- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Az igaz, hogy igen sokat sumákolok, meg megpróbálom a sztorikat is úgy előadni, hogy az szépen hangozzék. Viszont bennem van a szorongás, hogy nem mondhatom el, mert mi lesz ha megtudják... Pl barátomnál sem sikerül ezt mindig leküzdeni, ő sem tud mindent, de a szüleimnél jóval többet mesélek neki.
Nem tudom miért van ez így. Állandóan azt hangoztatom, hogy az embereknek meg kéne beszélni mindent egymással, szerintem ezért vagyunk emberek. Segítenünk kéne egymásnak, nem kiröhögni a másikat. Velem is előfordul, hogy vkin röhögök, és eleinte nem tudom mért gond. Aztán ez megfordul, és belegondolok, hogy én is utálnám. De mégis így van. Valahol tudom, hogy a szüleimnek elmondhatok sokmindent, mégiscsak töredékét osztom meg velük. Pedig sokszor kisebb gond lenne, ha időben elmondanám. Érzem, hogy vmit változtatni kéne, de hozzájön az az érzés, hogy nincs rá erőm, és nem fog menni. Csak hagyom, hogy sodorjon az ár, de nem lesz jobb. Sőt...
EQMontoya: nem szeretném, ha az egyetem folyamán teljesen eltűnnének. Sőt, talán azt szeretném legjobban, ha nem kéne sumákolni, és elmondhatnék mindent. Tulajdonképpen meghetetném. De mégsem teszem. Ezt kéne megváltoztatni. Szerintem sokkal jobb lenne itthon a hangulat, ha (majdnem) teljesen megnyílnánk egymás felé. És nekem sajnos ez szinte semennyire sem megy. Tele vagyok gátlásokkal. Faszkivan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gigabyte G5 KF 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP,2év Garancia,i5 1334u(12x4,6Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB RAM,512GBSSD,Magyar világító billentyűzet
- Spotify Premium, Canva Pro, YouTube Premium, Prime Video garanciával, saját fiókra aktiválva!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 360 fokban kihajtható, tablet mód is! (2:1) Core i7 1185G7 32Gb ram 512GB
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest