- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Leica telefont gyártott a Xiaomi
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
hát ,nem tudom nekem nem volt bajom a tanáraimmal a nagy többség nem volt szemét
még az oszifőm se aki megvágott tesiből én voltam a fa.z ezt onnan is tudom ,hogy amikor nagyon rezgett a léc rögtön tudtam tanulni és jöttek is az eredmények . Eszembe jutott egy dolog pár hete voltam a barátaimnál (ahol csecsemő van) egyszer csak be dugtak az orrába egy műszert és el kezdték szívni az orrából a váladékot . Na pár nap múlva kérdeztem anyámat hogy nekem volt -e ilyen gépem ő meg nézett rám furcsán és mégis életben vagyok .A lényeg mindennek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak. Valami hasonlót látok a mai világba
Race :azóta már tudom
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Apple iPhone XR 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest