Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
Gondolkoztatok már azon, hogy mibe születtünk? Miért kell szabályok, törvények között élnünk? Persze ezek leggtöbbje saját magunk érdeke miatt van. Szerintem azért ötlött most ez a fejembe, mert nemrég láttam az ''Istenek a fejükre estek''-et. A kis Busmanok hihetetlen mibe vannak. Nem tudják mi az a bűnözés, nem tudják mi az a lopás mert nincs semmi tulajdonuk.
Én nem akarok kötöttségek közt élni amit (most történetesen) a magyar állam tesz rám. Miért nem tehet egy ''felnőtt'' ember azt magával amit akar (amíg azzal másnak nem okoz kárt). Köszönöm szépen nem kérek belőle. Szar a rencer. Én inkább egy lakatlan szigetet kérek magamnak leszálló pályával, internethozzáféréssel.
Nade visszatérve az eredeti gondolatomhoz: nem tudsz választani, beleszülecc valamibe és kész. Bezzeg, mikor még nem volt ilyen ''fejledt'' a társadalom (sőt, nem is volt).
Ezt még ki lehetne fejteni bővebben, de most fáradt vagyok hozzá...
Aktív témák
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- HP 15,6"FullHD,RYZEN 3(4X3,4Ghz),VEGA VGA,8-16GB RAM,256-512GB SSD,Jó akku,szép állapot
- ASUS Extreme N6600GT Silencer 6600GT 256 MB GDDR3 128 bit Retro VGA
- Sapphire Radeon X1900 CrossFire Edition 512 MB DDR3 256 bit Retro VGA
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest