- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
alitak
senior tag
Az igaz, hogy igen sokat sumákolok, meg megpróbálom a sztorikat is úgy előadni, hogy az szépen hangozzék. Viszont bennem van a szorongás, hogy nem mondhatom el, mert mi lesz ha megtudják... Pl barátomnál sem sikerül ezt mindig leküzdeni, ő sem tud mindent, de a szüleimnél jóval többet mesélek neki.
Nem tudom miért van ez így. Állandóan azt hangoztatom, hogy az embereknek meg kéne beszélni mindent egymással, szerintem ezért vagyunk emberek. Segítenünk kéne egymásnak, nem kiröhögni a másikat. Velem is előfordul, hogy vkin röhögök, és eleinte nem tudom mért gond. Aztán ez megfordul, és belegondolok, hogy én is utálnám. De mégis így van. Valahol tudom, hogy a szüleimnek elmondhatok sokmindent, mégiscsak töredékét osztom meg velük. Pedig sokszor kisebb gond lenne, ha időben elmondanám. Érzem, hogy vmit változtatni kéne, de hozzájön az az érzés, hogy nincs rá erőm, és nem fog menni. Csak hagyom, hogy sodorjon az ár, de nem lesz jobb. Sőt...
EQMontoya: nem szeretném, ha az egyetem folyamán teljesen eltűnnének. Sőt, talán azt szeretném legjobban, ha nem kéne sumákolni, és elmondhatnék mindent. Tulajdonképpen meghetetném. De mégsem teszem. Ezt kéne megváltoztatni. Szerintem sokkal jobb lenne itthon a hangulat, ha (majdnem) teljesen megnyílnánk egymás felé. És nekem sajnos ez szinte semennyire sem megy. Tele vagyok gátlásokkal. Faszkivan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Óra topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- 2026 - Íme a 16. héten megjelenő játékok listája
- Xbox Series X|S
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest