Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Android Autót minden mobilra!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Én komolyan mondom nem értem ezt a hízlal, nem hízlal baromságot, eszem kenyeret, eszem húst, mindent összezabálok, és nem vagyok dagatt, sőt mostanában még fogytam is, és nem fos bolti kenyeret zabálok, hanem Én sütöm, abban meg van anyag, nem az a gond, hogy mi hízlal, hanem hogy mennyit eszel, a sok, ami hízlal nem a kenyér, a régi paraszt hon nézte, hogy hízlal a kenyér, az vót meg szalonna meg hagyma, oszt mégsem volt dagadt mer ledógozta, meg nem evett sokat, úgyhogy tesség kaja után ledolgozni és semmi sem fog hízlalni, ez az Updét Jani móccer, az asszonynak használ, szerintem neked is fog

Aktív témák
Aktív témák
- Drón topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mobil flották
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Core Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest