Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Lord Zero
üzenetére
Történetesen és ezúttal mindössze pár napja igen. De fekete nyákon. Egy másik fekete nyákos rettenet kimúlásának ürügyén amúgy, ami, hogy színesebbé tegyem a történetet, nem is az én kártyám volt, mert az enyém épp piros volt azidőtájt. Szóval érdekes dolog ez a színcsere. A G80-at meg leszarom, nekem a G8 is sok.
Bash fogfájása érdeklődés hiányában maradt el, feketelelkű fórumtársunkkal pedig együttérzünk, és együtt fájunk. Vagy fogunk. Vagy a fogunk.
Sógornődnek gratulálok, remélem nem viselte meg nagyon a felvételi teszt. Engem is kérdeztek már, de modtam, hogy akkor inkább pék.
Most pedig megyek és keresek valami nagyon ártalmasat, mert úgy tűnik rámfér. Jäger vagy Unicum? Lehet szavazni. 5 percetek van, utána elindulok érte.
p
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest