Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
NNNA. A meló miatt én ma délután voltam bent Erstében. Anno az első kártyám szépen lejárt, egy hónappal előtte írták, hogy le fog, majd menjek be a fiókba rendezni. Megtörtént, kiküldték az újat lakásra. Aztán használtam egy ideig, majd jó régóta nem. Most néztem, 2005-ben lejárt, de nem jött se értesítő, se új kártya. Bementem mi van, aszondta a csaj, hogy van egy kártya azon a számon, ami nálam van de lejárt, és augusztusig érvényes. Lehet hogy nem küldték ki, vagy elkallódott. Ugyanis az újat is aktiválni kell, tehát kell csinálni egy tranzakciót(egyenleglekérdezés) és az első pin-megadásnál aktiválódik. Ilyen nem volt nekem. De! És a lényeg:
Megszüntetni nem tudja, ha meg megrenedeli az újat, akkor a két kártyára vonnak díjat. Megoldás: Telebankon a fiók előterében tiltsam le. Megtettem, a telebankos üfsz-os csaj kérdezi miért akarom letiltani, mondom hogy mi újság, mondta, hogy látja hogy van a számlán egy elindított kártya, de nincs kiküldve. Bekérte a kártyaszámot, lakcím, anyja neve, ok, letiltva. Visszaléptem az ügyintézőcsajhoz, regisztrálta a tiltást, majd megírta az új kártya kérelmet, beírtam az új pin kódot, kiadta az elismervényt vagymit, és két héten belül kiküldik postán az új kártyát. Ennyi.
mod:
Jóhogy nem is ezt kérdezted

[Szerkesztve]
Aktív témák
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jóhogy nem is ezt kérdezted