Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Android szakmai topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
De qrvára kib...ttul elegem van már a mai napból is. Már megint 100 fölött vagyok, és annyian mondták le a szolgáltatásokat, hogy már nem győzöm beírni, meg kijegyzetelni. Futószalag. Nem bírom felfogni, hogy az emberek miért kötik meg harmadszor, negyedszer is ugyanazt a kurva szerződést az üzletkötőkkkel, ha aztán néhány nap múlva ismét lemondják. Tényleg nem értem, bárkinek bármit akárhányszor el lehet adni?? Ennyire sügérek az emberek? Kezdek nem csodálkozni pár dolgon, amin eddig csodálkoztam. Naív voltam az ország átlag-intelligenciaszintjét illetően is. Nagyon tanulságos dolog ám pár hónapot lehúzni egy ügyfélszolgálaton. Ugyanakkor nem javaslom senkinek egy fél évnél tovább, ha még szeretne használható idegrendszert a jövőjére nézve. Tulajdonképp nem is bánom hogy megszűnik, nem biztos hogy még egy évet lehúztam volna itt. Pláne most idegesítő, hogy szépen elmegy mindenki betegszabira, és akik maradnak, azok meg szopják a nagy szőrös véreres..azt. Most is 7-en voltunk 10 helyett délelőtt, most meg úgy vagyunk 3-an, hogy én 6-kor elhúzok, mert reggel 8-tól itt rohadok bent.
Hogy is volt ez hogy néhány matek meg törióra ami szar?
Aktív témák
- 2026 - Íme a 4. héten megjelenő játékok listája
- Sorozatok
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest