Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
NNNA. A meló miatt én ma délután voltam bent Erstében. Anno az első kártyám szépen lejárt, egy hónappal előtte írták, hogy le fog, majd menjek be a fiókba rendezni. Megtörtént, kiküldték az újat lakásra. Aztán használtam egy ideig, majd jó régóta nem. Most néztem, 2005-ben lejárt, de nem jött se értesítő, se új kártya. Bementem mi van, aszondta a csaj, hogy van egy kártya azon a számon, ami nálam van de lejárt, és augusztusig érvényes. Lehet hogy nem küldték ki, vagy elkallódott. Ugyanis az újat is aktiválni kell, tehát kell csinálni egy tranzakciót(egyenleglekérdezés) és az első pin-megadásnál aktiválódik. Ilyen nem volt nekem. De! És a lényeg:
Megszüntetni nem tudja, ha meg megrenedeli az újat, akkor a két kártyára vonnak díjat. Megoldás: Telebankon a fiók előterében tiltsam le. Megtettem, a telebankos üfsz-os csaj kérdezi miért akarom letiltani, mondom hogy mi újság, mondta, hogy látja hogy van a számlán egy elindított kártya, de nincs kiküldve. Bekérte a kártyaszámot, lakcím, anyja neve, ok, letiltva. Visszaléptem az ügyintézőcsajhoz, regisztrálta a tiltást, majd megírta az új kártya kérelmet, beírtam az új pin kódot, kiadta az elismervényt vagymit, és két héten belül kiküldik postán az új kártyát. Ennyi.
mod:
Jóhogy nem is ezt kérdezted

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- PlayStation 5
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jóhogy nem is ezt kérdezted