Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Netfone
- iPhone topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Aktív témák
-
tütüke
tag
2 oldalt 4 óra alatt simán megoldható. Pláne ha van egy verselemzés: ott bármi jo lehet. A formájárol fél oldal simán irható. A költő hátteréről szintén tudsz pár sort, A tartalomba meg nem fognak belekötni, hiszen mindenki mást olvas ki a sorok közül. Ne izgulj, sima ügy lesz

-
tütüke
tag
látom ez nem a fogyjunk le topic

beteg vagyok...láz, fejfájás, miegymás.. -
tütüke
tag
válasz
csapos2
üzenetére
én egyébként be kell valljam, csak belecsöppentem. Nem terveztem, vagy ilyesmi. csak jegyzőkönyvet mentem vezetni, de ha már ott voltam megválasztottak. Egyébként nem bánom, sőt: tök jó dolog lehet tenni is valamit a rendért. Nagyon várom már, hogy menjek én is szolgálatba.
Egyébként a szemét szivügyem: környezetvédelem szakot végeztem, végre tehetnék valamit.
Csapi: suzuki
[Szerkesztve] -
tütüke
tag
válasz
Csapi007
üzenetére
lány vagyok. Miért ne lehetnék PŐ.
mit csinálnék? Valszeg a srácok majd kioktatnak, de a mezőőr telcsiszáma már megvan, őt lehet hivni éjjel nappal. És követni is tudom, mig oda nem érnek az erősebbek
Aztán jöhetnek a zsaruk. Egyébként egy polgárőr nem egyedül járőrözik, hanem még 2-3 másik társával együtt. De lehet hogy még előkerül a kick-box tudásom maradéka 
-
tütüke
tag
Na az történt, hogy ma Polgárőr lettem.

-
tütüke
tag
Köszi mindkettőtöknek.
Kerestem a guglin, de mivel nem találtam hamar jo választ, gondoltam megkérdezek olyat, aki ismer valakit, akinek van egy barátja, aki már látott ilyet.. 
Ha jol tudom, amiket ajánl, az mind fizetős szoftver
Kidolgozott államvizsga tételsort rejt a formátum. Még van egy kis időm megfejteni a tartalmát
-
tütüke
tag
sziasztok!
Kaptam egy levelet, amiben a csatolt fájl kiterjesztése MDI. Nem tudja valaki, hogy ezt mivel lehetne megnyitni? Baromira fontos lenne.
Köszi: tütüke -
tütüke
tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Fórumozóként köszönöm szépen. A virág szép.
És mindenkinek, aki eddig nőnapot köszöntött: kedvesek vagytok, hogy eszetekbe jutottunk a mai napon
Tegnap én már otthon megkaptam a saját virágomat: rózsát cserépben. Nagyon- nagyon szépet kaptam, és ha szépen gondozom, nem kell kidobni két hét múlva.
Kicsim, ha olvasod: csók
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Kreatív/ potenciális Gamer PC - VGA NÉLKÜL
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 1-2 magos tesztelt 775-ös procik
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest