- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
Integra
titán
nézd, engem ez nem érdekel, hogy ki mennyi
először is azért mert én imádom az erőteljes komoly klasszikus hangszerelésű zenéket.
ezt írtam is. lehet hogy nem a legtutibb rokker albumjaim vannak, de azokat imádom.
igazi klasszikus gitárszólokkal tele, és ebben a pump album amiket eddig hallottam szerintem nagyon viszi a prímet sok tekintetben pl..
másodsorban 13 év éjszakázás után az elektronikus szcénáról is van némi foglamam, ebben nőttem fel és nem kevés helyen fordultam meg. jurótrensz olyan amilyen, evidens hogy ez fogja meg a legszélesebb réteget. régen jó is volt, most már csak szánalom az egész, de azt mondom, hogy amig nem verik, ölik egymást az emberek erre mint sok más dologért a világban, addig ennek is van létjogosultsága.
de tény, hogy az elektronikus irányzatok drasztikusan törnek előre. a sziget itthon részben ennek köszönheti azt a fajta növekedést amit elkönyvelhetetett anno 5-6 éve.
lehet rühellni utálni az elektronikus műfajokat, itt vannak és egyre erősebbek lesznek.
bob marley még lsd-t tolt a szemhélya alá, ma már spangli a menő és a speed...
és hogy ki és mi tehet az elektornikus zenék rühellése miatt? a rádiók. mert az utolsó hányadék gagyi szart nyomják az ember arcába amit egy viszonylag fejlett érzékkel megáldott ember soha nem hallgatna meg...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Lexus, Toyota topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest