Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na, megyek ma munkaügyibe, alig 2 óra várakozás után (2-en voltak előtem!!) bemegyek, beregisztrál a csaj, kérdi adjon-e igazolást, hogy nem vagyok jogosult ellátásra. Mondom naná, pont kell is az EÜ-támogatás igényléséhez. Végzek, rohanok az ocsmányirodába, megyek a lakcímnyilvántartáshoz, azonnal hívják is a sorszámom, elmondják hogy mi kell a lakcímváltoztatáshoz, tulajdoni lap vagy adásvételi kellett hozzá, úgyhogy hazarohantam, levittem ezeket magammal, megnézték, bekérték, és ahogy Jancsi mondta, 5 perc alatt kész lett az új lakcímkártya. Na azzal a lendülettel át a másik oldalra a szoc.ügyes részbe, odaadom a kitöltött több kilométernyi igénylőlapot, minden okés, kéri a csaj a munkaügyis igazolást, odaadom, azt mondja nem jó. ??
Nem jó, mert nekik olyan kell, ami igazolja, hogy nem részesülök támogatásban.
De hát ez az. Figyelem, magyar rendszer!!--> Nem, ez CSAK annyit igazol, hogy én jelenleg NEM VAGYOK JOGOSULT támogatásra, és a munkaügyiből bármilyen ellátásra.
És ez nem azt jelenti hogy jelenleg nem kapok ellátást? NEM. Nekik az nem jó ami azt igazolja, hogy eddig nem kaptam, és jogilag jelenleg nem vagyok jogosult ellátásra, hanem az kell, hogy JELENLEG NEM KAPOK ELLÁTÁST.
Nemtom mennyire érthető: a magyar állam szerint ha én jogilag nem vagyok jogosult ellátásra, az nem jelenti azt, hogy nem is kapok ellátást, tehát igazolnom kell, hogy habár egyáltalán nem vagyok rá jogosult, valóban nem is kapok.
Vissza kell mennem holnap munkaügyibe, és szerdán a polg.hivatalba.
2007.10.08. MagyarországAnnyi haszna volt az egész mai napnak, hogy 2 olyan jó nőt láttam az okmányirodában...
az egyik 3x, a másik 19-20 körüli. Gyönyörű optikai ínyencfalatok. Nyami
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Media Markt Gari 2028.02.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem jó, mert nekik olyan kell, ami igazolja, hogy nem részesülök támogatásban.
De hát ez az. Figyelem, magyar rendszer!!--> Nem, ez CSAK annyit igazol, hogy én jelenleg NEM VAGYOK JOGOSULT támogatásra, és a munkaügyiből bármilyen ellátásra.
Vissza kell mennem holnap munkaügyibe, és szerdán a polg.hivatalba.
az egyik 3x, a másik 19-20 körüli. Gyönyörű optikai ínyencfalatok. Nyami