Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Lord Zero
üzenetére
igen elég direkt... egész este én szolgáltam fel nekik, én vittem a bort, mosolyogtam ahogy kell, satöbbi... ők ketten tuti buzeránsok, de nem tűntek egy párnak (olyan 22-25 körüli srácok lehettek, teljesen normálisnak tűntek, nem rítt le róluk hogy buzik, bár én egyből megállapítottam és mondtam a havernak, az egyik folyton az új gyémántberakásos órájáról beszélt, a másiknak a frizurája volt elég érdekes...)
nem hiszem hogy félreérthető volt bármilyen megnyilvánulásom is... a mellettük lévő asztalnáél elbeszélgettem egy kedves idős házaspárral hogy honnan vagyok mit csinálok itt satöbbi, megdicsérték a kiejtésem blabla, aztán mentem a melegekhez, számlát fizettetni, egyből azzal fogadtak hogy milyen lovely hogy külföldiek ide jönnek dolgozni, meg hogy mennyire fancy a kiejtésem, gorgeous hogy 6 év angoltanulás után így tudok beszélni stb... én meséltem arról hogy az angol milyen könnyű, és hogy a magyar ezerszer nehezebb, sálálá, jattot mondtam hogy ha lehet ne a kártyával fizessék mert az nem jó, és kész.
aztán jöttek a pulthoz, kezembe nyomtak 10 fontot (80 fontos számlára nagyon jónak számít, persze be kell dobnom a közösbe) rámkacsintottak, see you soon, aztán mentem letakarítani az asztalt és ottvolt egy cetlin a szám meg hogy call up!
ehh, hánynom kell. bezzeg a lányok nem ilyenek, 'rvaéletbe!
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Hikvision HIKSEMI E3000 CITY 512GB PCIe 3.0 NVMe M.2 2280
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16Gb 256GB SSD Space Gray - magyar billentyűzet
- Lenovo M92p Desktop (ThinkCentre) - Type 3209
- Latitude 5320 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest