- iPhone topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Meg is kivantam egy kis hamubasultet

Amugy meg morcos vagyok, tegnap melo utan bepattantam a kocsiba, hogy elhuzzak a tobb mint 10 merfoldre levo CompUSA nevezetu elektronikai uzletbe, mivel Thanks Giving utani Sale volt es az XBox360-akat $279-ert adtak, mire odaertem a zuhogo esobe, a szemuveges Pistike ott allt az utolso darabbal a penztarnal. Halo Edition-bol meg maradt ketto, de az meg $399.00 annyit meg nem adok ki konzolra. Aztan tovabb allunk az Apple reszlegre, megtetszik az iPod Touch. Aszondja a gyerek, hu fasza, van meg belole raktaron pont ketto! Na, hozzad! 5 perc eltellik, a gyerek visszajon; "mar csak a 16GB-s modellbol maradt...". /Ekkor mar latta a szememben langolo koponyakat/, mondom es az mennyi?
-$399.00. /Ekkorra mar az en egesz fejem egy nagy langolo koponya volt.../. Mondtam neki, annyibol veszek iPhone-t, azzal legalabb telefonalni is tudok. Koszi a segitseget.
Pedig ugy rakeszultem egy jo kis ejszakai CoD4 party-ra...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Isamuraiba cserélt kijelzővel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest