Hirdetés
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nos látom nem érted. Tegyük fel van egy 20as szám, amivel szolgáltatót váltok. Na most korábbi szolgáltatón belüli ismerősökk számai elé nem volt korábban előhívó beírva, így voltak elmentve. De én (vagy a munkahelyem) szolgáltatót váltottam, így ha előhívó nélkül hívok valakit, akkor az az új szolgáltatómon belüli számot hívja. M Szóval abszolút félreértetted az egészet.
Tfh. pannonos vagyok, van gipsz jakab szintén pannonos emberke nálam elmentve xyz-qwer számon van. Hisz ő is pannonos. Ha mondjuk átmegyek a t-mobilhoz, vagy a vodához, és én hülye, nem írom át az ő számát, akkor xyz-qwer esetén szolgáltatótól függően valójában a 06-70-xyz-qwer számot, vagy a 06-30-xyz-qwer számot fogja hívni. Párszor meár megszívtam emiatt.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
hát épp ez az... volt a pannonnál, így a pannonosnak a számát előhívó nélkül jegyezte le a telefonba. aztán átment a vesztelhez, de a szám továbbra is előhívó nélkül volt, tehát 06201234567 helyett 06301234567-et hívott az 1234567.
Aktív témák
- Tesla topik
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest