Hirdetés
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Az RSR Porsche Design is csatlakozott a Magic8 szériához
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
(Nekem nincs ilyenről diplomám, és gyerekem sincs.)
Nyilván az ilyen társaságra való igény személyenként változó, és nyilván különböző családokban másképp lehet a kortársak társaságára való igényt kielégíteni. Amit írtam, arra az esetre írtam, ha otthon is megoldható, hogy jól érezze magát a gyerek (van ilyen). Az átlag óvodás vélhetően nem kevésbé hülye, mint az átlag felnőtt, tehát hacsak nem (rossz értelemben) ''az életre való felkészítés'' címszó alatt, a saját gyerekemet (ha lenne) csak indokolt esetben engedném óvodába (természetesen, ha azt látom, hogy otthon unatkozik, ott pedig jól érzi magát, az megfelelő indok lehet).
Szerk.:
''látom, hogy tényleg szüksége van a kortársai társaságára''
Természetesen csak elvi síkon nyilvánítottam véleményt, szó nincs róla, hogy ilyen dologban konkrét helyzetre vonatkozó tanácsot akarnék adni, és arról sem, hogy ítéletet mondanék általam nem közvetlenül, személyesen ismert helyzet vagy emberek fölött.
Aktív témák
- EZ A TIÉD! Fujitsu Celsius H7510, i7-10850H, 16GB/512GB, Nvidia (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- 5070
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs