Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Hát, majd ííro valamit, ha kijózanottm, most annyi érzéd kevereg benne... bár megomontam neki h szeretem, de nem hitte ek. na most ez mien? megmondod valakinek h szerted, és nem hiszi el? de azér megloscoltm ma.. annyiar angyonszép volt..... valahoyg jóvűáteyzem amit teganp, meg 4 éve elrontottam.. nekem ő kell
. átlinkelhetitek akár a nőühyes oikba is, én őt szeretem...és most nenmtudom leírni pontosan mit érzek, és ez olya furcsa,... remélem majd szolgálhatok pontosabb információkkal...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. átlinkelhetitek akár a nőühyes oikba is, én őt szeretem...és most nenmtudom leírni pontosan mit érzek, és ez olya furcsa,... remélem majd szolgálhatok pontosabb információkkal...