- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Nincs, és nem is szeretném, ha mindenféle kábelek lógnának keresztben a műszerfalon. Ha új helyre megyek, akkor veszem a fáradtságot és megnézem előtte Google Maps-en, bár ő is átvert már egyszer, még szerencse, hogy észnél voltam. Biztos vagyok benne, hogy sokkal több út van itt, mint Budapesten, Zalaegerszegről nem is beszélve, mégsem szoktam eltévedni. Megérteném peterkeT igényét, ha hetente háromszor költözne a vízüzem, de ezt nem tartom túl valószínűnek.
-
djtoomi
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Hát midnen nap használom szinte,mert megszoktam.De mikor ténylegesen kell mert nem tudom hogy merre kell menni az havi 2-3 alkalom.
Amugy peterkeT:Én eddig egy sima PDA-t használtam,de azt eladtam és olcsobban emgvettem ezt a GPS-t.A PDA-m valami YAKUMO nem tom mennyi volt.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest