- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
49000 - 48901
50002 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
-
bolondember
MODERÁTOR
-köszönj szépen
-örülj, mert szép vagy
-akkor is, ha kényelmetlen az ágyad
-öltözzé
-végignézem
-
poffsoft
veterán
és :
jég dupla whiskey-veljó reggelt.
-
Racecam
nagyúr
Hova mész, hova futsz? Mondd, hogy jó reggelt!
Ölelj át, a világ épphogy életre kelt.
Az aki szép, az reggel is szép,
Amikor ébred, még ha össze is gyűrte az ágy.
Alakul még az igazi kép,
Nézni szeretném a színek, meg a fény
Hogyan fonnak rád ma új ruhát. -
tildy
nagyúr
fedélzeti kamera lesz-e?

Nem.
Csak a kocsinkig - ami a főnöködtől nem messzi parkol - lesz elfuvarozva a sejhajom. Aztán én kocsival haza, srácok meg mockánnyal el

-
bolondember
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
Szép jó reggelt barátaim.
Fél év után újra ráülök kedvenc kis gépsárkányomra, viszik a sejhajom
-
bolondember
MODERÁTOR
Jóreggelt.
Meló van (szerencsére nem sok).
Vizes és EEE cikk majd a jövő héten..

Meg egyébként is: "vannak dolgok, amiket nem lehet megmagyarázni"...

mod: nem, nem most van születésnapom, az decemberbe' vót/van - de attól még Varnyút nem kéne pihentetni, lehet egy sör is jó nekije - esetleg egy sajtos-tejfölös láááángosh..
-
TexT-BoY
addikt
Megkereshetnéd nekem
, kövi talira ha nem jelentene tul nagy problémát.
Netán ha valaki tudja hol lehet kapni ilyen 990es verzióba az is megteszi.
Torrentem nincs, csak FTP-t tudok használni, biztos megkerülhető a korlátozás de anyámnak az önkormányzatos ingyé netjét használom és vannak betegségei, bár azelött se torrenteztem.
-
Csyppa
senior tag
(Ezt itt kell megbeszélni?)
Igen, de csak mert nem volt több napos.
-
cucmalajmc
tag
-
TexT-BoY
addikt
szép jó reggelt mindenkinek!

Nagyon szép a reggel, kiültem a kertitó partjára egy kicsit, meginterjuvoltam a madarakat. Már vártam ezt az időszakot, remélem innen már csak javul az idő. Kint ültem és finom kontrasztot alkotott a világoskék ég a még fakó gyeppel és a vigan zöldelő fenyők koronájával.
Arra is rájöttem hogy nem akarok elköltözni, ilyen csönd és mégis olyan közel Pesthez, ki az a hülye aki ezt itthagyná? Majd csinálok tavaszki képeket, szép diferencia lesz majd a 2 állapot között
. -
ngabor2
nagyúr
-
Sipi16
őstag
Jó reggelt!
Végre valami süt, ami nem a nagymama... -
Csyppa
senior tag
-
Racecam
nagyúr
Na, most szálltam ki.....
-
Bash
őstag
Nem iszom alkoholt, mert nem érdekel, mert nem kívánom, mert nem szeretem, mert nem hiányzik, mert egészségtelen...
Nem volt semmilyen elhatározás, hogy na én holnaptól nem iszom, egyszerűen csak nem volt rá alkalom, így alakult. -
Racecam
nagyúr
Ez a 22-es csapdája, mert ha azt mondom ne függessz fel, akkor nem vagyok döntésképtelen, hiszen a döntésképtelenségem miatt kellene, hogy felfüggesszél, ezért nem függeszthetsz fel. Ha viszont azt mondom, hogy függessz fel, akkor nem függeszthetsz fel, mert döntésképtelen vagyok.
Ez így persze nem jó, de kérem a tisztelt közönséget, hogy tudja be ezt hajlott koromnak és annak az apróságnak, hogy ma fél 5-kor keltem. (És csak egyszer szunyókáltam egy órácskát.)
Remélem vén bárányom meg vagy elégedve, mert ez nem azok közé a rövid posztok közé tatozik, amit Te ki nem állhatsz. Bár nem biztos, hogy sikerül mosolyra húznom a szádat vele, de talán elfér a többi között anélkül, hogy rosszallásodat váltaná ki.
És most függessz fel, vagy ne, remélem még időben jön a segítség.
SEGÍTSÉG!!!
u.i.: : -)))
-
poffsoft
veterán
-
Bash
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
RexpecT
addikt
-
VoDaFoNe
aktív tag
Jóccakák!
-
Racecam
nagyúr
-
Tim82
félisten
-
poffsoft
veterán
-
RexpecT
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Racecam
nagyúr
-
Winner_hun
félisten
-
poffsoft
veterán
-
Racecam
nagyúr
-
RexpecT
addikt
Legalább neked is magyar férjed van

Race:
Miért ne érintene?Ha tudomásod szerint nem oda kerülök akkor léphetnél valamit ez ügyben.Végtére is Te vagy a télapó
. -
TexT-BoY
addikt
Nincs meg valakinek a Reqiuem For a Dream avagy Rekviem egy álomért cimü film?
Esetleg ötlet hol tudnám beszerezni? nekem ez a film KELL -
Racecam
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
Pénteken két jó nőt láttam.
Az egyik japán, tárgyaltam vele, perfekt tud magyarul. És magyar férje van.
A másik magyar, buliztam vele, perfekt tud jó fej lenni. És magyar férje van. -
Thrawn
félisten
Elhiszem, csak annyi jó írás van ott, hogy nem érzem odavalónak. Ráadásul magasra tetted te is a mércét.

Újabb éjszaka, majd újabb reggel. Amit követ egy újabb éjszaka, majd ismét reggel. Hm.
Mikor leadtam a rendelést már akkor elkezdtem írni, volt időm összeszedni a gondolataimat. Nem siettetni akarlak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még bolondember is lóg egy vizes írással
-
RexpecT
addikt
Elhiszem, csak annyi jó írás van ott, hogy nem érzem odavalónak. Ráadásul magasra tetted te is a mércét.

Újabb éjszaka, majd újabb reggel. Amit követ egy újabb éjszaka, majd ismét reggel. Hm.
Szerintem is unalmasak már néha.De ez van.A mennyben amugy sincs internet és PH! sem.
-
Racecam
nagyúr

Nagy dogok ezek uram.

-
venember83
nagyúr
-
Tim82
félisten
szép jó estét. meg jó éjt.

-
FehérHolló
veterán
De tudják, csak nem szokás
Ilyen szinten nem csak Parci/Panther tud belenyúlni?
Összes hozzászólást meg minden molyfingot törölni kéne vele párhuzamosan.
(Tudom, összes hozzászólást is tudtok törölni.)Nah, tényleg jó éjt!
-
Racecam
nagyúr
Ha a levesbe megy, akkor már senki nem fogja hasznát venni.
Én meg rájöttem, hogy mire van szükségem. Ki is elégítem.
Jó éjt mindenkinek!Szerk.: Én meg arra, hogy törölni nem tudják, csak kitiltani.
Tudni tudnánk, csak az galibát okozna a mátrixban.

mod: Jóvan, ma mindenhonnan lemaradok...

-
Winner_hun
félisten
Jó éjt mindenkinek!Szerk.: Én meg arra, hogy törölni nem tudják, csak kitiltani.
De tudják, csak nem szokás
-
VoDaFoNe
aktív tag
Monty elutazott hétvégére. Azért nem válaszol. Tudtommal.
TexT fiam: Hozzám milyen arcot társítasz?
Különben igazad van, ebből már nehéz kimászni.ja... télleg.. mintha mondott volna valami ilyesmit
-
cizoe
őstag
arra gondoltam , hogy ha vki regisztrál ezzel.
-
FehérHolló
veterán
-
cizoe
őstag
-
Racecam
nagyúr
-
tildy
nagyúr
no nvidia ide driver volt a hunyó a gépem lassulásában, olybá tűnik

Megint van windowsom, jippi
Bár nem estem volna hasra, ha marad az ubi... De ez csak wines gép volt, van és lesz.
-
cizoe
őstag
Im gonna be iron like a lion in zion.. püpürürűűűű

-
Winner_hun
félisten
Mint eközben észrevettem, lement a nap és estevan. Egy jóbarátom épp ezekben a percekben próbálja megváltoztatni a méles jelszavam, és dobja vissza. De azért 1000thx.

Jaés bocs tisztelt Ri/Os5 hogy egy regisztrációval terheltem az sql-edet..
bash: vagy a régi jelszo kell, vagy emlékeztetö kérdésre válasz, amit persze tudok mert a világ vicce

Ha nem oldódna meg, szólj.
-
prohardware
csendes tag
Na ezen tudok segíteni, mivel én kb fél órája szedtem le a firefox portable-t, ami az asztalra volt telepítve, uninstallnál természetesen mindent letörölt ami a kettes firefoxhoz van, de már visszahoztam. Szóval megoldható

Mint eközben észrevettem, lement a nap és estevan. Egy jóbarátom épp ezekben a percekben próbálja megváltoztatni a méles jelszavam, és dobja vissza. De azért 1000thx.

Jaés bocs tisztelt Ri/Os5 hogy egy regisztrációval terheltem az sql-edet..
bash: vagy a régi jelszo kell, vagy emlékeztetö kérdésre válasz, amit persze tudok mert a világ vicce

-
Thrawn
félisten
Ha túltöltődött volna az agyad, akkor tudnám a megoldást, de így tanácstalanul állok/ülök a probléma előtt/mellett.
Hmm, írnék, de nincs mit. Mindenkit elkapott valami dililáz?

Olvasnám már a síelős élményeid Logout-on

-
Bash
őstag
Lehet meg lesz oldva a dolog ám, mert haver este megy haza Szegedre, ottani gépemen elvileg megvan jegyeztetve a pass a gmailben, ö belép átirja egy ujra, mert ugye a sok csilalgot nem engedi ctrl cézni, és megmodnja nekem, erre én belépek az uj cuccal és vissza a régi acc. hohoóó, remény!!
Nem hiszem, hogy a régi jelszó megadása nélkül meg lehet változtatni a jelszót.
-
Winner_hun
félisten
link - nem egy nagy karrier, de na azért sajnálnám. kb 25perce fagyott a tüzroka, személyesadat törlés, véletlenül bepipálvahagy minden. Jelszó elszáll, szokásomhoz híven az eredetit használtam, amit még anno egy éve generált a system. Na mondom nem szorakozom, tuti megvan mélben a pass. Na hogyne
Na ezen tudok segíteni, mivel én kb fél órája szedtem le a firefox portable-t, ami az asztalra volt telepítve, uninstallnál természetesen mindent letörölt ami a kettes firefoxhoz van, de már visszahoztam. Szóval megoldható

-
prohardware
csendes tag
Lehet meg lesz oldva a dolog ám, mert haver este megy haza Szegedre, ottani gépemen elvileg megvan jegyeztetve a pass a gmailben, ö belép átirja egy ujra, mert ugye a sok csilalgot nem engedi ctrl cézni, és megmodnja nekem, erre én belépek az uj cuccal és vissza a régi acc. hohoóó, remény!!
-
venember83
nagyúr
6.
Félreértés ne essék, nem vagyok illuminált állapotban, csak agyilag készültem ki valamitől. (túlterhelés talán.)
prohardware: Majdnem egy év azért már valami.
Ha túltöltődött volna az agyad, akkor tudnám a megoldást, de így tanácstalanul állok/ülök a probléma előtt/mellett.
Hmm, írnék, de nincs mit. Mindenkit elkapott valami dililáz?

-
FehérHolló
veterán
-
Racecam
nagyúr
Nem tudom, bolondnak hirtelen felindulásból írtam egy boldog szülinapot privit, pedig igazából fingom nincs róla, hogy mikor van a szülinapja, meg ilyesmik történnek velem ma.
Szerintem 6 órás tempban megoldaná a helyzetem.

Fél óra?

-
prohardware
csendes tag
Melyik sötétben bújkáló ellenforradalmárt tisztelhetjük benned?
link - nem egy nagy karrier, de na azért sajnálnám. kb 25perce fagyott a tüzroka, személyesadat törlés, véletlenül bepipálvahagy minden. Jelszó elszáll, szokásomhoz híven az eredetit használtam, amit még anno egy éve generált a system. Na mondom nem szorakozom, tuti megvan mélben a pass. Na hogyne
-
FehérHolló
veterán
Sokféleképpen le lehet állítani az embereket, hogy szeretnéd?
Nem tudom, bolondnak hirtelen felindulásból írtam egy boldog szülinapot privit, pedig igazából fingom nincs róla, hogy mikor van a szülinapja, meg ilyesmik történnek velem ma.
Szerintem 6 órás tempban megoldaná a helyzetem.

-
RexpecT
addikt
totál kész vagyok, nem tudok belépni a gmailembe mert ugyebár van másik regem phra, deugyebár a ph-s jelszavam új lett, gondolom el is küldte, de nem tudom megnézni, mert nem enged be a gémél. rég léptem be arra az acc-ra, de akkoris.. Nem tudnám a jelszót? Mindent próbáltam. Erre idegességemben regisztráltam ezt a ph accot kb 4perce, és siratom a régit.. De majd eszembe jutám, ha nem leszek ily' fáradt.

Akkor majd utánna töröltesd valamelyik nicket, mert játékosonként 1 kari a max
. -
FehérHolló
veterán
totál kész vagyok, nem tudok belépni a gmailembe mert ugyebár van másik regem phra, deugyebár a ph-s jelszavam új lett, gondolom el is küldte, de nem tudom megnézni, mert nem enged be a gémél. rég léptem be arra az acc-ra, de akkoris.. Nem tudnám a jelszót? Mindent próbáltam. Erre idegességemben regisztráltam ezt a ph accot kb 4perce, és siratom a régit.. De majd eszembe jutám, ha nem leszek ily' fáradt.

Melyik sötétben bújkáló ellenforradalmárt tisztelhetjük benned?
-
prohardware
csendes tag
szőnyeg?

-
venember83
nagyúr
Valaki jó lenne ha leállítana engem. Totál kész vagyok ma.
Igen, a lényeget kiszedtem, amíg nem biztos, hogy szőnyegről van szó, nem vádaskodok.

Sokféleképpen le lehet állítani az embereket, hogy szeretnéd?
-
FehérHolló
veterán
Fene gondolta, hogy ez még szűz nick...
Hsz-hez: ez nem élet. Az már rég elmúlt, ma csak létezünk és kész.
Valaki jó lenne ha leállítana engem. Totál kész vagyok ma.
Igen, a lényeget kiszedtem, amíg nem biztos, hogy szőnyegről van szó, nem vádaskodok.

-
venember83
nagyúr
életéletrongyosélet.. ezaztán az élet...

Fene gondolta, hogy ez még szűz nick...
Hsz-hez: ez nem élet. Az már rég elmúlt, ma csak létezünk és kész.
-
FehérHolló
veterán

szőnyeg?
-
prohardware
csendes tag

-
venember83
nagyúr
-
TexT-BoY
addikt
A véleményem nekem sem változott, több ember nagyot zuhant a szememben, egyesekben nagyot csalódtam.
Két dolog változott: megtudtam, hogy kire számíthatok, ha szarban vagyok és ezentúl mindenkinek őszintén meg fogom mondani a véleményem. Nem lesz köntörfalazás, nem érdemes.
Üdv ujra köztünk, pénteken a teázós talin mondtam a többieknek hogy hamarosan feltünsz , ugysemfogsz tudni megszünni, meg ide is irtam hogy talán olvasod a postot
. Lehetetlen ebböl a körböl kikerülni föleg ilyen magasságokba, PH!kedvence, , PH!nagyúr, PH addict, ezek már olyan rangok amikhez hzzátássul rendszerint egy arc is nem csak névnélküli vélemény nyilvánitás
. -
VoDaFoNe
aktív tag
A véleményem nekem sem változott, több ember nagyot zuhant a szememben, egyesekben nagyot csalódtam.
Két dolog változott: megtudtam, hogy kire számíthatok, ha szarban vagyok és ezentúl mindenkinek őszintén meg fogom mondani a véleményem. Nem lesz köntörfalazás, nem érdemes.
abba viszont ngabornak igaza van hogy nem érdemes rágódni a múlton.. Montyt is megértem, és nem... szal..
-
(Kolombusz)
veterán
no, jóccakát, megyek alszani, holnap meló.
Kolombusz: én meg arra jöttem rá, hogy attól, hogy a múlton rágódok, nem lesz jobb. lehet, hogy azért, mert nagyon függő vagyok, én már nagyjából túltettem magam a dolgon (bár pü-ben továbbra is jönnek a kérdések, meg néha 1-1 moderálásra felkérés). evvan, ezen változtatni egyikőnk se tud. nem azt mondom, hogy nem hiányzik pár "megszokott" feature, de valahogy túlélem. ha holnap este fenn leszel msn-en, majd beszélünk, most már nem jelentkezek fel.
Ehhez nem ártana, ha fent lennél a partnerlistámon.

Fel is veszlek.
-
tildy
nagyúr
Anno az én kollégáim is aznap reggel tudták meg, hogy elmegyek, ebédszünetben hoztak nekem tortát, megköszönték a munkám, megöleltek, egyesek sírtak is... Pedig csak egy szállodai mosoda volt (aljamunka) nem túlképzett dolgozókkal (aljaemberek) még a kezdetek kezdetén amikor elkezdtem Amerikában dolgozni.
Remélem olvastad, hogy engem is elbúcsúztattak, meg kaptam tőlük ajándékot is, úgy hogy nekik nem nagyon volt idejük kiugrani bármit is venni ...
A torta meg elfogy, de ez a táska meg mindig emlékeztetni fog rájuk... (
) -
RexpecT
addikt
Nah beszereltem/tük a DL konfigba a potmétert.Jóval halkabb lett
. -
ngabor2
nagyúr
no, jóccakát, megyek alszani, holnap meló.
Kolombusz: én meg arra jöttem rá, hogy attól, hogy a múlton rágódok, nem lesz jobb. lehet, hogy azért, mert nagyon függő vagyok, én már nagyjából túltettem magam a dolgon (bár pü-ben továbbra is jönnek a kérdések, meg néha 1-1 moderálásra felkérés). evvan, ezen változtatni egyikőnk se tud. nem azt mondom, hogy nem hiányzik pár "megszokott" feature, de valahogy túlélem. ha holnap este fenn leszel msn-en, majd beszélünk, most már nem jelentkezek fel.
-
(Kolombusz)
veterán
-
VoDaFoNe
aktív tag
Vannak itt emberek, akik miatt nem tudtam elszakadni a fórumról. Azokról beszélek, akikkel már személyesen is találkoztam.
5 nap szünet volt a hosszú off.Visszajöttem, lehet savazni.
Viszont továbbra is sokkal kevésbé leszek aktív mint a vihar előtt.
'estét.
montyt nem bírom visszahívni
pedig msn-en szoktunk dumálni elég sokat
ngabor2:
-
ngabor2
nagyúr
-
poffsoft
veterán
-
tbs
addikt
Vannak itt emberek, akik miatt nem tudtam elszakadni a fórumról. Azokról beszélek, akikkel már személyesen is találkoztam.
'estét.

-
Thrawn
félisten
Ez Tekknő? Mint a:
"Reggelire kenyér, szalonna hagyma
ezt egy kis röviddel feltolom az agyba"?(Kolombusz): 'estét
-
ngabor2
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
'estét.
-
Racecam
nagyúr
Megjöttem.
rarri? Már elment?

-
Thrawn
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
bnss
veterán
-
tbs
addikt
-
ngabor2
nagyúr
Elérhetőség?

valszeg lemezboltok... fogok én itt illegalizálóskodni neked

(és hiába keresed, nem rejtettem linket egyik hsz-be se.)
-
Winner_hun
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
Thrawn
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
bnss
veterán
-
Csyppa
senior tag
-
Winner_hun
félisten
Hmm 15 mp volt míg kiürült a lomtáram.
-
Thrawn
félisten
Aktív témák
-
49000 - 48901
50002 - 50001 50000 - 49901 49900 - 49801 49800 - 49701 49700 - 49601 49600 - 49501 49500 - 49401 49400 - 49301 49300 - 49201 49200 - 49101 49100 - 49001 49000 - 48901 48900 - 48801 48800 - 48701 48700 - 48601 48600 - 48501 48500 - 48401 48400 - 48301 48300 - 48201 48200 - 48101 48100 - 48001 48000 - 47901 47900 - 47801 47800 - 47701 47700 - 47601 47600 - 47501 47500 - 47401 47400 - 47301 47300 - 47201 47200 - 47101 47100 - 47001 47000 - 46901 46900 - 46801 46800 - 46701 46700 - 46601 46600 - 46501 46500 - 46401 46400 - 46301 46300 - 46201 46200 - 46101 46100 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Interactive Brokers társalgó
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Okos lesz a következő szemüveged
- Blogjában leplezte le a 12V-2x6 tápkonnektor hibáját a Corsair
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- GEMBIRD okosdugalj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, kövi talira ha nem jelentene tul nagy problémát. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.