- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Integra
titán
nézd, engem ez nem érdekel, hogy ki mennyi
először is azért mert én imádom az erőteljes komoly klasszikus hangszerelésű zenéket.
ezt írtam is. lehet hogy nem a legtutibb rokker albumjaim vannak, de azokat imádom.
igazi klasszikus gitárszólokkal tele, és ebben a pump album amiket eddig hallottam szerintem nagyon viszi a prímet sok tekintetben pl..
másodsorban 13 év éjszakázás után az elektronikus szcénáról is van némi foglamam, ebben nőttem fel és nem kevés helyen fordultam meg. jurótrensz olyan amilyen, evidens hogy ez fogja meg a legszélesebb réteget. régen jó is volt, most már csak szánalom az egész, de azt mondom, hogy amig nem verik, ölik egymást az emberek erre mint sok más dologért a világban, addig ennek is van létjogosultsága.
de tény, hogy az elektronikus irányzatok drasztikusan törnek előre. a sziget itthon részben ennek köszönheti azt a fajta növekedést amit elkönyvelhetetett anno 5-6 éve.
lehet rühellni utálni az elektronikus műfajokat, itt vannak és egyre erősebbek lesznek.
bob marley még lsd-t tolt a szemhélya alá, ma már spangli a menő és a speed...
és hogy ki és mi tehet az elektornikus zenék rühellése miatt? a rádiók. mert az utolsó hányadék gagyi szart nyomják az ember arcába amit egy viszonylag fejlett érzékkel megáldott ember soha nem hallgatna meg...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- 32 GB (2x16 GB) ADVANTECH 3200 MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest