- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De qrvára kib...ttul elegem van már a mai napból is. Már megint 100 fölött vagyok, és annyian mondták le a szolgáltatásokat, hogy már nem győzöm beírni, meg kijegyzetelni. Futószalag. Nem bírom felfogni, hogy az emberek miért kötik meg harmadszor, negyedszer is ugyanazt a kurva szerződést az üzletkötőkkkel, ha aztán néhány nap múlva ismét lemondják. Tényleg nem értem, bárkinek bármit akárhányszor el lehet adni?? Ennyire sügérek az emberek? Kezdek nem csodálkozni pár dolgon, amin eddig csodálkoztam. Naív voltam az ország átlag-intelligenciaszintjét illetően is. Nagyon tanulságos dolog ám pár hónapot lehúzni egy ügyfélszolgálaton. Ugyanakkor nem javaslom senkinek egy fél évnél tovább, ha még szeretne használható idegrendszert a jövőjére nézve. Tulajdonképp nem is bánom hogy megszűnik, nem biztos hogy még egy évet lehúztam volna itt. Pláne most idegesítő, hogy szépen elmegy mindenki betegszabira, és akik maradnak, azok meg szopják a nagy szőrös véreres..azt. Most is 7-en voltunk 10 helyett délelőtt, most meg úgy vagyunk 3-an, hogy én 6-kor elhúzok, mert reggel 8-tól itt rohadok bent.
Hogy is volt ez hogy néhány matek meg törióra ami szar?
Aktív témák
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs