Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hozd magaddal költözéskor a chatbotod!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Van még itt olyan édesszájú mint én? Ha nincs kéznél csoki, akkor képes vagyok kikeverni egy kis kakaót(jobb ízű mint az instant) és egy kistálkányit az arcomba tolok. Egy tábla csoki sem akadály. Néha rámjön, és 3 tojásból kikeverek cukorral egy kis édességet. De jobb korszakomban képes voltam egy üveg nutellát beküldeni másfél nap alatt. Amúgyis szeretek enni, de amit az édes cuccokkal művelek, az már nem emberi. És óriási élvezettel eszem őket addig, míg csak el nem kezd émelyegni a gyomrom.
Lehet ez ellen védekezni valahogy? Azon kívül, hogy nem eszem meg őket? Mert ha 1-2 napig kimarad, akkor már erősen kívánom. Nem egészséges ez..
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest