- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Foglalt név
üzenetére
Nem egységesek mindig a modok, de elfogadják a másik döntését, mégha nem is miden esetben értenek egyet vele.
Ezt már észrevettem.Bár néha nemcsak a "főnöknek" hanem a usereknek is kéne lehetőséget adni, hogy megmondhassák, ki az akit ők nem találnak korrektnek, megfelelőnek, moderátori pozicióra alkalmasnak. Esetleg tevékenységüket (vagy pont nem tevékenységüket) is felül lehetne vizsgálni.
Pl. havi moderálási limit.Én pl. hiába szeretem Márkot és Batmant is, tényleg nagyon, de visszavenném tőlük a mod címet.
Tudom inygen végzik a dolgukat, de mitn Parci írta, a modoknak kötelességeik is vannak. Egyrészt az , amit ő írt, másrészt pl. az , hogy megfelelő emnnyiségben és minőségben moderáljanak. No náluk a mennyiség az utóbbi időben igen kevés.no midnegy én is leírtam már párszor, de "fentről" mindig leszóltak, vagy - még rosszabb esetben- szemlyük elleni támadásnak vették

Aktív témák
- VR topik
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Sorozatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Objektívek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- IdeaPad Slim 3 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 512GB
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 10Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Asztali PC eladó
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest