Hirdetés
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Valamelyik napi sztory:
(csak hogy belepofázzak Én is valamit az éterbe)
Tudni kell hozzá, hogy most elég erőssen lakásnézegetőben vagyunk a kedvesemmel (ja, dec 20-tól a feleségemmel
), és ennek jegyében (mármint a lakásvásárlás jegyében) elbattyogtunk a MM-ktba körbenézni. Mielött letolnátok nem akarok ott venni semmit. Azért vittem oda, mert ott mindig van kipakolva 30-40 mosógép, 20-30 hütő... ,meg ilyenek. Szóval lehet válogatni. Körbejárunk dumcsi, fejtörés satöbbi. Tegnap elött volt mindez. Még aznap este közölte velem, hogy az egyik barátnőjénél, akinél nemrég volt) is olyan szép, lapos tv-volt, amit ott is láttunk, és az neki annyira tetszik.... jejjjjj. Asszem a jézuskának le fog szakadni a keze, amire hazacipeli a lcd-tv-t 
Na persze nem karácsonyi ajándéknak kellene lennie, hanem az új lakásba szükséges bútor és szórakoztató elektronikai eszközök keretében (és ből) lesz megvéve. És természetesen, ha lcd, akkor jöhetnek a hangfalak, meg a HT erősítő... Jááájjj nekem

Aktív témák
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- EAFC 26
- E-roller topik
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konteó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), és ennek jegyében (mármint a lakásvásárlás jegyében) elbattyogtunk a MM-ktba körbenézni. Mielött letolnátok nem akarok ott venni semmit. Azért vittem oda, mert ott mindig van kipakolva 30-40 mosógép, 20-30 hütő... ,meg ilyenek. Szóval lehet válogatni. Körbejárunk dumcsi, fejtörés satöbbi. Tegnap elött volt mindez. Még aznap este közölte velem, hogy az egyik barátnőjénél, akinél nemrég volt) is olyan szép, lapos tv-volt, amit ott is láttunk, és az neki annyira tetszik.... jejjjjj. Asszem a jézuskának le fog szakadni a keze, amire hazacipeli a lcd-tv-t