- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Brutál külső akku, túlzásba vitt töltőfej - Anker újdonságok tesztje
- Yettel topik
-
24800 - 24701
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
-
csapos2
addikt
Ami már méltánytalanul régen volt:
VladimirR egy Isten! Mindenki Őt imádja! 
-
ngabor2
nagyúr
-
csapos2
addikt
-
venember83
nagyúr
-
tildy
nagyúr
az a temp csak annyira volt elcseszett, mint a provokatív topiknyitás. a nyuszi meg eléggé hangulatember. és szereti az illatosított zsebkendőt

alapelvet ott sértett, hogy tempban alatt újraregelt. a tempban "osztogatása" moderátori dolog, hogy akkor miért kapta, azt ne tőlem kérdezd.
(tudom, hogy én kezdtem most, de így utólag kissé(?) igazságtalannak érzem, hogy az illetékes nincs itt, így "kibeszéljük" a háta mögött.)
Erre normális moderátori reakció az, hogy zárja a topikot, és szól a topiknyitónak

Utolsó mondatoddal egyetértek, be is fejezem. Bocsi

-
neduddki
nagyúr
HI!
Ollan eretetlen vagy! azon kivul hogy szamr es hogy el kell meg mas???:- )))
udv
neduddki
-
csapos2
addikt
Magyarul nem tudsz? ;)))
-
ngabor2
nagyúr
az a temp csak annyira volt elcseszett, mint a provokatív topiknyitás. a nyuszi meg eléggé hangulatember. és szereti az illatosított zsebkendőt

alapelvet ott sértett, hogy tempban alatt újraregelt. a tempban "osztogatása" moderátori dolog, hogy akkor miért kapta, azt ne tőlem kérdezd.
(tudom, hogy én kezdtem most, de így utólag kissé(?) igazságtalannak érzem, hogy az illetékes nincs itt, így "kibeszéljük" a háta mögött.)
-
tiv61us
őstag
Hát engem a trombitálás nem hoz lázba. Elhiszem, hogy újév meg minden, de számomra ez inkább azt jelenti,hogy még mindig hideg van és lassan megintegy évvel öregebb leszek. (Illetve anno pár éve kaptam egy apró lökést, hogy miért szeressem még jobban a szilvesztert [link]. Persze lehet azt mondani,hogy akit ledob a ló,annak vissza kell másznia, de mi van, ha nem akarok lovagolni?)
Édesapám itthon meg úgyis akkora rakétázást rendez,mint az állam aug.20án
, szóval, azért valami lesz.elolvastam
hat nincs mit hozzatenni
a trombitalas engem sem,mondom itt halistennek nem is divat -
(Kolombusz)
veterán
Figy, jópárszor találkoztam már Cylával élőben, beszélgettem vele erről a dologról is.
Tudom, hogy a petícióval nem érek el semmit, de a vicc kedvéért megcsinálom. -
tildy
nagyúr
tegyük fel, hogy a kérdéses időpontban volt épp 6 aktív mod (fiktív szám, lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb). a jogos modban felvetődött egy kérdés, barátunk kötötte az ebet a karóhoz. a nyuszi humoros kedvében volt, nyitott egy topikot, amit nem kellett volna. erre valaki tempbannolta (nem titok, hogy ki, csak nem számít). lehet, hogy más nem szankcionálta volna. lehet, hogy ő se tette volna más esetben. lényegtelen, fogadjuk el, jogos volt. és ezután jött a szándékos, provokatív reg, idézve többször is az alapelvek ide vonatkozó passzusát. ilyenkor mit tennél? és ne azt mondd, hogy nem adtál volna az elején tempbant, azon már túl vagyunk. aki kitette, eleve tempbannak szánta, de amíg látszott, hogy temp, addig a nyuszi nem nyugodott.
akár milyen furcsa, am odok között sincs mindig 100% összhang. furcsa is lenne, ahány mod/hg, annyi ember, annyi mentalitás. ha határesetben valaki hoz egy döntést, de ő se biztos benne (igen, van ilyen), akkor utólag közös megegyezésre visszavonjuk. lásd unban.
most elárulok egy óóóriási titkot: a modok között sincs mindig puszipajtási barátság. ez van, de akár milyen furcsa, szerintem ez teljesen normális. lényegi dolgokban eddig mindig dűlőre tudtunk jutni.
Aza tempban akkor is elcseszett döntés volt. Függetlenül attól, hogy utána mit csinált a csacsi. Alapelvek mit mond arról, hogy ha valaki ismétli többször is direkte az alapelveket? Cska mert még mindig nem látom, hol sértett úgy igazán alapelvet a csacsi.
-
Gambit
őstag
Most akkor vicc, vagy nem? Már az elejétől nem világos, talán ezért kezdtem így: "Mivel nincs szmájli, kénytelen vagyok azt hinni, hogy ezt komolyan gondoltad..."
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát engem a trombitálás nem hoz lázba. Elhiszem, hogy újév meg minden, de számomra ez inkább azt jelenti,hogy még mindig hideg van és lassan megintegy évvel öregebb leszek. (Illetve anno pár éve kaptam egy apró lökést, hogy miért szeressem még jobban a szilvesztert [link]. Persze lehet azt mondani,hogy akit ledob a ló,annak vissza kell másznia, de mi van, ha nem akarok lovagolni?)
Édesapám itthon meg úgyis akkora rakétázást rendez,mint az állam aug.20án
, szóval, azért valami lesz. -
(Kolombusz)
veterán
-
Viszlát
addikt
Nekem is van második, épp arról írok itt is, az elsővel beregeltem, kérdeztem pár dolgot azt kész, akkor nem is fórumoztam, aztán jött ez a név, beregeltem ezzel is, hogy majd ezt használom aztán ezt használom azóta. Amúgy jó az, ha van, logout írásnál nekem már jól jött meg mivel nem lehet privátot küldeni magamnak így van, akinek lehet és tudom próbálgatni a hosszabb hangvételű első hozzászólásokat, hogy formailag úgy nézzenek ki ahogy én azt szeretném (tudom hogy van próba topik, de akkor kicsit sok lenne ott belőlem) .
Meg persze az is megoldás hogy keresek egy rég nem bejelentkezett usert aztán spammelem őt, de mi van ha visszajön 10 év múlva azátn néz, hogy miért van 1000 privátja.Nem vagyok a több nick ellenzője, csak érdekelt. Nekem itt még nincs másik nickem, úgy tűnik, mostmár nem is nagyon lesz szükségem rá

ngabor: ez nem titok, mindig a mod levlistákon vannak a legnagyobb balhék, tapasztalat

-
Gambit
őstag
Mi a gond?
Vaskéz barátommal petíciót indítunk, hogy VladimirR jöjjön vissza.
Az a gond, hogy hatalmas baromság az ötleted. Semmi értelme petíciókat küldözgetni. Majd döntenek azok, akiknek ez a dolguk. Úgy, ahogy jónak látják. A user meg üljön a seggén, és örüljön, hogy lyuk van rajta. Szerintem.
-
ngabor2
nagyúr
Én megtenném moderátornak.
Az biztos , hogy akkor rend lenne és fegyelem
Nem akarok belefolyni a dolgokba, de aki ismer, tudja melyik oldalonn állok ebbena témában.
Viszlát: Nagyon nem sértődésről van szó.
Szerintem tök korrekt megkérdezni, hogy ha valakit végleg!!! kitiltanak, akkor mi alapján engedik mégis vissza, ugyanazzal a nickkel.
Ott van pl. erdey_a is, ő is ki lett tiltva az eredeti nickjével, nem is kapta vissza, soha!!!
Ezért is rtam egy másik topikban, hogy hülyeség volt csacsit ilyen "végleg kitiltunk" listára tenni, főleg, hogy mint később kiderült, nem volt végleg kitiltva. Nem konzekvens gyakorlatilag.. Nekem legalábbis. De örülök Csacsinak is. Meg a pingvinnek is. Csak akkor ne legyen ott a végleg szó. Egyébként nem muszáj hinni nekem
tegyük fel, hogy a kérdéses időpontban volt épp 6 aktív mod (fiktív szám, lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb). a jogos modban felvetődött egy kérdés, barátunk kötötte az ebet a karóhoz. a nyuszi humoros kedvében volt, nyitott egy topikot, amit nem kellett volna. erre valaki tempbannolta (nem titok, hogy ki, csak nem számít). lehet, hogy más nem szankcionálta volna. lehet, hogy ő se tette volna más esetben. lényegtelen, fogadjuk el, jogos volt. és ezután jött a szándékos, provokatív reg, idézve többször is az alapelvek ide vonatkozó passzusát. ilyenkor mit tennél? és ne azt mondd, hogy nem adtál volna az elején tempbant, azon már túl vagyunk. aki kitette, eleve tempbannak szánta, de amíg látszott, hogy temp, addig a nyuszi nem nyugodott.
akár milyen furcsa, am odok között sincs mindig 100% összhang. furcsa is lenne, ahány mod/hg, annyi ember, annyi mentalitás. ha határesetben valaki hoz egy döntést, de ő se biztos benne (igen, van ilyen), akkor utólag közös megegyezésre visszavonjuk. lásd unban.
most elárulok egy óóóriási titkot: a modok között sincs mindig puszipajtási barátság. ez van, de akár milyen furcsa, szerintem ez teljesen normális. lényegi dolgokban eddig mindig dűlőre tudtunk jutni.
-
csapos2
addikt
Mi a gond?
Vaskéz barátommal petíciót indítunk, hogy VladimirR jöjjön vissza.
Hol írjam alá?
-
Winner_hun
félisten
Nekem is van második, épp arról írok itt is, az elsővel beregeltem, kérdeztem pár dolgot azt kész, akkor nem is fórumoztam, aztán jött ez a név, beregeltem ezzel is, hogy majd ezt használom aztán ezt használom azóta. Amúgy jó az, ha van, logout írásnál nekem már jól jött meg mivel nem lehet privátot küldeni magamnak így van, akinek lehet és tudom próbálgatni a hosszabb hangvételű első hozzászólásokat, hogy formailag úgy nézzenek ki ahogy én azt szeretném (tudom hogy van próba topik, de akkor kicsit sok lenne ott belőlem) .
Meg persze az is megoldás hogy keresek egy rég nem bejelentkezett usert aztán spammelem őt, de mi van ha visszajön 10 év múlva azátn néz, hogy miért van 1000 privátja. -
tiv61us
őstag
31-en majd mindenki trombital mint elefant
Én meg majd szépen lenyomom a torkán mindenkinek a trombitát, mint...
Na, magaslabda

Viszlát: mert nem akartam, hogy a tildy nickket, és embert ismerve ítéljenek meg egy helyzetet. Másrészt, mert beazonosítható lettem volna könnyen, amit nagyon nem szerettem volna

tiv61us: le ne lépj! Nem akarom én azt!
Settenkedik? Szerintem nem. Szerintem szinte mindenkinek tiszta , hogy ő vladimirR.otthon lesz, engem nem erint itt nincs papirtrombita
tuzijatek divik -
tiv61us
őstag
A kirúgással értesz egyet? Vagy a visszaengedéssel?
A hőn szeretett csacsink kirakásakor volt ott még valaki, akinek lehet nem ártott volna a pihenő.
Másrészt az alapelvekben is van hiba, pl:
"-egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.
-önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz."
-pl. nem gy kéne megfogalmazni egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül., hanem így:egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz. Erre meg példa volkovy meg tiv61us.. Ha jól tudom.
Ez sem épp következetes dolog.szivem, ha akarod lelepek ujra
no problem
tudod ott van a kulonbseg ha valaki visszajon, mondhatnam settenkedik mas nicken
vagy ha valaki elso perctol tudatositja, hogy O az O
nagy kulonbseg
lehet csak egy poen miatt is beregisztralni uj nicken
na akkor mi van?
lazabban
rendnek lenni kell, alakarcintom, dehat... -
(Kolombusz)
veterán
-
tildy
nagyúr
Én meg majd szépen lenyomom a torkán mindenkinek a trombitát, mint...
Na, magaslabda

Viszlát: mert nem akartam, hogy a tildy nickket, és embert ismerve ítéljenek meg egy helyzetet. Másrészt, mert beazonosítható lettem volna könnyen, amit nagyon nem szerettem volna

tiv61us: le ne lépj! Nem akarom én azt!
Settenkedik? Szerintem nem. Szerintem szinte mindenkinek tiszta , hogy ő vladimirR. -
Winner_hun
félisten
A hőn szeretett csacsink kirakásakor volt ott még valaki, akinek lehet nem ártott volna a pihenő.
"-egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.
-önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz."
-pl. nem gy kéne megfogalmazni egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül., hanem így:egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz. Erre meg példa volkovy meg tiv61us.. Ha jól tudom.
Ez sem épp következetes dolog.Meg faster is
-
Viszlát
addikt
Ez sem épp következetes dolog.Miért van szükséged második nickre?
-
Gambit
őstag
Ide petíció kell!
Mivel nincs szmájli, kénytelen vagyok azt hinni, hogy ezt komolyan gondoltad...
-
tiv61us
őstag
nem a piarol beszelunk
ilyenkor szoktak lenni mas hangulatu tv musorok, cikkek stb.
1-2 napig itt is el lehet okorkodni
utana is mert ez off
de ilyenkor lazabban
szvsz -
tiv83us
veterán
-
tildy
nagyúr
Cerebellum is. Mindkettovel egyetertek, teljes mertekig <marmint, hogy visszaengedtek oket>. Vladi bannolasanak a korulmenyeit nem ismerem elegge, hogy abban allast foglaljak.
nedugdki: Probalgatta a modik turelmet, sikeresen

Vasquez: Legyen mar itt valami kis flame vagy valami.
Annak mindenki orulne. 
Ez sem épp következetes dolog. -
venember83
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
-
tiv61us
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
ennek megbeszélésére a fórumon kivül más felületet nem találtatok?
adnék pár javaslatot: email, tetszőleges messenger, posta, füstjelek, levélbomba, tnt küldése futárszolgálattal, stb. remélem, minden igényt kielégitett a repertoár.
venember: engem ugyan érdekel a dolog, de kétlem, hogy sokan lennénk igy.
A Box-ringet kihagytad itt a Ph!n. (Esetleg IRL
)tiv61us: Szilveszteri/újévi hangulat? TV radio/kikapcs, külvilág elől elmenekül, amíg a nép lenyugszik. Jobb ez így.Nem iszok azért 4x drágábban valamit azért, mert dec 31.e van

-
tiv61us
őstag
ja van 1 iwiw meghivom ha valakit erdekel
laziccsatok mar sracok -
neduddki
nagyúr
Cerebellum is. Mindkettovel egyetertek, teljes mertekig <marmint, hogy visszaengedtek oket>. Vladi bannolasanak a korulmenyeit nem ismerem elegge, hogy abban allast foglaljak.

Annak mindenki orulne. 
HI!
mutiiiiiiii:- )))
kosziudv
neduddki
p.s. hat elege hihetlenmit ne mongyak:- )))
-
tiv83us
veterán
-
Gambit
őstag

Annak mindenki orulne. 
Köszi neked is! Én meg az egész balhé körülményeit nem nagyon ismerem, de gyűjtögetem az infó morzsákat, hátha megértem.
-
Whaskes
senior tag

Annak mindenki orulne. 
vladimirrt vissza!
-
venember83
nagyúr

Annak mindenki orulne. 
-
tiv61us
őstag
Nem akarok belefolyni a dolgokba, de aki ismer, tudja melyik oldalonn állok ebbena témában.
Szerintem tök korrekt megkérdezni, hogy ha valakit végleg!!! kitiltanak, akkor mi alapján engedik mégis vissza, ugyanazzal a nickkel.
Ott van pl. erdey_a is, ő is ki lett tiltva az eredeti nickjével, nem is kapta vissza, soha!!!
Ezért is rtam egy másik topikban, hogy hülyeség volt csacsit ilyen "végleg kitiltunk" listára tenni, főleg, hogy mint később kiderült, nem volt végleg kitiltva. Nem konzekvens gyakorlatilag.. Nekem legalábbis. De örülök Csacsinak is. Meg a pingvinnek is. Csak akkor ne legyen ott a végleg szó. Egyébként nem muszáj hinni nekem
ha ram gondolsz en sjat magamat banoltam
es sose kertem hogy visszajohessek
mondjuk nem banom, hogy visszatettek
nem rossz itt neha -
neduddki
nagyúr
-
I_Am
veterán
-
csapos2
addikt
-
Gambit
őstag
Szabad megkérdezni, hogy ki lett visszaengedve? Akár priviben is.
csapos: Köszi!
-
Viszlát
addikt
Készséggel elhiszem neked
Asszem inkább befejezek egy írást 
-
tildy
nagyúr
elso mi?

@mod: mirol?
Viszlát: nana, azert Kisjoska felajanlott egy szemelyes talalkozot bekules vagy legalabbis megbeszeles celjabol, amit a masik fel csuklobol elutasitott... <az indokok nem fontosak> Bar valszeg a szemelyes talalkozo sem bekitene ki oket, vagy ertetne meg veluk egymas erveit...
@Goodbye: Man U kikapott? Ejnye... De remelem legalabb csufosan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Józsibácsi
csendes tag
nem, nem vagy a fobiam, viszont amig nem birsz mellettem ugy elmenni, hogy nincs egy rosszindulatu megjegyzesed, szeretnem, ha a szemembe nezve el tudnad mondani, mi a probelamd velem, netan esetleg megprobaljuk elrendezni a dolgot
es igen, hazugnak neveztelek ujfent
ne tolem kerdezd miert, ne a forumon, hanem magadtol
es ne nekem valaszolj, ne a forum olvasoinak, hanem magadnakazt sem kertem, hogy hazhoz gyere, csak hogy ha arra jatrsz, csorgess meg, megyek, ahova kivanod, csak tudjuk mar megbeszelni, hogy honnan, miert van benned ez a rosszindulat iranyomba
-
Whaskes
senior tag
frankó, itt megint esik a hó....
-
tiv61us
őstag
elso mi?

Viszlát: nana, azert Kisjoska felajanlott egy szemelyes talalkozot bekules vagy legalabbis megbeszeles celjabol, amit a masik fel csuklobol elutasitott... <az indokok nem fontosak> Bar valszeg a szemelyes talalkozo sem bekitene ki oket, vagy ertetne meg veluk egymas erveit...
aszittem elso hozzaszolo vagyok
amujgy meg kapjatok elo a szilveszteri hangulatot
ilyenkor minden lzabb
nem tudom miert de igy alakult
tv radio,ujsag,stb
ja es nyugi es BUEK
/szerintem/ -
Viszlát
addikt
-
EQMontoya
veterán
több okból sem szeretnék állást foglalni, ha érdekel, priviben leirom az okokat.
-
Gambit
őstag
elso mi?

Első Tivadar
-
Viszlát
addikt
Ha úgy nézzük, lehetünk az origó is

Egyébként meg azért nem vagyok kíváncsi, mert láttam már ilyet eleget. Láttál te már itt érvet? Kisjóska játssza a sértődött taknyost, a másik oldal meg próbál korrekt lenni, szal vicc az egész.
Meg azért sem, mert kikaptunk.
-
Ramius
őstag
-
venember83
nagyúr
elso mi?

-
Whaskes
senior tag
-
EQMontoya
veterán
-
tiv61us
őstag
elso!!!
vagy megis kestem

-
Whaskes
senior tag
adnék pár javaslatot: email, tetszőleges messenger, posta, füstjelek, levélbomba, tnt küldése futárszolgálattal, stb. remélem, minden igényt kielégitett a repertoár.
miértne lehetne itt megbeszélni, ez itt az ot. ez azért van, nem?

itt lehetne akár a pozzingolásról is beszélni, habár egy szakértőt is tudnék ajánlani a témában: Esmein
-
csapos2
addikt
-
tiv83us
veterán
De nem elegen
Vazze te iq montoya...beelozol itten

-
EQMontoya
veterán
sokan vagyunk, de nem melegen.
tiv83us: a nemzetközi helyzet egyre fokozódik

-
venember83
nagyúr
-
Gambit
őstag
Engem is érdekelne amúgy.
-
Whaskes
senior tag
na látom ma is igen értelmes beszélgetések folytak/folynak..... így tovább \o/
-
EQMontoya
veterán
-
venember83
nagyúr
Kedves Mikulás Bácsi!
Szeretném, ha idén békességet és szeretetet hoznál a családomnak csoki és egyéb nyalánkságok helyett. Amióta az új lakásba költöztünk, anyuék mellett van a szobám. Nappal nagyon kedvesek egymással és velem is, de majdnem minden éjszaka elkezdenek birkózni és verekedni. Össze-vissza csörömpölnek a dolgokkal a szobában, még az ágy is belenyekken néha! Nem tudom melyikük kezdi, mert mindig másikuk mondja, hogy "Nem!" meg "Nee!". Kicsit furcsa, hogy a végén már "Iiiigen!" -t kiabálnak, de ez biztos valami felnőtt dolog. Általában apa nyer, mert anya sokkal többet sikít, a végén meg főleg.
Tehát szeretném, hogy ha lehet, akkor békítsd ki őket, hogy megint szeressék egymást, mint régen a nagy házban. Feláldozom érte az összes nekem szánt csokit!Köszönöttel
Sanyi
(5 éves nebuló)
EQMontoya: miert nem tetszik ami itt folyik?
-
sanyixXx
senior tag
Kedves Mikulás Bácsi!
Szeretném, ha idén békességet és szeretetet hoznál a családomnak csoki és egyéb nyalánkságok helyett. Amióta az új lakásba költöztünk, anyuék mellett van a szobám. Nappal nagyon kedvesek egymással és velem is, de majdnem minden éjszaka elkezdenek birkózni és verekedni. Össze-vissza csörömpölnek a dolgokkal a szobában, még az ágy is belenyekken néha! Nem tudom melyikük kezdi, mert mindig másikuk mondja, hogy "Nem!" meg "Nee!". Kicsit furcsa, hogy a végén már "Iiiigen!" -t kiabálnak, de ez biztos valami felnőtt dolog. Általában apa nyer, mert anya sokkal többet sikít, a végén meg főleg.
Tehát szeretném, hogy ha lehet, akkor békítsd ki őket, hogy megint szeressék egymást, mint régen a nagy házban. Feláldozom érte az összes nekem szánt csokit!Köszönöttel
Sanyi
(5 éves nebuló) -
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
-
ngabor2
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
Józsibácsi
csendes tag
"tőled? épp szegeden?"
kemeny vagy csoki, nagyon kemenyrad egyebkent azt hiszem a hazugon es a rosszindulatun kivul nem sok minden mast mondtam
de legalabb latszik, igazam volt, legalabb az elobbiben, hisz ezek szerint megiscsak ert teged (s nem a forumot) serelem reszemrol*tudom - lehet meglepo lesz, de emlekszem ra
-
ladybug
őstag
Gratulalok! De mihez is?
Házi dolgozat zenei nevelésből.
-
venember83
nagyúr
-
ladybug
őstag
Hu, de örülök. 5-öst kaptam.

-
(Kolombusz)
veterán
most oszinten: felsz tolem?
egyfelol megertem, viselkedesed miatt lenne ra okod, masfelol viszont nem, mert soha, sehol nem adtam neked erre okot, s barmit is feltetelezel rolam, nem all szandekomban artani neked, mindossze szeretnem, ha szemtol szembe beszelhetnenk, emberek modjara, ne ajd' isten egy sor mellett
azert vetettem fel az otletet, mert ha jol tudom, szoktal szeged fele jarni, s gondoltam, egyszer-egyszer csak akad szabadidod, amikor osszefuthatnankMajd ha jössz Miskolcra, szóljál és összefutunk egy sörre, ha van kedved.
Mint a nyáron. -
tiv83us
veterán
csak ha bemutatod a "harkaly"-t
Epp akartam mondani, hogy valami pusztaszeli kocsmaba menjunk, amerre maximum a buzakalasz lengedezik...
-
Józsibácsi
csendes tag
-
csapos2
addikt
-
tiv83us
veterán
egyfelol megertem, viselkedesed miatt lenne ra okod, masfelol viszont nem, mert soha, sehol nem adtam neked erre okot, s barmit is feltetelezel rolam, nem all szandekomban artani neked, mindossze szeretnem, ha szemtol szembe beszelhetnenk, emberek modjara, ne ajd' isten egy sor mellett
azert vetettem fel az otletet, mert ha jol tudom, szoktal szeged fele jarni, s gondoltam, egyszer-egyszer csak akad szabadidod, amikor osszefuthatnankAz emberek modjara valo beszelgetest nem garantalom, de ha en megyek, en is kapok sort?

-
7
addikt
Dzsízász fiam bezzeg nem félne...

-
Viszlát
addikt
-
venember83
nagyúr
azert vetettem fel az otletet, mert ha jol tudom, szoktal szeged fele jarni, s gondoltam, egyszer-egyszer csak akad szabadidod, amikor osszefuthatnankEn is felnek egy antikrisztustol...

-
Józsibácsi
csendes tag
azert vetettem fel az otletet, mert ha jol tudom, szoktal szeged fele jarni, s gondoltam, egyszer-egyszer csak akad szabadidod, amikor osszefuthatnank -
Józsibácsi
csendes tag
-
7
addikt
-
Viszlát
addikt
Asszem kevés unalmasabb dolog van, mint darts versenyt nézni...
-
Winner_hun
félisten
Sajnos nem akar működni a hálózati játék

-
Józsibácsi
csendes tag
-
Winner_hun
félisten
Aktív témák
-
24800 - 24701
50002 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 43
- (téma lezárva)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/1TB SSD megkímélt 88% akku 153 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VladimirR egy Isten! Mindenki Őt imádja!

De igazad van.

Annak mindenki orulne.