- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Elárulom neked, hogy ez nálunk sem volt másképp. Volt 1-2 tanár, a többit meg annak csúfolták. És? Ami érdekelt, annak utána olvastam. Ha tudtam, hogy bármit írok 2est kapok rá, akkor mit görcsöljek rajta. Ezt nem fogod fel, hogy olyan véresen komolyan veszi mindenki, mintha nem is tudom mi lenne. Ilyen kis menedzserpalánták járnak az iskolába, tele tetoválva, hogy én, én, én. Nem voltam tesiből 5-ös és hova sz*rjak? Kaptam egy egyest? Megéltem, megkaptam a jussom tanultam belőle vagy nem. De nem szedtem nyugtatót, meg ittam kávét. Egyszerűen nevetséges. Kicsit eltolódott a világ és nem érzem, hogy a jó irányba.
40 évvel ezelött 14 évesen már javában kint dolgoztál volna a földeken, nem a jajj milyen lesz a dolim kérdés járt volna a fejedben. Mégsem stresszeltél volna ennyit. Nem azt mondták volna, hogy ejnye-bejnye, vagy elvették volna a mobilod, hanem olyan hurkásra verik a segged, hogy 2 napig nem tudsz leülni és mégsem volt senkinek lelkitörése. Fura, nem?
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Borderlands 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku megkímélt, szép állapot
- AMD 7500F Tray 2028 novemberig garanciával
- DJI NEO drón 3 akkumulátorral +tok +ND szűrők
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- LG 32MR50C-B Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest