Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nem akarom folytatni ezeket a dolgokat, de szerintem sokan közülünk átéltek elég kemény dolgokat, mégsem hozzák fel. Én is tudnék olyanokat mesélni, hogy szád tátva maradna órákig (nem vicc, majd jön tiv83us, aki megerősíthet benne) mégsem teszem. Mert ha ezt tenném, az csak felesleges vitákra adna okot, vagy olyan mártirkodás jellege lenne. (amilyen nem vagyok, van volt egy életem ami az enyém. Aki nem volt ott nem tudhatja mi volt velem. Ha kíváncsi rá akkor személyesen mesélek, de a történeteket nem adom írásba, mert feleslegesnek érzem, hogy rólam szóljon valami. Magyarán rájöttem, hogy jobb úgy egy közösségbe tartozni, hogy mindenki egyenlő, mintsem egyedül kívül a közösségből, kirekesztettként)
-
erdeya
senior tag
Hogy mitől lesz ilyen? Ez nehéz kérdés. Én a legtöbb ilyen eset gyökerét a családi háttér nem megfelelőségére vezetném vissza.
Nem megfelelőség alatt persze sokmindent értek. Például hiába igyekszik egy gyerekét egyedül nevelő anyuka, az apát nem tudja pótolni, így a gyerek máris valamilyen ''hátrányba'' kerül, ami később vagy szerepet játszik, vagy nem.
Végül is egy kiközösítéshez már önmagában az is elég lehet, hogy ''jajj neked nincs apukád'' és innentől a gyerek kénytelen ezeket valahogy elhárítani. Ésszerű reakció, ha érdekessé teszi magát és ő verbuvál új kört, ahova már ő válogathatja be az embereket.
Most akkor ez Bővebben: link megint kit is igazolt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Alkoholista nevelde
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Befutott a peronra a hardvervonat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest