- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Mobil flották
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát, ha nem is éjjel nappal, de április elsejétől egész nap, ezért, jah. És ha jobban beüt a ménkű (az ótóba) akkor sajnos még elég sokáig ezért kell majd.
Azért válaszottam a Posrchét a Skoda helyett, mert ugye ez utóbbi fogyaszt mondjuk 7-8 litert, ez pedig itt mondjuk kétszerannyit - ez pedig azért jó, mert ugye igen későn kapcsolódok be a Föld olajkészletének elégetésébe, és kisfogyasztású autóval nem nagyon tudnám beérni a lemaradásom a többiekkel szemben. 
(amúgy, amikor még azt hittem h marad némi pénzem, úgy terveztem h környezetvédelmi megfontolásból is, gázinjektorossá építtetem át, de hát az még 220e
)
Arnold, köszi a gratot
escie, azt szokás mondani, hogy bármennyi is egy 944 vételára, összességében 1 milla lesz az autó. Mert ha olcsóbb, akkor rá kell annyit költeni - ha nagyon olcsó, nagyon sokat. Nem hittem el, pedig lehet h igazuk vót. 
Aktív témák
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- Asus -TP501UAK - Visszahajtható Érintőképernyős - 15,6" -i5-7200U -8GB-128GB-SSD-512GB-HDD
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- 2db - EVGA NVIDIA GeForce GTX 780 Ti 3GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Azért válaszottam a Posrchét a Skoda helyett, mert ugye ez utóbbi fogyaszt mondjuk 7-8 litert, ez pedig itt mondjuk kétszerannyit - ez pedig azért jó, mert ugye igen későn kapcsolódok be a Föld olajkészletének elégetésébe, és kisfogyasztású autóval nem nagyon tudnám beérni a lemaradásom a többiekkel szemben. 
escie, azt szokás mondani, hogy bármennyi is egy 944 vételára, összességében 1 milla lesz az autó. Mert ha olcsóbb, akkor rá kell annyit költeni - ha nagyon olcsó, nagyon sokat. Nem hittem el, pedig lehet h igazuk vót.