Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
NEm baj az , nicns is azzal semmi gond, de amikro mindnen felul, a tenyeknek ellenmondva probaljak atvinni, mert az usa, az baj es azert szomoru vagyok: - (
A kornyezeti problemak megoldasainak elemzese soran ragyuttek mar regen , hogy nem valosithato meg annak gazdasagi vonzatainak megvizsgalasa nelkul /ez sokkla szebben hangzik a kornyezetgazdasagtan hivatlaso gfogalamzasa szeirn:- )))/ a mai pizkozpontu vilagban
HAny fiatal tugya szerinted hogy mi az a Brutland bizotsag? de a fenntarthato fejlodesrol mar hallot, mert az a csapbol is fojjik. es ha mar 1 ember vette a faradsagot hogy leglabb a lineknek utannanazzaen akkro amr nem jartattam hijjba ujaim:- ) a unep fele, riso koordinalta ghg-rol ki a fene ahllot /azota en is atalatam info iranyaba en is jelntosebben kimaradtam az ujabbakbol/
Miert nyomtak a 90-es evekben hogy a sokat szidott, de maig hasznalt gdp hejjet be kell vezetni az uj mutatokat, ami mar az emberek elegedetsegevel is foglalkozik: pl. ISEW, mer leht egy gazdasg baromi eros, proddiktiv, ha az emberek elegesetsege 0, mert mindig rohanni kell vmi mas utan
udv
neduddki
Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest