Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
WillChi
üzenetére
A baleset egy golfkocsis koccanás volt, mindketten hibásak voltunk, mindkettőnktől megváltak. Hozzáteszem, hogy az egyik golfkocsi sérült csak meg, a károkat a biztosító állta. Ráadásul 20 napja volt hátra annak a golfkocsinak, már tudtuk, hogy ki fogják cserélni. Összeült a főnökség, és eldöntötték, hogy a baleset elkerülhető lett volna. Ezzel 100%-ig egyetértek, minden baleset elkerülhető, vagy szerencsés vagy és elkerülöd, vagy nem, és megtörténik a baleset. A helyzet jól jelzi, hogy kb. ennyire értékeli a management a jó munkaerőt.
A másik srácot nem nagyon érdekelte, pont előtte hétvégén beszélgettünk, hogy csütörtök lesz az utolsó napja, kedden kirúgták. Én sem akartam már maradni, tőlem szerdán váltak meg.
Telefonkártyát neten szoktam venni, csak PIN-kódot kapok. De szerintem van itthon pár régi hívókártya, másfél hónap múlva költözöm, nagy szanálás lesz, ha találok valamit, majd elküldöm.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest