- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
NNNA. A meló miatt én ma délután voltam bent Erstében. Anno az első kártyám szépen lejárt, egy hónappal előtte írták, hogy le fog, majd menjek be a fiókba rendezni. Megtörtént, kiküldték az újat lakásra. Aztán használtam egy ideig, majd jó régóta nem. Most néztem, 2005-ben lejárt, de nem jött se értesítő, se új kártya. Bementem mi van, aszondta a csaj, hogy van egy kártya azon a számon, ami nálam van de lejárt, és augusztusig érvényes. Lehet hogy nem küldték ki, vagy elkallódott. Ugyanis az újat is aktiválni kell, tehát kell csinálni egy tranzakciót(egyenleglekérdezés) és az első pin-megadásnál aktiválódik. Ilyen nem volt nekem. De! És a lényeg:
Megszüntetni nem tudja, ha meg megrenedeli az újat, akkor a két kártyára vonnak díjat. Megoldás: Telebankon a fiók előterében tiltsam le. Megtettem, a telebankos üfsz-os csaj kérdezi miért akarom letiltani, mondom hogy mi újság, mondta, hogy látja hogy van a számlán egy elindított kártya, de nincs kiküldve. Bekérte a kártyaszámot, lakcím, anyja neve, ok, letiltva. Visszaléptem az ügyintézőcsajhoz, regisztrálta a tiltást, majd megírta az új kártya kérelmet, beírtam az új pin kódot, kiadta az elismervényt vagymit, és két héten belül kiküldik postán az új kártyát. Ennyi.
mod:
Jóhogy nem is ezt kérdezted

[Szerkesztve]
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jóhogy nem is ezt kérdezted