Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
6 ora az eltolodas, ugyhogy csak 15 orat dolgoztam. De igy sem volt kellemes a -5C fokban 35km/h-as szelben kint rohangalni.

EQMontoya: Ilyenkor kell melozni, ekkor van a nagypenz. Az estet igy is a csaladommal toltom. Ha van munka dolgozom, nem sirok, mint egyes magyarok, hogy "jajj, nincs munka
" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt Suburban-el 
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- darkFlash CF8 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt