Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Hihetetlen! Én azt hittem, hogy csak néhány ember esetén van ilyen, közben meg lassan én leszek a kivétel? Mondtam barátaimnak, hogy menjenek, egyedül 1 mondta, hogy megy, a többi mind azt mondta, ááá nincs időm, közben ugye most is a gép előtt verik a f@szukat, meg ugye 100m-re tőlünk veszik a vért, szóval csak kifogások. Egyikük tényleg allergiás az ilyesmire, nem bírja a vért, de a többiek meg szerintem nem elég férfiak!
Komolyan szégyelném magam, hogy a csajok ott állnak sorban, hogy adjnak, én meg fent ülök és fosok, mint valami kiskölyök...hihetetlen ez tényleg! Vagy csak bennem teng túl a segíteni ahol lehet vágy, vagy nem tudom, de én nem leszek rest soha elmenni...ők meg maradhatnak az örökös kifogás keresők. No persze, aki tényleg nem bírja az nem gyenge, de aki tehetné, az szégyen ha nem megy...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bittorrent topik
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyan szégyelném magam, hogy a csajok ott állnak sorban, hogy adjnak, én meg fent ülök és fosok, mint valami kiskölyök...hihetetlen ez tényleg! Vagy csak bennem teng túl a segíteni ahol lehet vágy, vagy nem tudom, de én nem leszek rest soha elmenni...ők meg maradhatnak az örökös kifogás keresők. No persze, aki tényleg nem bírja az nem gyenge, de aki tehetné, az szégyen ha nem megy...