Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
WillChi
üzenetére
A baleset egy golfkocsis koccanás volt, mindketten hibásak voltunk, mindkettőnktől megváltak. Hozzáteszem, hogy az egyik golfkocsi sérült csak meg, a károkat a biztosító állta. Ráadásul 20 napja volt hátra annak a golfkocsinak, már tudtuk, hogy ki fogják cserélni. Összeült a főnökség, és eldöntötték, hogy a baleset elkerülhető lett volna. Ezzel 100%-ig egyetértek, minden baleset elkerülhető, vagy szerencsés vagy és elkerülöd, vagy nem, és megtörténik a baleset. A helyzet jól jelzi, hogy kb. ennyire értékeli a management a jó munkaerőt.
A másik srácot nem nagyon érdekelte, pont előtte hétvégén beszélgettünk, hogy csütörtök lesz az utolsó napja, kedden kirúgták. Én sem akartam már maradni, tőlem szerdán váltak meg.
Telefonkártyát neten szoktam venni, csak PIN-kódot kapok. De szerintem van itthon pár régi hívókártya, másfél hónap múlva költözöm, nagy szanálás lesz, ha találok valamit, majd elküldöm.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest