Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Na ja, akit csak meg akarok ...ni azt leszólítom ha oda kerül a sor, de akitől elfelejtem hirtelen mit is akartam, az már nehezebb eset. Itt az történt, hogy mikor vacsinál először megláttam, simán elfelejtettem miért mentem a svédasztalhoz, és úgy keringtem ott mint egy holdkóros.
Az önmagam levéssel nincs is baj, csak ott a gondom, hogy az ''önmagam'' kifejezést ugyan állítólag igen, de amit valójában takar, azt nem biztos hogy kedvelik a nők. Na ezt most jól megmondtam, szóval önmagamért aki épp vagyok nem feltétlenül vannak oda, ezen akarnék kicsit változtatni, hogy önmagam maradhassak, csak hatékonyabb marketing és PR tevékenységgel.
cs2: de remélem akkortájt is melegem lesz a piától
legalábbis remélem hogy ünneplem a születésem napját, bár az idus után 1-el lesz.
Na tényleg lefekszem. Jóéjet.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
legalábbis remélem hogy ünneplem a születésem napját, bár az idus után 1-el lesz.