- Apple iPhone 17 - alap
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Hihetetlen! Én azt hittem, hogy csak néhány ember esetén van ilyen, közben meg lassan én leszek a kivétel? Mondtam barátaimnak, hogy menjenek, egyedül 1 mondta, hogy megy, a többi mind azt mondta, ááá nincs időm, közben ugye most is a gép előtt verik a f@szukat, meg ugye 100m-re tőlünk veszik a vért, szóval csak kifogások. Egyikük tényleg allergiás az ilyesmire, nem bírja a vért, de a többiek meg szerintem nem elég férfiak!
Komolyan szégyelném magam, hogy a csajok ott állnak sorban, hogy adjnak, én meg fent ülök és fosok, mint valami kiskölyök...hihetetlen ez tényleg! Vagy csak bennem teng túl a segíteni ahol lehet vágy, vagy nem tudom, de én nem leszek rest soha elmenni...ők meg maradhatnak az örökös kifogás keresők. No persze, aki tényleg nem bírja az nem gyenge, de aki tehetné, az szégyen ha nem megy...
Aktív témák
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Asus geforce rtx 5090 rog astral lc oc 32gb gddr7 512bit
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Amazfit GTR Mini okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Komolyan szégyelném magam, hogy a csajok ott állnak sorban, hogy adjnak, én meg fent ülök és fosok, mint valami kiskölyök...hihetetlen ez tényleg! Vagy csak bennem teng túl a segíteni ahol lehet vágy, vagy nem tudom, de én nem leszek rest soha elmenni...ők meg maradhatnak az örökös kifogás keresők. No persze, aki tényleg nem bírja az nem gyenge, de aki tehetné, az szégyen ha nem megy...