- A Razr 70 is előkerült
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
Incognito
üzenetére
Áááá, ki lehet és ki is KELL törni mindenhonnan! Ha nem tetszik, meg kell próbálni megváltoztatni. Tudom, beszélni könnyű, de én hamarosan elérek ebbe a ''ugyan mit is veszíthetek'' stádiumba. Nekem sem tetszik, de ha csak nyafogok miatta, attól még nem lesz jobb... Lépek egy bátrat, oszt legfeljebb pofára esek...
-
parandroid
félisten
válasz
Incognito
üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, bármikor eladhatod mindened, amid van, és elindulhatsz busmannak. BIztosan szívesen befogadnak. Vagy ha nem vágysz rájuk, akkor is vehetsz mondjuk a lakásod árából bárhol a ''harmadik'' világ egy eldugott szegletében egy kalyibát, ahol aztán magad lehetsz. Vagy beülhetsz egy fa alá, mint Buddha. Kiváncsi vagyok, melyiket meddig bírnád. Egyébként az a ''fejledt'' az fejlett.
Szerk: ''lakatlan sziegetet kérnék leszállópályával és internethozzáféréssel'' - pár évre belefeledkezel a kapitalizmus mocskába és vehetsz egyet magadnak.
p
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest