .mkv file nem bír megnyílni
olyan introvertált típusnak tűnik, akire mindenki aszongya, h error, mer cannot magáévá tenniszerk.
csapos 6714: aha, teljesen igaz, pl ezért nem vettem guminőt : )))HI!
Attol fugg mi van az mkv-ban, ha azt kisutotted akkro mar egyszerubb lesz tovcabb:- )
udv
neduddki
p.s. amugy ez gugol hanem videohelp:- )
mod: Te Balti, lehet hogy csak a gepnek kedveskedik azokkal a filmekekl, bennuket meg hullit az Angyalkavak, ondasz vmit:- )))
-
Lord Zero
addikt
jah, a guglizásig eljutottam, a vsoConvertXtoDVD nagy favorit, meg még mellette 2-3, de az a kurva .mkv file nem bír megnyílni
olyan introvertált típusnak tűnik, akire mindenki aszongya, h error, mer cannot magáévá tenniszerk.
csapos 6714: aha, teljesen igaz, pl ezért nem vettem guminőt : ))) -
csapos2
addikt
Jaj...hogy ma mindenki milyen kis sértődős.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az ember cska jot akar... de ha nem akko rnem:- )
udv
neduddki
mod: "Minek bármi a PC mellé?" egy monitor nem art hogy lass is vmit, aze egy zajkelto kutyu jeleinek megvalositasa sem folosleges mostnaban es meg sworolhanak:- )
-
csapos2
addikt
HI!
De jo hogy latalk Szamar!!!:- )))
Vmi tulpezsgo kojo /tdk-s a ksi drga, fene atubuzgo fejjuket, en tagadom hogy illen lettem volna:- )))/ projectorokbol akar irni, mad raveszem hogy vegye be a hoem magdet si oszt raduszitom!:- )))udv
neduddki
p.s. de hogy sz...ivjal a gazdasgi reszre kihegyezve kell: - )
Majd ráduszítok én egy zsák méhet. ;))
L.Zero: Mindig ez a variálás. Minek bármi a PC mellé? ;)
-
neduddki
nagyúr
-
Lord Zero
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
De jo hogy latalk Szamar!!!:- )))
Vmi tulpezsgo kojo /tdk-s a ksi drga, fene atubuzgo fejjuket, en tagadom hogy illen lettem volna:- )))/ projectorokbol akar irni, mad raveszem hogy vegye be a hoem magdet si oszt raduszitom!:- )))udv
neduddki
p.s. de hogy sz...ivjal a gazdasgi reszre kihegyezve kell: - )
-
csapos2
addikt
-
Lord Zero
addikt
ha egy .mkv file dvd formátummá való átalakításában a divxtodvd és a (előbbi majdani utódja) vsoConvertXtoDVD is elvérzik, az jelentheti-e azt, h az emkávéval van gebasz?
vagy velem van gebasz? -
csapos2
addikt
-
BlacKSouL
addikt
-
tiv83us
veterán
-
csapos2
addikt
-
tiv83us
veterán
-
csapos2
addikt
-
tiv83us
veterán
The language of this fourm is Hungarian...

-
burgatshow
veterán
Ich bin hier!
Estét magyarúl!

Aktív témák
-
6800 - 6701
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 5901 5900 - 5801 5800 - 5701 5700 - 5601 5600 - 5501 5500 - 5401 5400 - 5301 5300 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Projektor topic
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- 24 magos AMD Threadripper alapú munkára kiváló félgép, 128GB RAM-mal
- HP ZBook Fury 15 G7 i7-10850H 32GB 512GB SSD Quadro T2000 4GB FHD HUN bill, szép állapotban eladó
- Eladó MacBook Pro 16,1 2019 CTO
- új 0 km es garanciás lenovo loq rtx 5050 8gb
- Eladó teljesen újszerű karcmentes Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF F16 Intel Core 5 210H RTX 4050 140W GARANCIÁS 2028-IG ÚJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár még alig vagyok két éves, egy kedves modi belinkelné az én első hsz-m?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)