- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A füttyögéshez:
Nem láttam, nem hallottam Medgyessy beszédét, mert rohadtul nem tud érdekelni, hogy milyen PR szöveget nyom - annak ellenére, hogy rájuk (is) szavaztam, és ezt vállalom is. Nem hallottam így a füttyögést sem, de olvastam a beszámolókat róla.
Elég nagy kulturálatlanságnak és bunkóságnak tartom az ilyesmit. Nem kötelező elmenni ilyen helyekre, nem kötelező odafigyelni sem. De ha már ott van valaki, akkor adja meg azt a minimális tiszteletet, ami mindenkinek jár. Ha egy politikus egy hivatalos ünnepségen kiáll, és beszédet tart, akkor nem fütyülöm ki. Akkor sem, ha kifejezetten rossz szónok, akkor sem, ha szerintem hülyeségeket beszél, és akkor sem, ha szerintem a legtisztességtelenebb ember a világon.
Nagy gazembernek tartom például Orbán Viktort (kéretik nem flame-et indítani ebből), de soha nem vetemednék arra, hogy kifütyüljem a beszédét, vagy hogy hangos röhögésbe kezdjek, amikor éppen koronát úsztat. El sem megyek ilyen alkalmakra természetesen, de ha mégis oda kerülnék valahogyan, akkor sem tennék ilyet. És ha valakiről megtudnám, hogy ilyesmire készül, akkor megpróbálnám lebeszélni róla.
Amíg a politikai ellenfeleinket ellenségnek vagy utolsó kis senkiknek tartjuk, akik a legalapvetőbb tiszteletre sem méltóak, addig tovább is a béka segge alatt marad a magyar politikai kultúra. Az ellenfeleinket nem megalázni kell, hanem tisztességes versenyben, tisztességes vitában, esetleg a választásokon legyőzni. Ha pedig vesztettünk, akkor úriember módjára elfogadni a vereséget, és nem hisztit csapni miatta. Érdekes módon a magyarországi konzervatív, ''polgári'', stb. pártok és követőik többségéből éppen ez az úriemberre jellemző viselkedés, a nagyvonalúság és elegancia hiányzik (nem csak belőlük hiányzik persze), pedig az ember pont azt várná, hogy ők fognak élen járni, és példát mutatni e téren.
Lehet sorolni a mostani kormány hibáit. Lehet kritizálni őket. Kell is. De aki füttyög, az saját magáról állít ki igen-igen szégyellnivaló bizonyítványt. Ez a véleményem.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Gyúrósok ide!
- Sorozatok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest