- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
jo, ne csinaljunk belole viccet
de akkor aruld mar el, legy szivbes, hogy mi a haborodot tisten nyilaert kell minden aldott reggel bekoszonnod, es este el? (ezt masok is magukra vahatik)
ez nem cset, nem kocsma, nem a sarki fuszeres, ahol az eloado sanyi bacsit, vagy erzsi nenit mar husz eve ismered
ez egy hardverforum - jo tudom, faradtgoz, de altalaban itt is volt celja a beszlegetesnek, nem csak ilyen ''szevasztok, ma is beleszolok, megha nincs is mit mondanom''
a hozzaszolasod tobbi reszet nem kommentalom, mert lathatoan gyerekes, es nem igazan tudod mirol beszelsz (akarmennyire is meg vagy gyozodve rola) -
tildy
nagyúr
Szerintem íratkozz be egy pszichológiai tanfolyamra, mert ezzel a vladimirRal kapcsolatbani hozzászólással nagyon mellényúltál.

Nem egyszer láttam tőle pozitív dolgokat, az emg , hogy perpill más a véleménye, nem elenti , hogy bármelyiteknek is igaza lenne, vagy ne lenne igaza.
Véletlenül sem szeretnék egoista, vagy hasonló dologban feszengeni, viszont meg kell említenem , hogy az alábbi mondatból kimaradt egy jelző ''
Én egy örökké vidám, jókedvű Boci vagyok.'' mégpedig az, hogy néha gyerekes. Főleg egy vezető emebrkének nem kéne ilyennek lenni, szerintem. Talán vlad is valami hasonlóra célzott, ha nem , akkor tévedtem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- MIUI / HyperOS topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest