Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Az igaz, hogy igen sokat sumákolok, meg megpróbálom a sztorikat is úgy előadni, hogy az szépen hangozzék. Viszont bennem van a szorongás, hogy nem mondhatom el, mert mi lesz ha megtudják... Pl barátomnál sem sikerül ezt mindig leküzdeni, ő sem tud mindent, de a szüleimnél jóval többet mesélek neki.
Nem tudom miért van ez így. Állandóan azt hangoztatom, hogy az embereknek meg kéne beszélni mindent egymással, szerintem ezért vagyunk emberek. Segítenünk kéne egymásnak, nem kiröhögni a másikat. Velem is előfordul, hogy vkin röhögök, és eleinte nem tudom mért gond. Aztán ez megfordul, és belegondolok, hogy én is utálnám. De mégis így van. Valahol tudom, hogy a szüleimnek elmondhatok sokmindent, mégiscsak töredékét osztom meg velük. Pedig sokszor kisebb gond lenne, ha időben elmondanám. Érzem, hogy vmit változtatni kéne, de hozzájön az az érzés, hogy nincs rá erőm, és nem fog menni. Csak hagyom, hogy sodorjon az ár, de nem lesz jobb. Sőt...
EQMontoya: nem szeretném, ha az egyetem folyamán teljesen eltűnnének. Sőt, talán azt szeretném legjobban, ha nem kéne sumákolni, és elmondhatnék mindent. Tulajdonképpen meghetetném. De mégsem teszem. Ezt kéne megváltoztatni. Szerintem sokkal jobb lenne itthon a hangulat, ha (majdnem) teljesen megnyílnánk egymás felé. És nekem sajnos ez szinte semennyire sem megy. Tele vagyok gátlásokkal. Faszkivan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest