Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Valamelyik napi sztory:
(csak hogy belepofázzak Én is valamit az éterbe)
Tudni kell hozzá, hogy most elég erőssen lakásnézegetőben vagyunk a kedvesemmel (ja, dec 20-tól a feleségemmel
), és ennek jegyében (mármint a lakásvásárlás jegyében) elbattyogtunk a MM-ktba körbenézni. Mielött letolnátok nem akarok ott venni semmit. Azért vittem oda, mert ott mindig van kipakolva 30-40 mosógép, 20-30 hütő... ,meg ilyenek. Szóval lehet válogatni. Körbejárunk dumcsi, fejtörés satöbbi. Tegnap elött volt mindez. Még aznap este közölte velem, hogy az egyik barátnőjénél, akinél nemrég volt) is olyan szép, lapos tv-volt, amit ott is láttunk, és az neki annyira tetszik.... jejjjjj. Asszem a jézuskának le fog szakadni a keze, amire hazacipeli a lcd-tv-t 
Na persze nem karácsonyi ajándéknak kellene lennie, hanem az új lakásba szükséges bútor és szórakoztató elektronikai eszközök keretében (és ből) lesz megvéve. És természetesen, ha lcd, akkor jöhetnek a hangfalak, meg a HT erősítő... Jááájjj nekem

Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Micro Four Thirds
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és ennek jegyében (mármint a lakásvásárlás jegyében) elbattyogtunk a MM-ktba körbenézni. Mielött letolnátok nem akarok ott venni semmit. Azért vittem oda, mert ott mindig van kipakolva 30-40 mosógép, 20-30 hütő... ,meg ilyenek. Szóval lehet válogatni. Körbejárunk dumcsi, fejtörés satöbbi. Tegnap elött volt mindez. Még aznap este közölte velem, hogy az egyik barátnőjénél, akinél nemrég volt) is olyan szép, lapos tv-volt, amit ott is láttunk, és az neki annyira tetszik.... jejjjjj. Asszem a jézuskának le fog szakadni a keze, amire hazacipeli a lcd-tv-t