- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
HI!
Egy nyakherrepakoast javallok...
amugy a neduddki, udv, hi! most mar megy /nehenay honapja, remelm meg mindig/ de elotte ''erdeeks'' modon hogy hogy nem nem muxott:- (((
es mivel halvay lil akodom nicns hogy eppen a meglevo 5-on tul eppen hol rofogtem hozza, ezet a sok eteme nincs a sajat hozzasozlasim megtallasank a keresoben:- (((
Redant keresoje volt az igazi, de leszokta rola a multkoir lealllas miatt esd azot asem nesztem...
udv
neduddki
mod: meg aajvvaltod elott megvsinaltam:- ))) ennyi otletem nekem is volt:- ))) de sajna nem , ming aujrkaom az operat hath acsak elcsesztek vmit az ithhoniak , kepesek itt mindnere: - )))
mod: sajna az udv se hozza ki mindet, ezek utan kerdes hogy a tobbire valo kereses megagya a valso dogot??? vagy tenyleg elnyel dogoket akereseo es akkor lasssan nem kell lebaszni a uj totyik inditokat hogy mirt nem a kereseot hasnzlata:- (((
[Szerkesztve]
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Opel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bestbuy játékok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs