- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
Nem azt mondom, h mindenkinek nagyon sügérnek kell lenni mindenből a szakmáját kivéve. De a mostani oktatási rendszer az érettségi előtt soha nem követel meg átfogó tudást semmiből, csak az éppen feladott anyag megtanulásából. Én pl képtelen vagyok szavakat tanulni. Nem tud mindenki magolni. Angolból mindig 4es voltam, elsőre lett nyelvvizsgám, nem is gagyi. De nem 2 ember bukott meg simán, és szinte csak 5öse volt. Matematika oktatás arról szól, h az adott anyagot mennyire tudod... ez is minden, csak nem használható tudás. Ha elmegyek versenyre, akkor mit képzelek, h nem vagyok ott órán. (mondjuk azért elmegyek.) Eredmény: ami az egyetemről frissen szabadult diplomások 1 részénél is megfigyelhető, képeztünk egy adag embert, akinek van (általában) nagy mennyiségü lexikális tudás a fejében, és kurvára nem tudja használni semmire. Ez biztos, hogy a helyes út?

Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest